Kau Pergi Aku yang Hilang ..

17 ulasan:
Assalamualaikum ,
apa khabar ye korang2 semua , best nya boleh selalu update blog macam korang kan , first nak minta maaf sebab qaseh dah jarang update blog ..sory kalau dah bosankan korang ye =) rindu korang ...

''oh mengapa kau putuskan sengsara , kau biarkan diriku meronta-ronta ~ lantas kau alihkan cintaku padanya , sebak rasa ku menahan derita .. pilu hati mengenangkan cinta yang kecundang ''
-sweetchild-tinggal syg tinggal pujaan-

kadang2 bila mendengar luahan orang yang frust bercinta , sebak rasa di dada kerna pernah mengalami sakitnya , kadang2 kita boleh memberi nasihat kepada mereka2 tapi kenapa diri kita sendiri terkadang tewas dalam segala nasihat yang kita berikan , maybe kerana manusia memang saling memerlukan .. di saat kita sedih kita perlukan juga seseorang yang mampu menenangkan kita walaupun kita seorang pakar motivasi .. pelik bukan ? 

lumrah kehidupan , bila someone yang kita sudah anggap sebati dalam hidup kita hilang , seakan diri sendiri hanyut dalam dunia yang kita ciptakan .. separuh jiwa melayang2 , otak kosong umpama otak di kongsikan untuk berdua , masalah kian menimbun tanpa satu penyelesaian , kau pergi aku yang hilang ~ kejamnya membiarkan aku seorang diri , kejam nya engkau meninggalkan aku tanpa satu alasan yang kukuh .. benar kata orang terkadang kita hanya boleh menyayangi seseorang itu separuh bukan sepenuhnya kerna bila kehilangan separuh lagi boleh jadi pengubat ~ .......

hati berbicara :
manusia punya berbagai watak ~ andainya hari ini aku hilang watak kamu , masih banyak watak yang mahu mendampingi dan menerima aku seadanya , dan itulah watak yang benar2 sesuai denganku .. biarlah segala kelukaan itu hilang bersama2 dirimu .. cuma aku tidak mahu kehilangan DIA , kerna aku tak sanggup dan takkan mampu hidup lagi jika aku benar2 kehilangan DIA yang esa ~ 
with lot of love from qaseh dalia ~ 







17 ulasan:

JIJI YU berkata...

hati itu mampu menampung pelbagai rasa kan

shazwanazizan / wanblur berkata...

akhrinya.. menulis juga. huu

cik najihah berkata...

peritnye hanye Allah yang tau

aimie amalina berkata...

aduhaiii
sebak lagi syahdu kata cinta iniii

mas saari berkata...

kehilangan itu memang menyakitkan..

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

tapi qaseh kalau bole tak mo hilang sampai bile2x orang yang kite sayang...takuttttt

Fara E's berkata...

tambah2 bila org yg kte syg gila , mmg saket

KhaiRin berkata...

tu nama nyer manusia tidak kekal abadi...

~Nana 귀여운~ berkata...

pernah gak la putus cinta, rasa mcm nak bunuh diri..tapi nasib bek ade mak nasihati,,,,tq mak! :)

Tanpa Nama berkata...

CANTIK BLOG NI.I FOLLOW.IF DON'T MIND,FOLLOW BACK.TQ~

Prince Halilintar berkata...

lame dah tunggu qaseh update entri...

sukar utk menilai org melalui perwatakan..kdg2 mereka pandai menggaburi mate kite jugak..

cik aletheea : berkata...

qaseh, senyum ye.

miszatie berkata...

gmbr2 cntk cik qaseh!!!.hik3;;:)

nuruashia ♥ berkata...

uhuk9!~

Perfumes Farm berkata...

jangan sedih-sedih..join Perfumes Farm Contest untuk mendapatkan hadiah dari Victoria's Secret. mesti dapat mengubati sedih..=)

Afikah Aziz berkata...

ika pun jarang update sbb xsihat dan kebuntuan idea ngeee..cinta? hurmm xtau nk komen pe dah hehe

SYARIFF HAIKAL berkata...

tula qaseh..kdg2 kita mampu menasihati namun kita sendiri x mampu untuk menghadapi bila perkara yg sama terjadi..

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com