Maaf menyepi ,selamat hari raya =)

84 ulasan:
Assalamualaikum ...

warghhhhhhh lama gila tak hupdate blog , mood beraya melampau katakan , maybe lepas ni lagi lah lama qaseh tak hupdate kot sebab errr biarlah rahsia dulu takut2 apa yang di rancang tak menjadi pulak huhu , amacam korang beraya best tak ? pehhhh mesti beraya sakan punya kan ! tapi hampeh lah qaseh tak dapat duit raya pun , ni takmo jadi besar ni !! merajuk 9 bulan !


with my besfriend : dayu n midah 
sory mereka sudah berpunya hahahaks
gambar verangan je kuattt ~

gambar kekoyaan 

dua budak gedik haha


qaseh ada sikit je pic raya , yang lain dalam fon diorang tak sempat nak amek lagi , so layankan je lah satu ni dulu ye hehe , tahun ni meriah jugak lah dari tahun2 sebelumnya , first raya kuar dengan diorang2 ni ,walaupun tak dapat nak beraya dengan hencik kyle ,xpelah next year yeeee hihi , second day pulak ada hari keluarga rumah cousin , semua berkumpul kat sana , hari ke tiga pulak pergi kenduri rumah bes fren sorang lagi , yati ~ hari ke empat kenduri jugak , dan hari ni dah kerja ! grrr ...

gambar kat atas tu kat masjid kayu seberang jerteh , suka tengok masjid ni sebab semuanya dari kayu tapi belum siap sepenuhnya lagi , berhenti kat masjid ni sebab photoshoot akak yati yang baru kawen , so tumpang sekaki berphotoshoot pehhh , nanti siap gambar qaseh upload lagi , lebiyuuu korammm , dah2 lah beraya tuh ! kerja pulak (jeles!) .. sekian time kasih .. rindu kat korang semua sob3x..


pic : blackberry torch 9800
editing by photoscape ~


AIYOOOO ~ 
lupa credit pic masjid kayu seberang jerteh maaa ~
qaseh amek kat blog org tapi blog org tu kredit kat zenfolio tapi qaseh lupa kikiki
ampun ye tuan punya gambar jgn marah ~
ni kan raya , kampung kiteee tuuu ..
kalau korang nak tengok pic2 masjid yang UNIK kat atas tu ~ 
korang masuk blog 
hik2x qaseh kena maree yeyyy pdn muka .. 

84 ulasan:

iz berkata...

lorh..keja DAH?
awalnya..hehe

*nada eksyen..

al_hakim berkata...

qaseh nak ehem2 kan?hehe..kenalkan yg hujung tu qaseh..hehehe

Hunnym Syot 美智子 berkata...

tiga-2 cun!!
hehee.. selamat hari raye :)

http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/raye-jalan-jalan-raye-dan-hantu-bonceng.html

Muhd Fadil berkata...

wah. Penyu raya kat jertih gak raya ketiga. kampung gong pasir jertih. tau ke?

Lea IsNaw! berkata...

comel gambar tuh

alalala dh start keje ke
selamat berkerja qaseh
jangan sedih2 taw

selamat hari raya jugak :)

~Nana 귀여운~ berkata...

kita pon x dapat duit raya gak..cedey..hahahha..

cik heroin berkata...

Rumah sape kat belakang tu. Cantek =)

EnciK AxixOu berkata...

sy b'kenan beno dgn umah kt blkng 2

delarocha berkata...

yg comel2 memang selalunya dah berpunya..ahakss

gedek! berkata...

Laaa...

masjid ke tu?

Qaseh dalia adelia berkata...

iz -
arghhhhhhhhhhhhhhhhh ! iz jahat ! hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

al - hakim -
ehem2x ape pulak
amboi pantang tengok org cantik ~
sory dah berpunya hik3x

Qaseh dalia adelia berkata...

hunnym -
wat susah2 je puji , tq dear

Qaseh dalia adelia berkata...

mohd fadil -
hik3x tau nama tak pernah pergi pun ngeee

Qaseh dalia adelia berkata...

lea -
tu lah sedih banget huk3x
hee xpelah ..
selamat ari raya yunk

Qaseh dalia adelia berkata...

nana -
jom nanges sob3x

Qaseh dalia adelia berkata...

cik heroin -
masjid yunk , xbaca letttewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Qaseh dalia adelia berkata...

encik axixou -
tak baca jugak leteewwwwwwwwwwww
masjid tuh !

Qaseh dalia adelia berkata...

bro delarocha -
qaseh uduh je berpunya gak haha

Qaseh dalia adelia berkata...

uncle gedek -
ha'ah lah masjid ..nampak mcm rumah kan ngee

nuruashia ♥ berkata...

midah ke nme kwn sys yg sblh kanan tu? comey. hek9!~ kem slm ahahhaha

JIJI YU berkata...

aku pon tetiba dah berpunya

アヌム ちゃん berkata...

wah cantiknye masjid kayu tuh.unik..huhu..comel je qaseh di pagi raya..aaa tula semakin besar mmg susah nk collect duit raya..dh keje nnt kene bagi duit raya pulak.heeee

Fara E's berkata...

lawa la , hekhek

Nur Farah Hani berkata...

wah wah sakannya beraye.. tapi memang comel la msjid tu... :))

FaKArePa!n berkata...

kuat raya or..hehe

ORLANDO AHMAD berkata...

raya melampau, makan melampau tak?

abadi romeo berkata...

cantik sunggu rumah tu..dah berpunya ke belum..ngeh!ngeh..!ngeh..!

iLa suHaiLa berkata...

rayo sakan Qasehh..hehe

Tanpa Nama berkata...

