Maaf menyepi ,selamat hari raya =)

84 ulasan:
Assalamualaikum ...

warghhhhhhh lama gila tak hupdate blog , mood beraya melampau katakan , maybe lepas ni lagi lah lama qaseh tak hupdate kot sebab errr biarlah rahsia dulu takut2 apa yang di rancang tak menjadi pulak huhu , amacam korang beraya best tak ? pehhhh mesti beraya sakan punya kan ! tapi hampeh lah qaseh tak dapat duit raya pun , ni takmo jadi besar ni !! merajuk 9 bulan !


with my besfriend : dayu n midah 
sory mereka sudah berpunya hahahaks
gambar verangan je kuattt ~

gambar kekoyaan 

dua budak gedik haha


qaseh ada sikit je pic raya , yang lain dalam fon diorang tak sempat nak amek lagi , so layankan je lah satu ni dulu ye hehe , tahun ni meriah jugak lah dari tahun2 sebelumnya , first raya kuar dengan diorang2 ni ,walaupun tak dapat nak beraya dengan hencik kyle ,xpelah next year yeeee hihi , second day pulak ada hari keluarga rumah cousin , semua berkumpul kat sana , hari ke tiga pulak pergi kenduri rumah bes fren sorang lagi , yati ~ hari ke empat kenduri jugak , dan hari ni dah kerja ! grrr ...

gambar kat atas tu kat masjid kayu seberang jerteh , suka tengok masjid ni sebab semuanya dari kayu tapi belum siap sepenuhnya lagi , berhenti kat masjid ni sebab photoshoot akak yati yang baru kawen , so tumpang sekaki berphotoshoot pehhh , nanti siap gambar qaseh upload lagi , lebiyuuu korammm , dah2 lah beraya tuh ! kerja pulak (jeles!) .. sekian time kasih .. rindu kat korang semua sob3x..


pic : blackberry torch 9800
editing by photoscape ~


AIYOOOO ~ 
lupa credit pic masjid kayu seberang jerteh maaa ~
qaseh amek kat blog org tapi blog org tu kredit kat zenfolio tapi qaseh lupa kikiki
ampun ye tuan punya gambar jgn marah ~
ni kan raya , kampung kiteee tuuu ..
kalau korang nak tengok pic2 masjid yang UNIK kat atas tu ~ 
korang masuk blog 
hik2x qaseh kena maree yeyyy pdn muka .. 

84 ulasan:

  1. lorh..keja DAH?
    awalnya..hehe

    *nada eksyen..

    BalasPadam
  2. qaseh nak ehem2 kan?hehe..kenalkan yg hujung tu qaseh..hehehe

    BalasPadam
  3. tiga-2 cun!!
    hehee.. selamat hari raye :)

    http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/raye-jalan-jalan-raye-dan-hantu-bonceng.html

    BalasPadam
  4. wah. Penyu raya kat jertih gak raya ketiga. kampung gong pasir jertih. tau ke?

    BalasPadam
  5. comel gambar tuh

    alalala dh start keje ke
    selamat berkerja qaseh
    jangan sedih2 taw

    selamat hari raya jugak :)

    BalasPadam
  6. kita pon x dapat duit raya gak..cedey..hahahha..

    BalasPadam
  7. Rumah sape kat belakang tu. Cantek =)

    BalasPadam
  8. sy b'kenan beno dgn umah kt blkng 2

    BalasPadam
  9. yg comel2 memang selalunya dah berpunya..ahakss

    BalasPadam
  10. iz -
    arghhhhhhhhhhhhhhhhh ! iz jahat ! hehe

    BalasPadam
  11. al - hakim -
    ehem2x ape pulak
    amboi pantang tengok org cantik ~
    sory dah berpunya hik3x

    BalasPadam
  12. hunnym -
    wat susah2 je puji , tq dear

    BalasPadam
  13. mohd fadil -
    hik3x tau nama tak pernah pergi pun ngeee

    BalasPadam
  14. lea -
    tu lah sedih banget huk3x
    hee xpelah ..
    selamat ari raya yunk

    BalasPadam
  15. cik heroin -
    masjid yunk , xbaca letttewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

    BalasPadam
  16. encik axixou -
    tak baca jugak leteewwwwwwwwwwww
    masjid tuh !

    BalasPadam
  17. bro delarocha -
    qaseh uduh je berpunya gak haha

    BalasPadam
  18. uncle gedek -
    ha'ah lah masjid ..nampak mcm rumah kan ngee

    BalasPadam
  19. midah ke nme kwn sys yg sblh kanan tu? comey. hek9!~ kem slm ahahhaha

    BalasPadam
  20. wah cantiknye masjid kayu tuh.unik..huhu..comel je qaseh di pagi raya..aaa tula semakin besar mmg susah nk collect duit raya..dh keje nnt kene bagi duit raya pulak.heeee

    BalasPadam
  21. wah wah sakannya beraye.. tapi memang comel la msjid tu... :))

    BalasPadam
  22. raya melampau, makan melampau tak?

