Terima Kasih Ubat ....

29 ulasan:
Assalamualaikum ..
skang ni lambat hupdate baru tidurkan anak buah , mak ayah dia p kerja den yang jadi pengasuh jap , pehh ada ciri2 keibuan dah .. biar baru lepas melalak pun grrr

terima kasih ubat sebab menyembuhkan aku dari sakit , terima kasih doktor atas segala2nya ..

Allah suka pada hamba-hambaNya yang berusaha rite ? tawakal .doa . dan berusaha ..kalau berdoa saja tanpa usaha tak dapat hasil jugak . kira senang je lah kan doa je dapat apa yang kita nak ! no no no no ~ tapi berusaha pun jangan sampai meminta pertolongan dari jin or setan .. 

tapi kadang2 kalau kita sakit or apa2 , kita terima kasih pada ubat , pada doktor yang merawat , yes ! kita memang perlu berterima kasih tapi jangan lupa tanpa keizinan dari DIA kita takkan sihat , xkan dapat apa yang kita inginkan so , first thing yang kita kena buat berterima kasih pd Allah , kerna dari keizinan DIA lah kita mampu dapat apa yang kita nak , dari sakit ke sihat .. dari gagal hingga berjaya .. kalau kita berusaha bagai rak sekalipun tanpa keizinan DIA kita takkan berjaya .. so jangan takbur .. always ingat dan syukur dengan nikmat Allah

hati berbicara :
update laju2 .. 
nak tanya ibu2 yang ada anak tu , nak buat camane ek anak buah qaseh ni dah setahun lebih dah tapi susah nak berak , erkk penakut .. dia jenis tahan , memang nangis tahap gila babeng ah , ibu dia pun tak tahu dah nak buat apa .. adehhh okbye ..dah start nanges dah uwaaaaaaaaaaaa

29 ulasan:

  1. musim org x cihat ekkk
    akak pow down with flu and fever
    get well soon

    BalasPadam
  2. MANUSIA: DIA BERSYUKUR PD YG NMPK JE

    BalasPadam
  3. dia sembelit tu qaseh..maybe dia menahan sebab takut sakit masa meneran...dah cuba tukar susu lain..???

    BalasPadam
  4. betul tu..kite jgn lupakan Allah..sentiasa perlu bersyukur pada Allah..kerana semua tu terjadi dgn izinNya...

    cian kat ank buah qaseh tu..Doktor xbagi ubat ke?

    BalasPadam
  5. budak tu kuat makan milo kot..sbb tu susah nk berak..ehe

    BalasPadam
  6. Mungkin wee wee dia keras kot tu yang dia tkt bla nak wee wee, rasa skt2 je. Pernh tgk makcik msukkn ubat dalm bontot anaknya. Xtaulah ubat apa nak bagi budak tu senang wee wee

    BalasPadam
  7. bawak pergi jumpe doc la Qaseh.. nanti die bagi ubat yang boleh buat dak kecik lawas ngan budak.. :))

    BalasPadam
  8. alamak xde pengalaman nak share psl budak ssh berak tu..try cek dgn dokter..huhu

    BalasPadam
  9. susAH berak tu bagi minum air buah prune hari2

    BalasPadam
  10. QASEH MINUMKAN VITAGEN..SOB ANAK AKAK PUN SUSAH BERAK THEN BAGI VITAGEN OKE BOLE BERAK...

    BalasPadam
  11. comel jep gambo ubat tuhh

    alhamdulillah (:

    BalasPadam
  12. haa..tak boleh berak?
    pelik ni..huhu

    BalasPadam
  13. kalau dia boleh makan pisang..try bagi dia..kompom senang nak keluar

    BalasPadam
  14. rasanya spesis ngan anak buah sy ni qasehhh

    BalasPadam
  15. ubat adalah salah satu ilmu yang dipinjamkan DIA kepada manusia. agar sakit bisa disembuhkan mengikut keperluan. sakit yang takda obat 'Mati'

    p/s: anak buah tak boleh berak ke? orang kata makan pisang. tapi dia kecil lagikan? jumpa doktorlah. sure doktor bagi ubat. mesti sakit... aduh... jgn tunggu tau...

    BalasPadam
  16. aik..ade jugak ke penyakit takut nak berat..plik2..

    BalasPadam
  17. kdg xsuke ubat..tp sakit tak tertahan telan jugak... smbil beristifar...

    BalasPadam
  18. take care dear!

    kte xkawen lg xtau haha ;p

    BalasPadam
  19. alahai napelaa gmbr2 dalam ur blog ni cntik sgt cik qaseh ..geram lak tgk..heehehe

    BalasPadam
  20. akak tak suka makan ubat kalau sakit...huhuhuuu

    BalasPadam
  21. dah boleh kawin la tu hehe,terima kasih Allah kerana menyembuhkan qaseh :)

    BalasPadam
  22. x faham dengan org yg sakit tp xmo g jumpa doc..huhuh

    BalasPadam
  23. tanpa allah siapa kita,tanpa izinnya kita tak kan kemana..suka entry ni^^

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com