Tips Hapuskan Teman-Teman Maya !

48 ulasan:
Assalamualaikum..

Rata - rata semua orang kat donia ni dah pandai ada kawan donia maya , aku pun tak terkecuali .. dulu - dulu sebelum ada facebook , ada masuk mobile game station aka MGS , kat situ boleh main game , ada tempat berblog tapi dulu - dulu fon2 tertentu je leh masuk , dulu guna fon sabun (6600) ramai lah kawan-kawan maya kat situ , memang best gila tapi banyak sangat kenangan , sampai terkapel dalam tu sebelum kenal hencik kyle 

tapi kadang - kadang kawan maya yang jadi tak best bila mula persoalkan soal cinta , orang nak berkawan je dengan dia , lebih-lebih pulak , tak kawan terus kang majuk pulak ! eee  sape ya tolol  ngat neh , nyampah ! nak cakap terus terang kan rasa nak main tarik tali dulu hik2x.. so camana lah nak hapuskan orang- orang macam ni ha ? ok i give u olz tips tapi lepas ni sila bank in duit 10 hinggit sorg . bereh ?
  • xyah gatal-gatal nak respon 
  • jadi seorang yang menyakitkan hati hingga dia hilang minat kat kita
  • saya tak berminat , sekian terima kasih
  • saya nak cari yang kaya saja 
  • maaf , saya masih dalam pemerhatian doktor gila 
  • saya masih cintakan EX saya , tiada siapa dapat gantikan dia 
  • Saya bukan perempuan normal
  • Saya dah kahwin
  • Utk tidak mengecilkan hati mereka, cakaplah sesuatu pada diri anda yg pasti mereka tak akan suka seperti "Saya ni pemalas dan tak pandai memasak. Kat rumah semua mak buat
  • Beritahu mereka komputer anda asyik meragam. Jadi, tak boleh nak chat!
  • saya ada sakit sawan gila babi
  •  Maaf, saya ni sebenarnya lelaki
  • Saya pendek, hitam, gemuk dan hodoh
  • BLOCK je kan senang ! hihihi

tips2 ni khas untuk kawan-kawan maya yang korang benci je , jangan pulak bagi tips2 ni kat qaseh pulak , tampo laju2x jadi bisu kang haaaa , so pandai2 lah buat alasan .. hihihihihi , so sila bank in dengan kadar segera . bereh !
jangan hapuskan aku , kerna aku bisa jadi pengubat hati mu .. lalalala ~

48 ulasan:

  1. huhu.. remove je.. paling jahat report

    BalasPadam
  2. saya ada sawan gilaaa babi.HAHAHA

    BalasPadam
  3. hahaha..akak suka bab block tu.mmg akak remove dan terus block je.hehe

    BalasPadam
  4. aah,, ieyza pun xkan layan terus..
    kdg2 terus block kt fb tu.. haha..

    BalasPadam
  5. ohh..x best ke org persoalkan cinta??

    btw..ko dh bercinta ke??ade ke org nk kt ko??haha..menyampah tak??haha

    BalasPadam
  6. amboi...bguih bebeno tips ni... :P

    BalasPadam
  7. amboi byk tips ni..mcm selalu buat jer..hehehe

    BalasPadam
  8. xyah add friend yg x kenal kott.. :)

    BalasPadam
  9. hehehe..betol2!! block jek terus.. but mostly sy buat.. NOT RESPOND.. :)

    BalasPadam
  10. sy pendek n kurus kering..dh mcm alien.. hahaha..

    BalasPadam
  11. REMOVE N BLOCK...HAHAHAA...KALAU YM IGNORE N INVSBLE...

    BalasPadam
  12. hahaha! terbaek, penah buat semua nih~ lalalala~

    BalasPadam
  13. hahaha sakit sawan bab* =P ok jugak ni..

    BalasPadam
  14. akak pun dah banyak remove kawan kat fb.

    BalasPadam
  15. block tue kira slalu buat... klu dh x paham bhasa sgt..hihihi

    BalasPadam
  16. hahaha...cer la buat2 nak kawan ngan i..i nak try tips tu kat u..hahaha

    BalasPadam
  17. maap. maap. maap. sy suke perempaun je. =)

    BalasPadam
  18. haha..klakar lak bace yg ni "maaf , saya masih dalam pemerhatian doktor gila"..terbaikkk..:p

    BalasPadam
  19. kalau akak, remove je terus! habis cerita...

    BalasPadam
  20. hhaha.sawan gila babi tu tak leh bla. :) kalausy block sje. sng cerita

    BalasPadam
  21. hehehe..baru terpikir pas baca entry nih.. :)

    BalasPadam
  22. bukan stakakt kene remove je qaseh..
    siap kena hack, block, spam bagai nieyh!

    BalasPadam
  23. bila ngaku kita ni pemalas..hodoh..etc..

    confirm...dia tak caya...nnti mula la keluar ayat2..." tak kisah" "ikhlas" ceh......

    suka point yg last..block saja lah. :)

    BalasPadam
  24. wuuhuuuuuuuu petua yg bagus.nasib baik setakat ni xde lagi yg cam2...wuuhuuuuuuuuuuuu, bg no akaun pat.......

    BalasPadam
  25. these persons are what we called annoying. :/

    BalasPadam
  26. akakakak
    sy pompuan tak normal
    enuf!
    hihihihi
    comel gile sume alasan tu kan
    toink2
    maceh cek qaseh comei =]

    BalasPadam
  27. aku rasa aku lebih suka amalkan sikap buat tak tahu jer.senang,tak yah pening2 pala.

    bagi diskaun sikit..

    BalasPadam
  28. bagi akak... akak suka atau tak kawan maya... akak akan ambil sikap diam. so... tapi cara ni agak kejam rasanya.

    BalasPadam
  29. saya bawah pemerhatian doktor gila..
    hahahaha

    BalasPadam
  30. betul tu.. nice 'tips'
    yg penting jangn bagi harapan.. tu je..:D

    BalasPadam
  31. teman-teman maya? mm mcm kawan blogger ek?

    benci tu x derlah.. rase annoyyed ada lah..

    BalasPadam
  32. thanks ya folo blog saya.
    saya singgah n folo kembali. saya senang jer, org folo, saya folo balik.. no big deal mcm sesetengah blogger tuh, demand itu ini

    salam perkenalan~

    :P

    BalasPadam
  33. ketawa, ketawa dan jarakkan diri. buat tak faham je. tak kejam sangat aku rasa. hahaha

    BalasPadam
  34. senang je kak..
    x yag approve yg langsung x kenal

    BalasPadam
  35. saya ada penyakit kulitberjangkit

    BalasPadam
  36. lama tak komen, selalu jadi silent reader je. :)

    BalasPadam
  37. kesian kat org pendek, hitam, gemuk dan hodoh zzzz..

    BalasPadam
  38. adehh, teruknyer tips . hahaha .
    baik x payah buat fb or watever klu mcm tu :D

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com