siapa suka shopping online ?

9 ulasan:
Assalamualaikum ...
dapat aksesori tambahan .. =)

im wearing long peplum by leeyanarahman rm60
background sangat comot sila abaikan ..

korang mesti suka sangat2 shopping online ni kan .. tapi kadang-kadang mesti was2 dengan kualiti or duit yang korang laburkan .. qaseh nak memperkenalkan baju2 gojes n lawa sesangat2 .. jangan risau boleh dipercayai n kualiti bagus =) so sesiapa yang berminat boleh tengok kat page fb dia ye .. ini linknya



yang kedua pulak qaseh suka shopping dekat ,klik untuk ke blog beliau http://verylawa.blogspot.com/ atau boleh search instagram dia yuyuaziz

im wearing momo lulu set .. one set rm75


im wearing momosuperflare skirt rm42

setakat ni dua ni je qaseh berkenan untuk membelibelah  n dipercayai .. kikikikiki .. so happy shopping , share la shopping online yang korang tahu eksss .. =) buybuybuy ....



9 ulasan:

  1. The flowy skirt tu nampak gojess sangat ^ ^ RM42 + good quality = worth buying ~

    BalasPadam
  2. Salam, hi! I love online shopping too! I usually spend my moolah on dresses, and books. Of course that usually depend on the price+shipping. :)

    List bawah ni are some of the places I like to shop at:
    Bookdepository - Wide range of books, and FREE shipping. Absolutely awesome :D

    Wholesale-dress - cheap apparels with reasonable shipping cost.
    Aliexpress - you can find amazing things here. And lots of the stores here offer free shipping.
    Storenvy - lovely items, though shipping can be a bit pricey.

    Oh ya, Wholesale-dress tu ada discount code untuk Feb 1-Mar 1 2013: g2i6wvraig6

    BalasPadam
  3. waaaa..cantikkkk..

    lgpun,peplum ni mmg nga hot meletusss kan.. :)

    BalasPadam
  4. ehh kak piza br share pasal shopping online kt aidijuma :) ..oke ..sat nk terjah

    BalasPadam
  5. malam2 free Ty nk survey la mana2 yg berkenan =)

    BalasPadam
  6. Hi dear,
    Feel free to visit our online blog store.
    Thanks. :)

    http://chocolatestrawberryhijabs.blogspot.com

    BalasPadam
  7. Hi qaseh! So sweet of you buat entry suggesting VL . TQVM & may Allah repay your kindness. Thanks dear :)

    BalasPadam
  8. Hello dear..
    Nice outfits! Feel free to visit our online boutique.Ada banyak blouse cantik di http://www.myblouzeboutique.com !

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com