Main Lelaki !

28 ulasan:
Assalamualaikum..
lama gila gua tak hupdate kan , mesti ramai yang rindu ,pehh gila perasan bajet mcm Fatin Liyana .. hihi ,buat tajuk  main lelaki mesti dalam keyword nanti ada lah yang search ,ACI KERAT JARI AH ! ..saja je bagi tajuk macam tu nak tengok ada lah muka2 yang baca tajuk je kan , lepas tu komen ..isyy tak baekk no main lelaki ..erk !

main lelaki aka PLAYBOY , ni lah pentingnya english education kan ! boring lah berdepan dengan playboy ni , silap hari bulan boleh jadi gila meroyan gak ah ,benci gila lah orang yang suka mainkan hati pompuan yang mengharapkan kasih sayang yang ikhlas nih , last2 hampeh di kayu tiga empatkan pulak dah ! eee please lah kalau tak mampu nak bagi kasih sayang kat someone tu ! BOLEH tak ! BOLEH tak ! BOLEH tak ! jangan masuk dalam hidup someone tu ! gila hapeeeee just untuk beri kesedihan .. eee boleh blah lah ..

kalau lah ko tahu betapa sedih dan sakitnya terima kasih sayang ko yang penuh kepura-puraan tuh ,baru ko tah kan tapi  eeee tak paham lah kenapa lah kenapa nak mainkan girl , kalau sakitkan hati orang yang sabar xpelah jugak , tapi kalau sakitkan hati orang yang lemah iman silap hari bulan yang kena tu bunuh diri ke hape ke kan , mauuu meroyan hidup kau , hantu dia dok kacau2 kan ,,haaa barulah padan muka .. hihihi... 

SAPE PLAYBOY KAT SINI BAWAK2 INSAPLAH YE , PLAYGIRL PUN SAMA GAK , TOKSAH NAK JADI PLAYER SANGAT LAH ~ KAN TAK PASAL2 KAU KENA PLAY2 TANG LAIN PULAK ..DONT PLAY@ HAAAAAAAAAAAAAAA ! ''apa yang best jadi player ek ? ''


28 ulasan:

  1. tak ada yang best pun jadi player ni. buat tambah dosa sbb buat orang sakit hati. :)

    BalasPadam
  2. yerp..player nie myakit ati kaco program org nk bercinta betul2..

    BalasPadam
  3. baru la lelaki kalau playboy..hahahah

    BalasPadam
  4. no play-play yer...hehe..klu playboy kapel ng playgirl cmne...

    BalasPadam
  5. zaman dulu punya perangai..sekarang da insap..kekeke

    BalasPadam
  6. ooo playboy..ingat ainkan hati lelaki..hehe.playboy ni biasanya encem.tp ada gak yg x encem..hehe

    BalasPadam
  7. eee.. I hate mat playboyy!! nyampahh :P

    BalasPadam
  8. tu la kan kak..playboy bajet hot

    BalasPadam
  9. dont play2 hahhhhh...ingat pesan qaseh...eehhehehee

    BalasPadam
  10. usah penin kepala nak cuba faham nape ade laki mcm tu Qaseh..mmg ada & sampai sudah kita xkan fhm nape mereka itu mcm tu..~

    tp org mcm ni mengajar kita utk jadi lebih 'kuat'..kite da byk kali kene..dulu mmg sakit hati & mmg sgt x fhm..mmg merana jiwa raga..tp sampai satu tahap kite lebih tegas & x mudah 'dipijak' & 'diperkotak-katikkan; lagi~

    BalasPadam
  11. oouuwwhh...penah terjebak dlm cinta ngan sang playboy nie....saya cuma doakan yg terbaik tuk dia, supaya dia x ulang lg kesilapan yg sma, supaya dia menjadi lelaki yg terbaik tuk isteri dia

    BalasPadam
  12. jadi player ni boleh tmbah dosa tu je ahahhaha..sbb duk mainkan perasaan org hohoho3

    BalasPadam
  13. ai byk jmpa lelaki boya barat gini...serik + benci....

    BalasPadam
  14. pompuan pon berlambak maen laki..aku dah perit dah

    BalasPadam
  15. pendek kata jgn layan. nnt kalu dialyan diorg akaan lbh perasan bgs

    BalasPadam
  16. prince biase jadi player football je...hehe

    BalasPadam
  17. orang camni tak selamat qaseh...
    kalau dia suka sangat permainkan orang, pasti suatu masa nanti dia pun akan dipermainkan!

    BalasPadam
  18. Nasib baik xpernah terjebak dengan si playboy ni. ^_^ Pernah gaklah tgk kwn2 masa blaja dlu jd mangsa palyboy ni, geram je rasanya, nk pi ketuk kepala budak2 playboy. :-p

    BalasPadam
  19. playgirl pun ramai skrg , haha

    BalasPadam
  20. sy nk buat skandel jer xmo jdi playboy....

    *sy ade 1 baju brand playboy... tu kire playboy gak ke?? huhuhu

    BalasPadam
  21. menci playboy atau playgirl huh T___T

    BalasPadam
  22. play2boy,play2girl. mmg patut insaf. ingatlah dunia hanya sementara...

    BalasPadam
  23. kalau dh tau org tu ada gaya2 playboy jangan cuba dilayan dari awal..takut sedih di hujung hari nanti..huhuuu

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com