Kekuatan ~

8 ulasan:
Assalamualaikum...

yaAllah lama dah tak demam teruk , rasanya masa form 6 dulu je demam plg teruk ,smpai cikgu hantar balik dari asrama .. now rasa mcm prmulaan nak ke arah tu , tapi mintak2 tak macam dulu .. sakit =( , batuk dan selsema .. tak suka keadaan ni .. tapi tu semua dari Dia , menerima dengan redha .. sakit kan pencuci dosa , banyak sangat dosa hingga Allah beri jalan ni untuk menghilangkannya .. alhamdulillah , doa kan kesihatan qaseh ye kawan2 .. ade tips2 gatal tekak n hilangkan selsema boleh lah bg ye ...

hari ni cuti , rest kan badan .. maybe sebab econ trlampau sejuk so badan pun jadi tak sihat kan , haihhh time-time mcm ni sgt prlukan prhatian .. nak mak .. nak b..eh tak lah gurau je hihihihi .. tapi xnak lah tdo je , kalau tdo kepala makin sakit .. so try jugak bangun2 , buat mcm biasa , bertahan saja .. kadang - kadang rasa macam berdenyut kat kepala tempat jahitan dulu .. hope takde ape =) 

boring sebenarnya nak update entry yg berfaedah pun xde idea , baru lepas tidokan baby comei si wafa tadi .. mujur lah wafa ni senang sikit , tak menangis .. bagi susu lepastu ulit2 sikit dah tdo .. kalau menangis lagi makin sakit kepala den ni haaa... skang ni pulak musim hujan , maybe sebab asyik kena hujan je .. rindu kat kawan-kawan dulu .. rindu sangat .. huhuhuhu .. why must kita besar dan dewasa .. haihh ..  mesti pernah rasa macam ni kan ? mesti punya ............ biarlah soalan tu tergantung sbb jawapan ada pd diri sendiri .. assalamualaikum.........


hati berbicara :
best nya duduk kat pantai sorang-sorang masa ni , hanya aku sorang xde sape yang kacau .. aku nak mandi kat situ ,nak berkhayal kat situ .. nak buat istana pasir sorang2 kat situ .. tengok keindahan alam kala senja .. merenung segalanya yang indah , subhanallah seakan keindahan alam meresap dalam diri buat kan hati turut tersenyum ... kadang-kadang bila kita rasa letih ,lelah ... berseorang melihat keindahan alam terapi yang sangat bagus .. ia bagi kekuatan .seakan kekuatan yang ada pada alam meresap dalam diri .. bangkit dan terus bangkit .. no need to worry coz Allah always di sisi kita ... =) 

8 ulasan:

  1. minum air putih banyak2 yee... kalau batuk2 ada petua dr pakcik...ambik segelas air suam, campurkan sesudu madu dan perahan 2 biji limau kasturi...pastu kacau dan selawat, and minum..insya'allah hilang la batuk tu.. :)

    BalasPadam
  2. jaga kesihatan . sekarang hujan je . jangan main hujan meyh .

    BalasPadam
  3. get well soon..jaga kesihatan, jaga makan minum :)

    BalasPadam
  4. semoga cepat sihat ye yunk :) makan ubat ..

    BalasPadam
  5. bila tak shat mmg nak memanjakan..hhihi.. smoga shat sis

    BalasPadam
  6. Get well soon =)

    -jalan2 cni lalalaa~

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com