*LATEST POST*

Impian Jadi kenyataan...

12:47 AM 13 Comments A+ a-

Assalamualaikum...........

27/12 excited sangat untuk ke keyell bersama si dia .. sebab dia dah janji nak pergi beli camera .. so apa lagi marilah kita menuntut janji2 manis mu itu haha .. so then pergi la , sesampainya di sana shopping2 kat time square cari apa2 yang patut .. kalau nak beli apa2 baju jgn beli kat alamanda yang mahal gilosss itu ahaaa , sabar .. lupakan ke 'excited' itu beli2 baju n skirt sepasang dua .. tapi so sad la skirt tu besar huu kembang sgt dah rupe mcm orang pregnant terlebih bulan tapi dengan ke 'kreatif' an aku ni tengoklah apa akan jd pd skirt tu ahaks......

hurmm dah beli kesemuanya ... xde mud dah sebab lenguh kaki , letih nya la haiiii tapi tu baru sikit jalan sudah letih ini minaci .. kan best kalau jalan org dukung , tapi kalau dah dukung bukan namanya jalan haha merapu apa tah , so pergi la lowyat sebenarnya misi utama nak membeli camera digital g12 , tapi cari punya cari xde ! erghhhhhh yang ada canon g15 .. so mcm ntah tak survey pun camera tu ..pastu tengok la nikon d3100... emmm macam tak berkenan .. tokey tu pun suggest la camera dslt sony a37 , ringan sikit dari dslr ,then dia compare2 la .. so hati pun tetiba terpaut walaupun orang kata better nikon n canon .. ye lah kan nikon n canon tu kan glemer .. tapi ntah lahh ~ so i rembat ini sony r ........ function senang saje sesuai la untuk aku yg xtahu ape2 haha ...





testing pichaaa...

tak pandai lah nak mereview , apapun da puas hati ............ =) marila kita berpichaa bersama2 .. hehe 

hati berbicara :
apepun thanx to my lovely person , my diary heart , my imam to be .. insyaAllah , tq for everything ........ wan khairil anuar ...... 

Co founder at #KelabBloggerBenAshaari

13 ribu bUdak comel coNteng2

Write ribu bUdak comel coNteng2
December 29, 2012 at 1:09 AM delete

kamera sony pun ok gak lah ~

Reply
avatar
Ayie Abas
AUTHOR
December 29, 2012 at 5:00 AM delete

salam qaseh :)

teringin nak memiliki kamera secanggih tu...

Reply
avatar
ahsfantasy24
AUTHOR
December 29, 2012 at 8:16 AM delete

Wah, alhamdulillah..
makin cun lah gambar-gambar dia lepas ni :D

Reply
avatar
Miss PIJAOSIX
AUTHOR
December 29, 2012 at 11:17 AM delete

Amboiii....besnyer ade camera baruu

Reply
avatar
Wan_hazel
AUTHOR
December 29, 2012 at 12:29 PM delete

we are sony user..yeah yeah....

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
December 29, 2012 at 7:21 PM delete

ehem ehem..wan nor hafiza duk tunggu nak berpozim nih.hahahaha

Reply
avatar
Syat0za Zai
AUTHOR
December 29, 2012 at 11:27 PM delete

waalaikumussalam.. yeayyy sony :D

Reply
avatar
December 29, 2012 at 11:44 PM delete

Tq sume alhamulillah ... wah ad jugak sony user seppp sikit haha..
Kak fiza !!!! Hahha jom kuar ramai2

Reply
avatar
Awie Omar
AUTHOR
December 30, 2012 at 11:01 PM delete

Terima kasih sudi follow blog Awie Omar.
Ini adalah entri khas buat anda.
Selamat Tahun Baru 2013 :)

Reply
avatar
Hasrina
AUTHOR
December 31, 2012 at 1:24 PM delete

nice nice picture...i mmg fail bab tangkap gambar hihi

Reply
avatar
aDisH.sHidA
AUTHOR
January 3, 2013 at 4:52 PM delete

seronoknya ada org tunaikan impian dia

Reply
avatar