Tips Hapuskan Teman-Teman Maya !

Assalamualaikum..

Rata - rata semua orang kat donia ni dah pandai ada kawan donia maya , aku pun tak terkecuali .. dulu - dulu sebelum ada facebook , ada masuk mobile game station aka MGS , kat situ boleh main game , ada tempat berblog tapi dulu - dulu fon2 tertentu je leh masuk , dulu guna fon sabun (6600) ramai lah kawan-kawan maya kat situ , memang best gila tapi banyak sangat kenangan , sampai terkapel dalam tu sebelum kenal hencik kyle 

tapi kadang - kadang kawan maya yang jadi tak best bila mula persoalkan soal cinta , orang nak berkawan je dengan dia , lebih-lebih pulak , tak kawan terus kang majuk pulak ! eee  sape ya tolol  ngat neh , nyampah ! nak cakap terus terang kan rasa nak main tarik tali dulu hik2x.. so camana lah nak hapuskan orang- orang macam ni ha ? ok i give u olz tips tapi lepas ni sila bank in duit 10 hinggit sorg . bereh ?
  • xyah gatal-gatal nak respon 
  • jadi seorang yang menyakitkan hati hingga dia hilang minat kat kita
  • saya tak berminat , sekian terima kasih
  • saya nak cari yang kaya saja 
  • maaf , saya masih dalam pemerhatian doktor gila 
  • saya masih cintakan EX saya , tiada siapa dapat gantikan dia 
  • Saya bukan perempuan normal
  • Saya dah kahwin
  • Utk tidak mengecilkan hati mereka, cakaplah sesuatu pada diri anda yg pasti mereka tak akan suka seperti "Saya ni pemalas dan tak pandai memasak. Kat rumah semua mak buat
  • Beritahu mereka komputer anda asyik meragam. Jadi, tak boleh nak chat!
  • saya ada sakit sawan gila babi
  •  Maaf, saya ni sebenarnya lelaki
  • Saya pendek, hitam, gemuk dan hodoh
  • BLOCK je kan senang ! hihihi

tips2 ni khas untuk kawan-kawan maya yang korang benci je , jangan pulak bagi tips2 ni kat qaseh pulak , tampo laju2x jadi bisu kang haaaa , so pandai2 lah buat alasan .. hihihihihi , so sila bank in dengan kadar segera . bereh !
jangan hapuskan aku , kerna aku bisa jadi pengubat hati mu .. lalalala ~

48 comments

  1. huhu.. remove je.. paling jahat report

    ReplyDelete
  2. saya ada sawan gilaaa babi.HAHAHA

    ReplyDelete
  3. hahaha..akak suka bab block tu.mmg akak remove dan terus block je.hehe

    ReplyDelete
  4. aah,, ieyza pun xkan layan terus..
    kdg2 terus block kt fb tu.. haha..

    ReplyDelete
  5. ohh..x best ke org persoalkan cinta??

    btw..ko dh bercinta ke??ade ke org nk kt ko??haha..menyampah tak??haha

    ReplyDelete
  6. amboi byk tips ni..mcm selalu buat jer..hehehe

    ReplyDelete
  7. xyah add friend yg x kenal kott.. :)

    ReplyDelete
  8. hehehe..betol2!! block jek terus.. but mostly sy buat.. NOT RESPOND.. :)

    ReplyDelete
  9. sy pendek n kurus kering..dh mcm alien.. hahaha..

    ReplyDelete
  10. REMOVE N BLOCK...HAHAHAA...KALAU YM IGNORE N INVSBLE...

    ReplyDelete
  11. hahaha! terbaek, penah buat semua nih~ lalalala~

    ReplyDelete
  12. hahaha sakit sawan bab* =P ok jugak ni..

    ReplyDelete
  13. akak pun dah banyak remove kawan kat fb.

    ReplyDelete
  14. block tue kira slalu buat... klu dh x paham bhasa sgt..hihihi

    ReplyDelete
  15. hahaha...cer la buat2 nak kawan ngan i..i nak try tips tu kat u..hahaha

    ReplyDelete
  16. maap. maap. maap. sy suke perempaun je. =)

    ReplyDelete
  17. haha..klakar lak bace yg ni "maaf , saya masih dalam pemerhatian doktor gila"..terbaikkk..:p

    ReplyDelete
  18. kalau akak, remove je terus! habis cerita...

    ReplyDelete
  19. hhaha.sawan gila babi tu tak leh bla. :) kalausy block sje. sng cerita

    ReplyDelete
  20. hehehe..baru terpikir pas baca entry nih.. :)

    ReplyDelete
  21. bukan stakakt kene remove je qaseh..
    siap kena hack, block, spam bagai nieyh!

    ReplyDelete
  22. bila ngaku kita ni pemalas..hodoh..etc..

    confirm...dia tak caya...nnti mula la keluar ayat2..." tak kisah" "ikhlas" ceh......

    suka point yg last..block saja lah. :)

    ReplyDelete
  23. wuuhuuuuuuuu petua yg bagus.nasib baik setakat ni xde lagi yg cam2...wuuhuuuuuuuuuuuu, bg no akaun pat.......

    ReplyDelete
  24. these persons are what we called annoying. :/

    ReplyDelete
  25. akakakak
    sy pompuan tak normal
    enuf!
    hihihihi
    comel gile sume alasan tu kan
    toink2
    maceh cek qaseh comei =]

    ReplyDelete
  26. aku rasa aku lebih suka amalkan sikap buat tak tahu jer.senang,tak yah pening2 pala.

    bagi diskaun sikit..

    ReplyDelete
  27. bagi akak... akak suka atau tak kawan maya... akak akan ambil sikap diam. so... tapi cara ni agak kejam rasanya.

    ReplyDelete
  28. saya bawah pemerhatian doktor gila..
    hahahaha

    ReplyDelete
  29. betul tu.. nice 'tips'
    yg penting jangn bagi harapan.. tu je..:D

    ReplyDelete
  30. teman-teman maya? mm mcm kawan blogger ek?

    benci tu x derlah.. rase annoyyed ada lah..

    ReplyDelete
  31. thanks ya folo blog saya.
    saya singgah n folo kembali. saya senang jer, org folo, saya folo balik.. no big deal mcm sesetengah blogger tuh, demand itu ini

    salam perkenalan~

    :P

    ReplyDelete
  32. ketawa, ketawa dan jarakkan diri. buat tak faham je. tak kejam sangat aku rasa. hahaha

    ReplyDelete
  33. senang je kak..
    x yag approve yg langsung x kenal

    ReplyDelete
  34. saya ada penyakit kulitberjangkit

    ReplyDelete
  35. lama tak komen, selalu jadi silent reader je. :)

    ReplyDelete
  36. kesian kat org pendek, hitam, gemuk dan hodoh zzzz..

    ReplyDelete
  37. adehh, teruknyer tips . hahaha .
    baik x payah buat fb or watever klu mcm tu :D

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..