Kau Pergi Aku yang Hilang ..

Assalamualaikum ,
apa khabar ye korang2 semua , best nya boleh selalu update blog macam korang kan , first nak minta maaf sebab qaseh dah jarang update blog ..sory kalau dah bosankan korang ye =) rindu korang ...

''oh mengapa kau putuskan sengsara , kau biarkan diriku meronta-ronta ~ lantas kau alihkan cintaku padanya , sebak rasa ku menahan derita .. pilu hati mengenangkan cinta yang kecundang ''
-sweetchild-tinggal syg tinggal pujaan-

kadang2 bila mendengar luahan orang yang frust bercinta , sebak rasa di dada kerna pernah mengalami sakitnya , kadang2 kita boleh memberi nasihat kepada mereka2 tapi kenapa diri kita sendiri terkadang tewas dalam segala nasihat yang kita berikan , maybe kerana manusia memang saling memerlukan .. di saat kita sedih kita perlukan juga seseorang yang mampu menenangkan kita walaupun kita seorang pakar motivasi .. pelik bukan ? 

lumrah kehidupan , bila someone yang kita sudah anggap sebati dalam hidup kita hilang , seakan diri sendiri hanyut dalam dunia yang kita ciptakan .. separuh jiwa melayang2 , otak kosong umpama otak di kongsikan untuk berdua , masalah kian menimbun tanpa satu penyelesaian , kau pergi aku yang hilang ~ kejamnya membiarkan aku seorang diri , kejam nya engkau meninggalkan aku tanpa satu alasan yang kukuh .. benar kata orang terkadang kita hanya boleh menyayangi seseorang itu separuh bukan sepenuhnya kerna bila kehilangan separuh lagi boleh jadi pengubat ~ .......

hati berbicara :
manusia punya berbagai watak ~ andainya hari ini aku hilang watak kamu , masih banyak watak yang mahu mendampingi dan menerima aku seadanya , dan itulah watak yang benar2 sesuai denganku .. biarlah segala kelukaan itu hilang bersama2 dirimu .. cuma aku tidak mahu kehilangan DIA , kerna aku tak sanggup dan takkan mampu hidup lagi jika aku benar2 kehilangan DIA yang esa ~ 
with lot of love from qaseh dalia ~ 







17 comments

  1. hati itu mampu menampung pelbagai rasa kan

    ReplyDelete
  2. aduhaiii
    sebak lagi syahdu kata cinta iniii

    ReplyDelete
  3. kehilangan itu memang menyakitkan..

    ReplyDelete
  4. tapi qaseh kalau bole tak mo hilang sampai bile2x orang yang kite sayang...takuttttt

    ReplyDelete
  5. tambah2 bila org yg kte syg gila , mmg saket

    ReplyDelete
  6. tu nama nyer manusia tidak kekal abadi...

    ReplyDelete
  7. pernah gak la putus cinta, rasa mcm nak bunuh diri..tapi nasib bek ade mak nasihati,,,,tq mak! :)

    ReplyDelete
  8. CANTIK BLOG NI.I FOLLOW.IF DON'T MIND,FOLLOW BACK.TQ~

    ReplyDelete
  9. lame dah tunggu qaseh update entri...

    sukar utk menilai org melalui perwatakan..kdg2 mereka pandai menggaburi mate kite jugak..

    ReplyDelete
  10. gmbr2 cntk cik qaseh!!!.hik3;;:)

    ReplyDelete
  11. jangan sedih-sedih..join Perfumes Farm Contest untuk mendapatkan hadiah dari Victoria's Secret. mesti dapat mengubati sedih..=)

    ReplyDelete
  12. ika pun jarang update sbb xsihat dan kebuntuan idea ngeee..cinta? hurmm xtau nk komen pe dah hehe

    ReplyDelete
  13. tula qaseh..kdg2 kita mampu menasihati namun kita sendiri x mampu untuk menghadapi bila perkara yg sama terjadi..

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..