Peluang itu ..................

21 ulasan:
Assalamualaikum cantik2 , ensem2 semua ..

''dance with the dice, if u have a dream give it a chance to happen''

orang dulu-dulu selalu kata ''hidup ni ibarat roda , ada ketika jatuh ke bawah ada ketika naik ke atas '' itu dunia .. dan andainya ingin naik ke atas jangan sia2kan peluang yang ada .. usah difikirkan apa yang bakal terjadi , bahagia atau sedih ? biar saja ia diam , usah hati itu sering bertanyakan rahsiaNYA ... 

minggu depan qaseh ada interview ... dan peluang itu qaseh takkan sia-siakan .. dan doakanlah yang terbaik buat diri ni .. kadang - kadang sudah penat dengan apa yang telah berlaku .. andainya peluang itu ada rebutlah dan buat yang terbaik ,, tapi andainya peluang itu menoktah kan satu keputusan yang mengecewakan redha lah , setiap sesuatu ada hikmahnya ... hanya mampu berdoa agar Allah merancangkan yang terbaik buat diri sendiri ...

selagi kaki ini masih mampu melangkah biar lah ia terus melangkah walau dari bawah sekalipun .. cuma harap kaki ini hanya melangkah ke arah yang di redhai bukan ke arah yang menjerumuskan diri .. yaAllah Engkau maha mengetahui .. berserah dan redha dengan segala ketentuan .... thanx kerana menghadirkan insan2 yang setiasa bagi semangat dan insan2 yang tidak mendabik dada walaupun mereka sudah menggapai bintang .. =) cuma kadang2 sedih bila mengingatkan seseorang yang mula mendabik dada ... xpelah semoga berbahagia ..

hati berbicara :

hehehehehe .... dop tahu hati ni berbicara gapo ..sebab perut sudah berbunyi ..
apa2 pun doakan terbaik untuk saya ye kawan-kawan ... love u ols muahhh .. maaflah yo xdop kato2 jiwang hari ini .. buekkk

21 ulasan:

Pn. Sheila@CC berkata...

dg luck qaseh... hope bjya ms interview tu...

Qaseh dalia adelia berkata...

tq puan shiela =)

Miss PIJAOSIX berkata...

Salam Adik Qaseh,

Lame tak jenguk sini...anyway, goodluck untuk interbiu tu

KhaiRin : anies berkata...

gud luck qaseh!

Yana Libra berkata...

good luck okay~ :)

puteri rimba berkata...

tak po dok jiwang pung,kak sue mari sokmo sini...haahaahaa....
baca bismillah banyak2 deh nok interview tu...heee

Tentang Kita berkata...

gud luck qaseh....semoga Allah swt mempermudahkan segala urusanmu

pena rozie berkata...

Good Luck....

Rozuan Ismail berkata...

good luck interview.buat yg terbaik

yuni aisyah berkata...

all da best kaseh....

p/s lame x dtg blog kasih....lme sgt2...huhu...maaf la dah lme benti blogging...

Chuu Muqhlis berkata...

gudluck qaseh. hv a gud life!

qasehraihan berkata...

kembarrrrrrrr!!!!lamanya xjenguk awak!!!!benarnya masuk je baca tp xkomen..dh lama sgt xberblog..huhu

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/dedikasi-istimewa-untukmu.html

umUMRA berkata...

gud luck qaseh..all the best in ur interview :)

Iam Yanty berkata...

All the best , do ur very best!

maszull berkata...

assalamualaikum qaseh...selamat berjaya dlm temuduga tu nanti...:)

fizafantagirO berkata...

gud luck qeqasehku ! kak fiza & the kopitiam putrajaya gang doakan yg terbaik dan moga qaseh berjaya ye .caiyokkk dear !

fiqas berkata...

salam qaseh..

lamanya saya tak kesini.. rindu jugak dengan kata2 jiwang qaseh..:)

good luck qaseh..

p/s: biarkan mereka mendabik dada, jgn kita ikut lupa diri..

KyLe berkata...

moga berjaya....

KyLe berkata...

gud luck n all the best

hasrul hassan berkata...

memolek deh ... :)

Macy Humaira berkata...

gudluck syg.

teringat xdpt g interviu, bukan sebab tak layak, tapi parents xkasi apply, suruh apply lain.

sedih sebenarnya gagal sebelum mncuba.

tapi Allah lebih tahu, kan :)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com