sweet sgt.. :D

MaiRa QuEeN berkata...

wah!!amboi cunnye anak spe la nie...

azzey berkata...

comel2 ketiga2nya..:)

miszatie berkata...

hye cik qaseh yang comel + ayu..slmt beraya..best kan sakan raya :D

~SaL IjOu~ berkata...

tu dia..jelitawan aidilfitri~ ^^
kite ade sekeping dua je kot gambo raya..lupa nak ngambek..huk*

Tanpa Nama berkata...

comeynyeeeee pic rayaaa...
:)

aRa ❤ aFiq™ berkata...

amboi.. bposing sakan noh.. ni yg jeles ni.. hee

Sunah Sakura berkata...

peewiiitttt awekkssss pakai spek mata besarrrr! hahahha

Tanpa Nama berkata...

wah! meriah betul qaseh beraya. :)

err. kalau mereka sudah berpunya, macam mana pula dgn qaseh? dipunyai juga? :)

Cikli berkata...

comelnya.... masjid kayu tu.

fRaMe+LenSeS berkata...

meriah ye. :D Nadh tahun ni reraya kat umah je la. kena ciken pox. T.T bukan sorang ja, sekali semua 3 3 beradik kena.

atiqsalleh berkata...

adakah akk bakal bertunang.??? huhuhu.. takpe2.. atq pun menyepi jugak

ir prof dr alia rosli berkata...

cunlah...... masjid tue

azma' izatul berkata...

cantik gambar..orgnya pun cantik..selamat hari raya..

teha berkata...

wah ! tige2 somell :)

muhamad hanif berkata...

kemsalam dayu n midah ;)



lalalalalalal.

suk berkata...

selamat bekerja dan selamat berhari raya.

James Alexander berkata...

baru nak tanya, dah terpampang ayat 'mereka dah berpunya'.


haish...


anyway, Selamat Hari Raya...

merahitujambu berkata...

pergi mana eh...hee..salam syawl medeka

akoo pae berkata...

wahh cunnye.
=)

aby berkata...

salam qaseh,
selamat hari raya ..
beruntung mak bapak,
anak2 comei blaka ..

cik hani berkata...

comel2 semuanya..
manis2 belaka..

puteri ain berkata...

cantik :) selamat hari raya :)

KyLe berkata...

SELAMAT HARI RAYE WAT ORG YG KU PLING SAYANG :) JGN DEGIL2 TAU HEHE

Qaseh dalia adelia berkata...

nuru aishi -
a.ah midah lah tu yg plg comei , insyaAllah

Qaseh dalia adelia berkata...

jiji yu -
kita semua mmg berpunya ..=)

Qaseh dalia adelia berkata...

sis -
hehe memang unik n besau masjid ni ..
tahu xpe kena bg angpau kat diorg lak

Qaseh dalia adelia berkata...

fara hani -
beraya tahun ni je meriah skit

Qaseh dalia adelia berkata...

fakarapain -
bese lah .. lepas angin hahaks

Qaseh dalia adelia berkata...

orlando -
makan tak melampau pun ..

Qaseh dalia adelia berkata...

bro abadi -
masjid lah , dah berpunya gak hahaks

Qaseh dalia adelia berkata...

ila -
wat lepah angin

Qaseh dalia adelia berkata...

asamasin -
tq

Qaseh dalia adelia berkata...

maira -
anak pakcik daud

Qaseh dalia adelia berkata...

azzey -
maceh

Qaseh dalia adelia berkata...

miszatie -
sakan banget dear hehe
mat ari raye

Qaseh dalia adelia berkata...

sal ijou -
jelitawan lah sgt hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

chemay -
tq syg ~

Qaseh dalia adelia berkata...

ara afiq -
mestilah , setahun sekali hihi

Qaseh dalia adelia berkata...

sunah -
hahaks gedik je pakai spek besau2

Qaseh dalia adelia berkata...

mr thinker -
berpunya jugak lah huhu

Qaseh dalia adelia berkata...

cikli -
yup mmg comel

Qaseh dalia adelia berkata...

nadh -
huk aloh kena ciken pox lak
semoga cepat smbuh ye

Qaseh dalia adelia berkata...

atiq -
ha'ah bertunang lah sgt

Qaseh dalia adelia berkata...

alia -
mmg cun sangat kan

Qaseh dalia adelia berkata...

azma -
selamat hari raya .
tq dear

Qaseh dalia adelia berkata...

teha -
tq dear

Qaseh dalia adelia berkata...

hanif -
malas eh

suk -
selamat hari raya

james -
selamat hari raya bro

merah -
pergi berderak

akoo pae -
tq hihi

aby -
selamat hari raya bro .
amboiii hehe tq

cik hani -
maceh yunk

puteri ain -
tq dear

kyle -
ne de noty pun =)

d_LA berkata...

qaseh dok kat jerteh ye?rasa cam pnh nmpk je masjid kayu ni ms otw balik..tp serius lawa la

Tanpa Nama berkata...

hye kasih suci..gmbr mu penuh mengoyaan haha

Liyana Zahim berkata...

Waa.. Nice pic.. Cantiklah mesjid tu tak pnh tau pon..

aDisH.sHidA berkata...

cantik view kat masjid nie....cantik jugak model2 nya

eh eh jangan jeles akak dapat duit raya

Puan Gee berkata...

cantik masjid kayu kat belakang tu...
org yg bergambar pun manis2... :)

zEri sAfEerA berkata...

suke binaan berasas kayu ni. nampak klasik :D
hehe :D nsb baek sy dpt duit ry agi. kekekeke ;)

Mira Amirudin berkata...

Qaseh,nice pic!!qaseh puncomel plak... ;)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com