Canon powershot g12

Assalamualaikum ....

wishlist yang ke dua ... belum setel lagi , sbb dah target hujung bulan 11 or awal bulan 12 ahahaha ... hari tu memang target nak beli nikon d3100 .. lepastu bincang dalam group whatsapp abg beng punye hihi ... abg beng pun sarankan pulak canon powershot g12 .. survey2 ok jugak n gambar dia pun cantek cuma canon ni dia just compact not dslr yang boleh tukar2 lens .. tapi dia kecik and rasanya tak membebankan n menyusahkan bila bawak kemana2 ... yang dslr kan besar n berat ..lagipun , im not photographer just nak suka2 bergambor cantik jadikan ia sebagai kenangan yang terindah ... jom kite mereview sikit




cute kan , n kecik je .. aku rasa aku amek yang ni lah .. tapi kyleril cakap nak tengok perbezaan harga dulu kalau hampir sama dia nak amek yg dslr tu .. tapi rasanya yang ni dah murah .. bawah 1.5k .. hihi function dia mcm dslr .. malas nak tulis everything about this ... kena ikut si dia jugak sebab penyumbang terbesar ahahaha

hasil gambardari powershot 12 ..

aduhaiii wokeylah baby wafa dok menangis , assalamualaikum ..
aku rembat yg ni je 




4 comments

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..