siapa suka shopping online ?

9 ulasan:
Assalamualaikum ...
dapat aksesori tambahan .. =)

im wearing long peplum by leeyanarahman rm60
background sangat comot sila abaikan ..

korang mesti suka sangat2 shopping online ni kan .. tapi kadang-kadang mesti was2 dengan kualiti or duit yang korang laburkan .. qaseh nak memperkenalkan baju2 gojes n lawa sesangat2 .. jangan risau boleh dipercayai n kualiti bagus =) so sesiapa yang berminat boleh tengok kat page fb dia ye .. ini linknya



yang kedua pulak qaseh suka shopping dekat ,klik untuk ke blog beliau http://verylawa.blogspot.com/ atau boleh search instagram dia yuyuaziz

im wearing momo lulu set .. one set rm75


im wearing momosuperflare skirt rm42

setakat ni dua ni je qaseh berkenan untuk membelibelah  n dipercayai .. kikikikiki .. so happy shopping , share la shopping online yang korang tahu eksss .. =) buybuybuy ....



9 ulasan:

Nur Faie berkata...

The flowy skirt tu nampak gojess sangat ^ ^ RM42 + good quality = worth buying ~

Kitty berkata...

Salam, hi! I love online shopping too! I usually spend my moolah on dresses, and books. Of course that usually depend on the price+shipping. :)

List bawah ni are some of the places I like to shop at:
Bookdepository - Wide range of books, and FREE shipping. Absolutely awesome :D

Wholesale-dress - cheap apparels with reasonable shipping cost.
Aliexpress - you can find amazing things here. And lots of the stores here offer free shipping.
Storenvy - lovely items, though shipping can be a bit pricey.

Oh ya, Wholesale-dress tu ada discount code untuk Feb 1-Mar 1 2013: g2i6wvraig6

Marliyana Mk berkata...

waaaa..cantikkkk..

lgpun,peplum ni mmg nga hot meletusss kan.. :)

fizafantagirO berkata...

ehh kak piza br share pasal shopping online kt aidijuma :) ..oke ..sat nk terjah

Sunah Sakura berkata...

pandainyaa dia amek gambarrrr

Yan Ty berkata...

malam2 free Ty nk survey la mana2 yg berkenan =)

Tanpa Nama berkata...

Hi dear,
Feel free to visit our online blog store.
Thanks. :)

http://chocolatestrawberryhijabs.blogspot.com

VeryLawa (Scarfs) berkata...

Hi qaseh! So sweet of you buat entry suggesting VL . TQVM & may Allah repay your kindness. Thanks dear :)

MYBLOUZE BOUTIQUE berkata...

Hello dear..
Nice outfits! Feel free to visit our online boutique.Ada banyak blouse cantik di http://www.myblouzeboutique.com !

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com