siapa suka shopping online ?

9 ulasan:
Assalamualaikum ...
dapat aksesori tambahan .. =)

im wearing long peplum by leeyanarahman rm60
background sangat comot sila abaikan ..

korang mesti suka sangat2 shopping online ni kan .. tapi kadang-kadang mesti was2 dengan kualiti or duit yang korang laburkan .. qaseh nak memperkenalkan baju2 gojes n lawa sesangat2 .. jangan risau boleh dipercayai n kualiti bagus =) so sesiapa yang berminat boleh tengok kat page fb dia ye .. ini linknya



yang kedua pulak qaseh suka shopping dekat ,klik untuk ke blog beliau http://verylawa.blogspot.com/ atau boleh search instagram dia yuyuaziz

im wearing momo lulu set .. one set rm75


im wearing momosuperflare skirt rm42

setakat ni dua ni je qaseh berkenan untuk membelibelah  n dipercayai .. kikikikiki .. so happy shopping , share la shopping online yang korang tahu eksss .. =) buybuybuy ....



9 ulasan:

  1. The flowy skirt tu nampak gojess sangat ^ ^ RM42 + good quality = worth buying ~

    BalasPadam
  2. Salam, hi! I love online shopping too! I usually spend my moolah on dresses, and books. Of course that usually depend on the price+shipping. :)

    List bawah ni are some of the places I like to shop at:
    Bookdepository - Wide range of books, and FREE shipping. Absolutely awesome :D

    Wholesale-dress - cheap apparels with reasonable shipping cost.
    Aliexpress - you can find amazing things here. And lots of the stores here offer free shipping.
    Storenvy - lovely items, though shipping can be a bit pricey.

    Oh ya, Wholesale-dress tu ada discount code untuk Feb 1-Mar 1 2013: g2i6wvraig6

    BalasPadam
  3. waaaa..cantikkkk..

    lgpun,peplum ni mmg nga hot meletusss kan.. :)

    BalasPadam
  4. ehh kak piza br share pasal shopping online kt aidijuma :) ..oke ..sat nk terjah

    BalasPadam
  5. malam2 free Ty nk survey la mana2 yg berkenan =)

    BalasPadam
  6. Hi dear,
    Feel free to visit our online blog store.
    Thanks. :)

    http://chocolatestrawberryhijabs.blogspot.com

    BalasPadam
  7. Hi qaseh! So sweet of you buat entry suggesting VL . TQVM & may Allah repay your kindness. Thanks dear :)

    BalasPadam
  8. Hello dear..
    Nice outfits! Feel free to visit our online boutique.Ada banyak blouse cantik di http://www.myblouzeboutique.com !

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com