Maaf menyepi ,selamat hari raya =)

Assalamualaikum ...

warghhhhhhh lama gila tak hupdate blog , mood beraya melampau katakan , maybe lepas ni lagi lah lama qaseh tak hupdate kot sebab errr biarlah rahsia dulu takut2 apa yang di rancang tak menjadi pulak huhu , amacam korang beraya best tak ? pehhhh mesti beraya sakan punya kan ! tapi hampeh lah qaseh tak dapat duit raya pun , ni takmo jadi besar ni !! merajuk 9 bulan !


with my besfriend : dayu n midah 
sory mereka sudah berpunya hahahaks
gambar verangan je kuattt ~

gambar kekoyaan 

dua budak gedik haha


qaseh ada sikit je pic raya , yang lain dalam fon diorang tak sempat nak amek lagi , so layankan je lah satu ni dulu ye hehe , tahun ni meriah jugak lah dari tahun2 sebelumnya , first raya kuar dengan diorang2 ni ,walaupun tak dapat nak beraya dengan hencik kyle ,xpelah next year yeeee hihi , second day pulak ada hari keluarga rumah cousin , semua berkumpul kat sana , hari ke tiga pulak pergi kenduri rumah bes fren sorang lagi , yati ~ hari ke empat kenduri jugak , dan hari ni dah kerja ! grrr ...

gambar kat atas tu kat masjid kayu seberang jerteh , suka tengok masjid ni sebab semuanya dari kayu tapi belum siap sepenuhnya lagi , berhenti kat masjid ni sebab photoshoot akak yati yang baru kawen , so tumpang sekaki berphotoshoot pehhh , nanti siap gambar qaseh upload lagi , lebiyuuu korammm , dah2 lah beraya tuh ! kerja pulak (jeles!) .. sekian time kasih .. rindu kat korang semua sob3x..


pic : blackberry torch 9800
editing by photoscape ~


AIYOOOO ~ 
lupa credit pic masjid kayu seberang jerteh maaa ~
qaseh amek kat blog org tapi blog org tu kredit kat zenfolio tapi qaseh lupa kikiki
ampun ye tuan punya gambar jgn marah ~
ni kan raya , kampung kiteee tuuu ..
kalau korang nak tengok pic2 masjid yang UNIK kat atas tu ~ 
korang masuk blog 
hik2x qaseh kena maree yeyyy pdn muka .. 

84 comments

  1. lorh..keja DAH?
    awalnya..hehe

    *nada eksyen..

    ReplyDelete
  2. qaseh nak ehem2 kan?hehe..kenalkan yg hujung tu qaseh..hehehe

    ReplyDelete
  3. tiga-2 cun!!
    hehee.. selamat hari raye :)

    http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/raye-jalan-jalan-raye-dan-hantu-bonceng.html

    ReplyDelete
  4. wah. Penyu raya kat jertih gak raya ketiga. kampung gong pasir jertih. tau ke?

    ReplyDelete
  5. comel gambar tuh

    alalala dh start keje ke
    selamat berkerja qaseh
    jangan sedih2 taw

    selamat hari raya jugak :)

    ReplyDelete
  6. kita pon x dapat duit raya gak..cedey..hahahha..

    ReplyDelete
  7. Rumah sape kat belakang tu. Cantek =)

    ReplyDelete
  8. sy b'kenan beno dgn umah kt blkng 2

    ReplyDelete
  9. yg comel2 memang selalunya dah berpunya..ahakss

    ReplyDelete
  10. iz -
    arghhhhhhhhhhhhhhhhh ! iz jahat ! hehe

    ReplyDelete
  11. al - hakim -
    ehem2x ape pulak
    amboi pantang tengok org cantik ~
    sory dah berpunya hik3x

    ReplyDelete
  12. mohd fadil -
    hik3x tau nama tak pernah pergi pun ngeee

    ReplyDelete
  13. lea -
    tu lah sedih banget huk3x
    hee xpelah ..
    selamat ari raya yunk

    ReplyDelete
  14. cik heroin -
    masjid yunk , xbaca letttewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

    ReplyDelete
  15. encik axixou -
    tak baca jugak leteewwwwwwwwwwww
    masjid tuh !

    ReplyDelete
  16. bro delarocha -
    qaseh uduh je berpunya gak haha

    ReplyDelete
  17. uncle gedek -
    ha'ah lah masjid ..nampak mcm rumah kan ngee

    ReplyDelete
  18. midah ke nme kwn sys yg sblh kanan tu? comey. hek9!~ kem slm ahahhaha

    ReplyDelete
  19. wah cantiknye masjid kayu tuh.unik..huhu..comel je qaseh di pagi raya..aaa tula semakin besar mmg susah nk collect duit raya..dh keje nnt kene bagi duit raya pulak.heeee

    ReplyDelete
  20. wah wah sakannya beraye.. tapi memang comel la msjid tu... :))

    ReplyDelete
  21. cantik sunggu rumah tu..dah berpunya ke belum..ngeh!ngeh..!ngeh..!

