“Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!”

assalamualaikum ...

qaseh nak joing satu contest ni .. bagi memeriahkan lagi contest beliau yang sememangnya meletops hot divas yang dirasmikan oleh Dr Fuh, Gempak.Org, MediaSiber
klik klik (tekan klik2 tuk melihat syarat2nya)

saya menghentam dengan mas kawennye = RM98.66 sen tunai .. sah sah sah 
haha fail lah bab teka ni .. bab ngorat boleh tahan jugak .. ok ampun

Contest Mega Raya ini dianjurkan oleh Fuh.My, Media-Siber, Gempak.Org dan ditaja oleh penaja awesome iaitu HairanBlog.Com, Yanty.My, FizaFantagiro, SecretOfShaila, BanKami.Net, Aynoranur.Com, AimaBabyComel, Longoi.Com, SilenceBlogz.Com, KacangBoy.Com, CikKiwi, BeritaKaki, Khairul Asrol, KanvasDakwat.Com, Woww.My, KopiLekat, MoneyClub2u, PencuriMovie.Com, BlogFyna.Com, Pena.My, BoniKacak.Com, FizGraphic.Com, KisahEmasPutih.Com dan BulanPurnama.Net (klik untuk ke blog penaja yang hebak belake)

Contest ini akan tamat pada 5 Ogos 2013 Jam 11.59 Malam. Selepas pada itu penyertaan akan di rijek bulat-bulat macam dr.fuh

Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi 
Tempat pertama – Wang tunai RM500 
Tempat Kedua – Wang tunai RM300 
Tempat Ketiga – Wang Tunai RM100 
Tempat Keempat – Topup/ Wang Tunai RM50
Tempat Kelima – Topup/ Wang Tunai RM30 Tempat Keenam – Topup/ Wang Tunai RM20 
Tempat Ketujuh Hingga Ke 16 – Topup/ Wang Tunai RM10 50 Pemenang Bertuah x Topup/ Wang Tunai RM10 Jumlah Hadiah RM1,500 dimana seramai 66 orang layak memenangi hadiah berupa wang tunai atau topup 

tempat ke 10 - percutian ke korea bersama qaseh .. (ok tipu je hakhak)

tunggu mende lagi join lah belakee.. ajok orang kapong weiii .. suruh wat blog hok xdop blog.. ok semoga berjaya sumee2nye..

4 comments

  1. kah kah kah!! ok good luck..sempat lagi yerr..jaga!

    ReplyDelete
  2. Berpinar-pinar jugak mata nak teka neh. Surrender awal2 la jawabnya saya. Hewhew.

    ReplyDelete
  3. Qaseh ku cayunk!!
    All the best dear , semoga duit mas kawen tu sah dengan gambaran tu. Eh!
    Cheq pinou mato doh ha ngira sebutir2 wet syiling tu bab tu xUP entry lagi , pulun dop sponsor ni sore? Ahaks. Tapi hor Hadiah ke #10 tu , bawa cheq cukup la hat len len kali je la.

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..