Tips Hapuskan Teman-Teman Maya !

48 ulasan:
Assalamualaikum..

Rata - rata semua orang kat donia ni dah pandai ada kawan donia maya , aku pun tak terkecuali .. dulu - dulu sebelum ada facebook , ada masuk mobile game station aka MGS , kat situ boleh main game , ada tempat berblog tapi dulu - dulu fon2 tertentu je leh masuk , dulu guna fon sabun (6600) ramai lah kawan-kawan maya kat situ , memang best gila tapi banyak sangat kenangan , sampai terkapel dalam tu sebelum kenal hencik kyle 

tapi kadang - kadang kawan maya yang jadi tak best bila mula persoalkan soal cinta , orang nak berkawan je dengan dia , lebih-lebih pulak , tak kawan terus kang majuk pulak ! eee  sape ya tolol  ngat neh , nyampah ! nak cakap terus terang kan rasa nak main tarik tali dulu hik2x.. so camana lah nak hapuskan orang- orang macam ni ha ? ok i give u olz tips tapi lepas ni sila bank in duit 10 hinggit sorg . bereh ?
  • xyah gatal-gatal nak respon 
  • jadi seorang yang menyakitkan hati hingga dia hilang minat kat kita
  • saya tak berminat , sekian terima kasih
  • saya nak cari yang kaya saja 
  • maaf , saya masih dalam pemerhatian doktor gila 
  • saya masih cintakan EX saya , tiada siapa dapat gantikan dia 
  • Saya bukan perempuan normal
  • Saya dah kahwin
  • Utk tidak mengecilkan hati mereka, cakaplah sesuatu pada diri anda yg pasti mereka tak akan suka seperti "Saya ni pemalas dan tak pandai memasak. Kat rumah semua mak buat
  • Beritahu mereka komputer anda asyik meragam. Jadi, tak boleh nak chat!
  • saya ada sakit sawan gila babi
  •  Maaf, saya ni sebenarnya lelaki
  • Saya pendek, hitam, gemuk dan hodoh
  • BLOCK je kan senang ! hihihi

tips2 ni khas untuk kawan-kawan maya yang korang benci je , jangan pulak bagi tips2 ni kat qaseh pulak , tampo laju2x jadi bisu kang haaaa , so pandai2 lah buat alasan .. hihihihihi , so sila bank in dengan kadar segera . bereh !
jangan hapuskan aku , kerna aku bisa jadi pengubat hati mu .. lalalala ~

48 ulasan:

atiqsalleh berkata...

huhu.. remove je.. paling jahat report

Bobot|Azmi berkata...

saya ada sawan gilaaa babi.HAHAHA

mohdhazlan Dreadlock berkata...

remove2 ..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

hahaha..akak suka bab block tu.mmg akak remove dan terus block je.hehe

ieyza afieyna berkata...

aah,, ieyza pun xkan layan terus..
kdg2 terus block kt fb tu.. haha..

budak penjara berkata...

ohh..x best ke org persoalkan cinta??

btw..ko dh bercinta ke??ade ke org nk kt ko??haha..menyampah tak??haha

Fendy San Satay berkata...

amboi...bguih bebeno tips ni... :P

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

eheheheeee sawan....

ikatankasihku berkata...

amboi byk tips ni..mcm selalu buat jer..hehehe

peep berkata...

xyah add friend yg x kenal kott.. :)

Cik Bambam berkata...

hehehe..betol2!! block jek terus.. but mostly sy buat.. NOT RESPOND.. :)

nuruashia ♥ berkata...

hahaha..nice tips sys...~

mizzkechique berkata...

sy pendek n kurus kering..dh mcm alien.. hahaha..

aDisH.sHidA berkata...

REMOVE N BLOCK...HAHAHAA...KALAU YM IGNORE N INVSBLE...

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

remove....block.:P

IQ = Iez Qis berkata...

hahaha! terbaek, penah buat semua nih~ lalalala~

Amirah Jafri berkata...

hahaha sakit sawan bab* =P ok jugak ni..

MamaEma berkata...

akak pun dah banyak remove kawan kat fb.

kiera'sakura berkata...

block tue kira slalu buat... klu dh x paham bhasa sgt..hihihi

Dalila berkata...

Wow..takutnye..

Sunah Sakura berkata...

hahaha...cer la buat2 nak kawan ngan i..i nak try tips tu kat u..hahaha

yaya berkata...

maap. maap. maap. sy suke perempaun je. =)

Prince Halilintar berkata...

haha..klakar lak bace yg ni "maaf , saya masih dalam pemerhatian doktor gila"..terbaikkk..:p

mas saari berkata...

kalau akak, remove je terus! habis cerita...

Rosalia berkata...

hhaha.sawan gila babi tu tak leh bla. :) kalausy block sje. sng cerita

azah87 berkata...

hehehe..baru terpikir pas baca entry nih.. :)

ain dzaya berkata...

bukan stakakt kene remove je qaseh..
siap kena hack, block, spam bagai nieyh!

nabilah_2908 berkata...

bila ngaku kita ni pemalas..hodoh..etc..

confirm...dia tak caya...nnti mula la keluar ayat2..." tak kisah" "ikhlas" ceh......

suka point yg last..block saja lah. :)

Ct Aja berkata...

wuuhuuuuuuuu petua yg bagus.nasib baik setakat ni xde lagi yg cam2...wuuhuuuuuuuuuuuu, bg no akaun pat.......

Fara E's berkata...

remove atau block , haha

Rtp Farra Arisha berkata...

these persons are what we called annoying. :/

aimie amalina berkata...

akakakak
sy pompuan tak normal
enuf!
hihihihi
comel gile sume alasan tu kan
toink2
maceh cek qaseh comei =]

ghost writer berkata...

aku rasa aku lebih suka amalkan sikap buat tak tahu jer.senang,tak yah pening2 pala.

bagi diskaun sikit..

Bidadari Syurga berkata...

bagi akak... akak suka atau tak kawan maya... akak akan ambil sikap diam. so... tapi cara ni agak kejam rasanya.

cik pulau berkata...

saya bawah pemerhatian doktor gila..
hahahaha

ABU berkata...

betul tu.. nice 'tips'
yg penting jangn bagi harapan.. tu je..:D

delarocha berkata...

jangan layan..senang je

Fatin Mraz berkata...

teman-teman maya? mm mcm kawan blogger ek?

benci tu x derlah.. rase annoyyed ada lah..

Fatin Mraz berkata...

thanks ya folo blog saya.
saya singgah n folo kembali. saya senang jer, org folo, saya folo balik.. no big deal mcm sesetengah blogger tuh, demand itu ini

salam perkenalan~

:P

haikalblank berkata...

ketawa, ketawa dan jarakkan diri. buat tak faham je. tak kejam sangat aku rasa. hahaha

gedek! berkata...

macam orang arab daaa...

cik najihah berkata...

senang je kak..
x yag approve yg langsung x kenal

JIJI YU berkata...

saya ada penyakit kulitberjangkit

KAMIHIDUP berkata...

lama tak komen, selalu jadi silent reader je. :)

アヌム ちゃん berkata...

comel pic!

Mira Amirudin berkata...

block je!!hehe

zainul zaki berkata...

kesian kat org pendek, hitam, gemuk dan hodoh zzzz..

Ash Kyouhei berkata...

adehh, teruknyer tips . hahaha .
baik x payah buat fb or watever klu mcm tu :D

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com