    ReplyDelete
  22. wah!!amboi cunnye anak spe la nie...

    ReplyDelete
  23. hye cik qaseh yang comel + ayu..slmt beraya..best kan sakan raya :D

    ReplyDelete
  24. tu dia..jelitawan aidilfitri~ ^^
    kite ade sekeping dua je kot gambo raya..lupa nak ngambek..huk*

    ReplyDelete
  25. amboi.. bposing sakan noh.. ni yg jeles ni.. hee

    ReplyDelete
  26. peewiiitttt awekkssss pakai spek mata besarrrr! hahahha

    ReplyDelete
  27. wah! meriah betul qaseh beraya. :)

    err. kalau mereka sudah berpunya, macam mana pula dgn qaseh? dipunyai juga? :)

    ReplyDelete
  28. meriah ye. :D Nadh tahun ni reraya kat umah je la. kena ciken pox. T.T bukan sorang ja, sekali semua 3 3 beradik kena.

    ReplyDelete
  29. adakah akk bakal bertunang.??? huhuhu.. takpe2.. atq pun menyepi jugak

    ReplyDelete
  30. cantik gambar..orgnya pun cantik..selamat hari raya..

    ReplyDelete
  31. kemsalam dayu n midah ;)



    lalalalalalal.

    ReplyDelete
  32. selamat bekerja dan selamat berhari raya.

    ReplyDelete
  33. baru nak tanya, dah terpampang ayat 'mereka dah berpunya'.


    haish...


    anyway, Selamat Hari Raya...

    ReplyDelete
  34. pergi mana eh...hee..salam syawl medeka

    ReplyDelete
  35. salam qaseh,
    selamat hari raya ..
    beruntung mak bapak,
    anak2 comei blaka ..

    ReplyDelete
  36. comel2 semuanya..
    manis2 belaka..

    ReplyDelete
  37. SELAMAT HARI RAYE WAT ORG YG KU PLING SAYANG :) JGN DEGIL2 TAU HEHE

    ReplyDelete
  38. nuru aishi -
    a.ah midah lah tu yg plg comei , insyaAllah

    ReplyDelete
  39. sis -
    hehe memang unik n besau masjid ni ..
    tahu xpe kena bg angpau kat diorg lak

    ReplyDelete
  40. fara hani -
    beraya tahun ni je meriah skit

    ReplyDelete
  41. fakarapain -
    bese lah .. lepas angin hahaks

    ReplyDelete
  42. bro abadi -
    masjid lah , dah berpunya gak hahaks

    ReplyDelete
  43. miszatie -
    sakan banget dear hehe
    mat ari raye

    ReplyDelete
  44. ara afiq -
    mestilah , setahun sekali hihi

    ReplyDelete
  45. sunah -
    hahaks gedik je pakai spek besau2

    ReplyDelete
  46. nadh -
    huk aloh kena ciken pox lak
    semoga cepat smbuh ye

    ReplyDelete
  47. hanif -
    malas eh

    suk -
    selamat hari raya

    james -
    selamat hari raya bro

    merah -
    pergi berderak

    akoo pae -
    tq hihi

    aby -
    selamat hari raya bro .
    amboiii hehe tq

    cik hani -
    maceh yunk

    puteri ain -
    tq dear

    kyle -
    ne de noty pun =)

    ReplyDelete
  48. qaseh dok kat jerteh ye?rasa cam pnh nmpk je masjid kayu ni ms otw balik..tp serius lawa la

    ReplyDelete
  49. hye kasih suci..gmbr mu penuh mengoyaan haha

    ReplyDelete
  50. Waa.. Nice pic.. Cantiklah mesjid tu tak pnh tau pon..

    ReplyDelete
  51. cantik view kat masjid nie....cantik jugak model2 nya

    eh eh jangan jeles akak dapat duit raya

    ReplyDelete
  52. cantik masjid kayu kat belakang tu...
    org yg bergambar pun manis2... :)

    ReplyDelete
  53. suke binaan berasas kayu ni. nampak klasik :D
    hehe :D nsb baek sy dpt duit ry agi. kekekeke ;)

    ReplyDelete
  54. Qaseh,nice pic!!qaseh puncomel plak... ;)

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..