Impian Jadi kenyataan...

12:47 AM

Assalamualaikum...........

27/12 excited sangat untuk ke keyell bersama si dia .. sebab dia dah janji nak pergi beli camera .. so apa lagi marilah kita menuntut janji2 manis mu itu haha .. so then pergi la , sesampainya di sana shopping2 kat time square cari apa2 yang patut .. kalau nak beli apa2 baju jgn beli kat alamanda yang mahal gilosss itu ahaaa , sabar .. lupakan ke 'excited' itu beli2 baju n skirt sepasang dua .. tapi so sad la skirt tu besar huu kembang sgt dah rupe mcm orang pregnant terlebih bulan tapi dengan ke 'kreatif' an aku ni tengoklah apa akan jd pd skirt tu ahaks......

hurmm dah beli kesemuanya ... xde mud dah sebab lenguh kaki , letih nya la haiiii tapi tu baru sikit jalan sudah letih ini minaci .. kan best kalau jalan org dukung , tapi kalau dah dukung bukan namanya jalan haha merapu apa tah , so pergi la lowyat sebenarnya misi utama nak membeli camera digital g12 , tapi cari punya cari xde ! erghhhhhh yang ada canon g15 .. so mcm ntah tak survey pun camera tu ..pastu tengok la nikon d3100... emmm macam tak berkenan .. tokey tu pun suggest la camera dslt sony a37 , ringan sikit dari dslr ,then dia compare2 la .. so hati pun tetiba terpaut walaupun orang kata better nikon n canon .. ye lah kan nikon n canon tu kan glemer .. tapi ntah lahh ~ so i rembat ini sony r ........ function senang saje sesuai la untuk aku yg xtahu ape2 haha ...





testing pichaaa...

tak pandai lah nak mereview , apapun da puas hati ............ =) marila kita berpichaa bersama2 .. hehe 

hati berbicara :
apepun thanx to my lovely person , my diary heart , my imam to be .. insyaAllah , tq for everything ........ wan khairil anuar ...... 

You Might Also Like

13 ribu bUdak comel coNteng2

  1. salam qaseh :)

    teringin nak memiliki kamera secanggih tu...

    ReplyDelete
  2. Wah, alhamdulillah..
    makin cun lah gambar-gambar dia lepas ni :D

    ReplyDelete
  3. ehem ehem..wan nor hafiza duk tunggu nak berpozim nih.hahahaha

    ReplyDelete
  4. Tq sume alhamulillah ... wah ad jugak sony user seppp sikit haha..
    Kak fiza !!!! Hahha jom kuar ramai2

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sudi follow blog Awie Omar.
    Ini adalah entri khas buat anda.
    Selamat Tahun Baru 2013 :)

    ReplyDelete
  6. nice nice picture...i mmg fail bab tangkap gambar hihi

    ReplyDelete
  7. seronoknya ada org tunaikan impian dia

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

Popular Posts

Subscribe