Nilai ~

10 ulasan:
Assalamualaikum .............

straight to the point..semalam keluar detim dengan hencik k , jarang jugak keluar dengan dia tapi takpe so semalam kitorang pergi nilai 3 , hari tu dah pergi sekali sebelum raya untuk cari baju raya n then hari ni pergi lagi coz lama sudah ku mencari jubah .. semalam dapat lah jugak beli sepasang jubah ... tapi tak pergi berdua saja .. dalia pun ikut sama , kesian dia keboringan kat rumah then ajak la .. nasib baik tak menangis ... tapi mengamuk jugak lah sebab nak mainan2 kat situ .. nak bola la ,nak kereta la ,nak beg la .. padahal semua tu dah ada kat rumah ...


hencik k datang rumah jap jumpa akak n wafa comei2 ni haaa .. wafa ni dengan orang memang dia tak nangis asalkan konyang 

mak sedara pun overdosee nak jugak interprem hihihihi

dalia nak ikut cik tak ? 
dalia : angguk2 .. angguk je keje dia 

ni masa dalam bilik den , orang duk pakai tudung belit2 .. ye pegi amek tudung dalam laci nak pakai jugak , tadaaaaaaa cute je , hope nanti besar always bertudung yaaaa .. tapi budak2 biasalah separuh jalan aja lekat .. dengan kenakalannya .. tuan ke mana tudung kemana ..

pastu sampai sana , misi utama untuk mencari jubah .. alaaaa semua saiz besar tension sudah , hencik k pun sudah letih maaa haha cian dia , aku bab memilih ni susah sikit ..uhuhuhu last2 amek lah satu .. sape2 nak cari baju2 raya ,jubah2 sila lah ke sana ..not bad la.. =) 
hihihihi ... akhirnya dapat jugak .. lepas shopping2 , terus balik .. yaAllah balik2 tu sampai putrajaya lebat gila hujan .. n then kat satu jalan ni tetiba jem .. apsal pulak kereta viva tu berhenti kan , ingatkan exciden or apa2 .. phewww tengok kat depan jalan banjirrrr , memang dalam gila lah ..nak tak nak redah jugak dengan gen2 kesayangan dia ..muka dah bengang hihihihi ... ok lah bai bai .. adiossss !



10 ulasan:

  1. comell budak tu pakai tudung..

    eh lagu kita sama plak..huhu

    BalasPadam
  2. selamat hari raya maaf jahir batin qaseh :)

    BalasPadam
  3. Qaseh! Long time no visit here.. Missed u already..

    BalasPadam
  4. Salam....
    Lame tak jenguk adik dahlia.... akak pon lame tak g nilai.

    BalasPadam
  5. bila nak berlangsung nie dgn en k..dah lama nie tunggu..tehee

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com