Main Lelaki !

28 ulasan:
Assalamualaikum..
lama gila gua tak hupdate kan , mesti ramai yang rindu ,pehh gila perasan bajet mcm Fatin Liyana .. hihi ,buat tajuk  main lelaki mesti dalam keyword nanti ada lah yang search ,ACI KERAT JARI AH ! ..saja je bagi tajuk macam tu nak tengok ada lah muka2 yang baca tajuk je kan , lepas tu komen ..isyy tak baekk no main lelaki ..erk !

main lelaki aka PLAYBOY , ni lah pentingnya english education kan ! boring lah berdepan dengan playboy ni , silap hari bulan boleh jadi gila meroyan gak ah ,benci gila lah orang yang suka mainkan hati pompuan yang mengharapkan kasih sayang yang ikhlas nih , last2 hampeh di kayu tiga empatkan pulak dah ! eee please lah kalau tak mampu nak bagi kasih sayang kat someone tu ! BOLEH tak ! BOLEH tak ! BOLEH tak ! jangan masuk dalam hidup someone tu ! gila hapeeeee just untuk beri kesedihan .. eee boleh blah lah ..

kalau lah ko tahu betapa sedih dan sakitnya terima kasih sayang ko yang penuh kepura-puraan tuh ,baru ko tah kan tapi  eeee tak paham lah kenapa lah kenapa nak mainkan girl , kalau sakitkan hati orang yang sabar xpelah jugak , tapi kalau sakitkan hati orang yang lemah iman silap hari bulan yang kena tu bunuh diri ke hape ke kan , mauuu meroyan hidup kau , hantu dia dok kacau2 kan ,,haaa barulah padan muka .. hihihi... 

SAPE PLAYBOY KAT SINI BAWAK2 INSAPLAH YE , PLAYGIRL PUN SAMA GAK , TOKSAH NAK JADI PLAYER SANGAT LAH ~ KAN TAK PASAL2 KAU KENA PLAY2 TANG LAIN PULAK ..DONT PLAY@ HAAAAAAAAAAAAAAA ! ''apa yang best jadi player ek ? ''


28 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tak ada yang best pun jadi player ni. buat tambah dosa sbb buat orang sakit hati. :)

delarocha berkata...

saya lelaki pemalu.. ahakss

KB Emily berkata...

yerp..player nie myakit ati kaco program org nk bercinta betul2..

Ujang9897 berkata...

baru la lelaki kalau playboy..hahahah

Tanpa Nama berkata...

no play-play yer...hehe..klu playboy kapel ng playgirl cmne...

Tanpa Nama berkata...

zaman dulu punya perangai..sekarang da insap..kekeke

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

ooo playboy..ingat ainkan hati lelaki..hehe.playboy ni biasanya encem.tp ada gak yg x encem..hehe

~Nana 귀여운~ berkata...

eee.. I hate mat playboyy!! nyampahh :P

cik najihah berkata...

tu la kan kak..playboy bajet hot

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

dont play2 hahhhhh...ingat pesan qaseh...eehhehehee

~SaL IjOu~ berkata...

usah penin kepala nak cuba faham nape ade laki mcm tu Qaseh..mmg ada & sampai sudah kita xkan fhm nape mereka itu mcm tu..~

tp org mcm ni mengajar kita utk jadi lebih 'kuat'..kite da byk kali kene..dulu mmg sakit hati & mmg sgt x fhm..mmg merana jiwa raga..tp sampai satu tahap kite lebih tegas & x mudah 'dipijak' & 'diperkotak-katikkan; lagi~

Tentang Kita berkata...

oouuwwhh...penah terjebak dlm cinta ngan sang playboy nie....saya cuma doakan yg terbaik tuk dia, supaya dia x ulang lg kesilapan yg sma, supaya dia menjadi lelaki yg terbaik tuk isteri dia

nuruashia ♥ berkata...

jadi player ni boleh tmbah dosa tu je ahahhaha..sbb duk mainkan perasaan org hohoho3

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

ai byk jmpa lelaki boya barat gini...serik + benci....

JIJI YU berkata...

pompuan pon berlambak maen laki..aku dah perit dah

KhaiRin berkata...

pendek kata jgn layan. nnt kalu dialyan diorg akaan lbh perasan bgs

WuMing berkata...

Betull.... insaf laaa...

Prince Halilintar berkata...

prince biase jadi player football je...hehe

mas saari berkata...

orang camni tak selamat qaseh...
kalau dia suka sangat permainkan orang, pasti suatu masa nanti dia pun akan dipermainkan!

Hana Soffelia berkata...

Nasib baik xpernah terjebak dengan si playboy ni. ^_^ Pernah gaklah tgk kwn2 masa blaja dlu jd mangsa palyboy ni, geram je rasanya, nk pi ketuk kepala budak2 playboy. :-p

FaKArePa!n berkata...

saya player bola..hihi

Fara E's berkata...

playgirl pun ramai skrg , haha

kaizen berkata...

sy nk buat skandel jer xmo jdi playboy....

*sy ade 1 baju brand playboy... tu kire playboy gak ke?? huhuhu

Afikah Aziz berkata...

menci playboy atau playgirl huh T___T

Penggemar Coklat berkata...

dont play2x, sepak kang! hehehe

Tanpa Nama berkata...

baiklah..aku insaf..haha

syakey berkata...

play2boy,play2girl. mmg patut insaf. ingatlah dunia hanya sementara...

アヌム ちゃん berkata...

kalau dh tau org tu ada gaya2 playboy jangan cuba dilayan dari awal..takut sedih di hujung hari nanti..huhuuu

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com