    BalasPadam
  23. cantik sunggu rumah tu..dah berpunya ke belum..ngeh!ngeh..!ngeh..!

    BalasPadam
  24. wah!!amboi cunnye anak spe la nie...

    BalasPadam
  25. hye cik qaseh yang comel + ayu..slmt beraya..best kan sakan raya :D

    BalasPadam
  26. tu dia..jelitawan aidilfitri~ ^^
    kite ade sekeping dua je kot gambo raya..lupa nak ngambek..huk*

    BalasPadam
  27. comeynyeeeee pic rayaaa...
    :)

    BalasPadam
  28. amboi.. bposing sakan noh.. ni yg jeles ni.. hee

    BalasPadam
  29. peewiiitttt awekkssss pakai spek mata besarrrr! hahahha

    BalasPadam
  30. wah! meriah betul qaseh beraya. :)

    err. kalau mereka sudah berpunya, macam mana pula dgn qaseh? dipunyai juga? :)

    BalasPadam
  31. comelnya.... masjid kayu tu.

    BalasPadam
  32. meriah ye. :D Nadh tahun ni reraya kat umah je la. kena ciken pox. T.T bukan sorang ja, sekali semua 3 3 beradik kena.

    BalasPadam
  33. adakah akk bakal bertunang.??? huhuhu.. takpe2.. atq pun menyepi jugak

    BalasPadam
  34. cantik gambar..orgnya pun cantik..selamat hari raya..

    BalasPadam
  35. kemsalam dayu n midah ;)



    lalalalalalal.

    BalasPadam
  36. selamat bekerja dan selamat berhari raya.

    BalasPadam
  37. baru nak tanya, dah terpampang ayat 'mereka dah berpunya'.


    haish...


    anyway, Selamat Hari Raya...

    BalasPadam
  38. pergi mana eh...hee..salam syawl medeka

    BalasPadam
  39. salam qaseh,
    selamat hari raya ..
    beruntung mak bapak,
    anak2 comei blaka ..

    BalasPadam
  40. comel2 semuanya..
    manis2 belaka..

    BalasPadam
  41. cantik :) selamat hari raya :)

    BalasPadam
  42. SELAMAT HARI RAYE WAT ORG YG KU PLING SAYANG :) JGN DEGIL2 TAU HEHE

    BalasPadam
  43. nuru aishi -
    a.ah midah lah tu yg plg comei , insyaAllah

    BalasPadam
  44. jiji yu -
    kita semua mmg berpunya ..=)

    BalasPadam
  45. sis -
    hehe memang unik n besau masjid ni ..
    tahu xpe kena bg angpau kat diorg lak

    BalasPadam
  46. fara hani -
    beraya tahun ni je meriah skit

    BalasPadam
  47. fakarapain -
    bese lah .. lepas angin hahaks

    BalasPadam
  48. bro abadi -
    masjid lah , dah berpunya gak hahaks

    BalasPadam
  49. miszatie -
    sakan banget dear hehe
    mat ari raye

    BalasPadam
  50. ara afiq -
    mestilah , setahun sekali hihi

    BalasPadam
  51. sunah -
    hahaks gedik je pakai spek besau2

    BalasPadam
  52. nadh -
    huk aloh kena ciken pox lak
    semoga cepat smbuh ye

    BalasPadam
  53. hanif -
    malas eh

    suk -
    selamat hari raya

    james -
    selamat hari raya bro

    merah -
    pergi berderak

    akoo pae -
    tq hihi

    aby -
    selamat hari raya bro .
    amboiii hehe tq

    cik hani -
    maceh yunk

    puteri ain -
    tq dear

    kyle -
    ne de noty pun =)

    BalasPadam
  54. qaseh dok kat jerteh ye?rasa cam pnh nmpk je masjid kayu ni ms otw balik..tp serius lawa la

    BalasPadam
  55. hye kasih suci..gmbr mu penuh mengoyaan haha

    BalasPadam
  56. Waa.. Nice pic.. Cantiklah mesjid tu tak pnh tau pon..

    BalasPadam
  57. cantik view kat masjid nie....cantik jugak model2 nya

    eh eh jangan jeles akak dapat duit raya

    BalasPadam
  58. cantik masjid kayu kat belakang tu...
    org yg bergambar pun manis2... :)

    BalasPadam
  59. suke binaan berasas kayu ni. nampak klasik :D
    hehe :D nsb baek sy dpt duit ry agi. kekekeke ;)

    BalasPadam
  60. Qaseh,nice pic!!qaseh puncomel plak... ;)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com