Janji busuk busuk busuk busuk !

41 ulasan:
Assalamualaikum ...
psst dengar cite makcik kiah beranak lagi , erk dan2 ngumpat hik3x gurau je ~ arghhhh idea datang lah ,siyes xde idea langsung dalam kepala hotak , ni mesti kes makan 'KUEH SARANG SEMUT' sampai tahap blur tahap cicak kubengg ..



eh ce korang layan lagu ni , lucu banget ..
korang busuk busuk busuk busuk oo korang busuk busuk busuk busuk hahaha 
lagu khas qaseh tuju untuk korang , melodi mcm lagu jambu by matta band ni 
NAK KORANG DENGAR GAK GANE2 PUN !!!


qaseh akan pergi kolumpo nanti , duk sana dah huk3x , weh kolumpo tunggguuu sayaaa datanggg , tapi nanti rindu r kat mak , biasa duduk bawak ketiak mak je ,pasni ada siapa2 nak pinjamkan ketiak tak , kalau busuk busuk busuk busuk tak payah lah weh , muntah ijau nanti tambah2 ketiak lelaki erk.. haha =p ..sila lah pakai AXE tu ye ~ 


qaseh p kolumpo khamis ni dah , sob3x dah berhenti kerja kat sini dah , dah pasal study tu nampak gayanya terpaksa lah qaseh cancel kan untuk sambung study kerana bahawasa nya proposal saya di tentang habis habisan oleh ibu dan bapak , di sebabkan saya ni anak mitali so saya dengan redha menerima tolakan peminangan eh tolakan kesetadian itu , sob3x nak membawa diri ~ korang jangan pujuk ! nyah dari sini ..janji janji mu busuk busuk busuk ~ uwaaaa


41 ulasan:

KhaiRin berkata...

KL kt area mn?

nuruashia ♥ berkata...

sys nk tips gemuk ehh??
tny pak ostad a.k.a jiji..
die nek 10 kg aaggaaga

SoLy SoLicious berkata...

org len nk kurus..die nk gemuk lak..hahaaa

atiqsalleh berkata...

turun KL bagitaw ok... nk jummpa.. huhuu.. anytime taw

Anisa Hang Tuah berkata...

all the best

:)

gedek! berkata...

raya ni tak gemok gemok ke?

Belasah lah rendang banyak2!

al_hakim berkata...

nak gemuk ea qaseh?bace doa sebelum makan..hehe

Anak Teruna berkata...

Busukkk...!!!:p

Prince Halilintar berkata...

kenelah berdikari sikit lps ni..KL xbesar mane pon..cume jgn terkene kejutan budaya dah lar..biarkan iman yg bertatap di hati..chewaahhh..
slmt datang ke KL qaseh..

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

meh arr amek lemak2 yg berkumpul kat badan akak nie.. hehhee....

FaKArePa!n berkata...

Qaseh nk datang keje kat kolumpo ke??

mas saari berkata...

selamat datang ke kl qaseh...
nanti bolehlah jumpa..heheheeee

fRaMe+LenSeS berkata...

tamo pakai axe. nt awek jatuh dari langit. (tak larat nak sambut) :P

faY berkata...

buat ape d kolompo 2 cik qaseh oiii

diana berkata...

ke kolompo nak buat apa??
belajar ke kerja??

Wani berkata...

ishhhh, kita nak kurus T___T

merahitujambu berkata...

dgr kuih sarang semut sensitip plak..hehehe.sbb thn ni ni belajar buat kuih sarang semut..heee

suk berkata...

nak gemuk mkn bnyk2 lah. haha g kolumpo buat apa? kerja?

delarocha berkata...

pandai pandai la jaga diri di kolumpo tu nanti k

Nur Farah Hani berkata...

lol gitu ke.. uhuhu.. sabar jerk la.. suatu hari nanti apsti ada hikmahnya okeyh.. :D

Cik Asma BLuppy berkata...

selamat hari raya.. hehe

ain dzaya berkata...

untungla nak gerak kalummpooo........hik4

~Nana 귀여운~ berkata...

janji janji janjimu busuk busuk busukkkkk!!! muahahahahahaha, lagu die ta bleh blaa...kelakau pulak..

muhamad hanif berkata...

takpalah,

rezeki ada kat mana-mana =)

Liyana Zahim berkata...

Liyana nak kurus.. Nape tanak kurus? Nape nk gemuk.. Tak bes la gemuk.. Lau kurus senang nk cari baju tau? Heheh~

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

pg kl wat per qaeh...

aby berkata...

selamat datang ke kolumpur ..
berhati hati bukan saja dijalan raya,
malah dimana semasa di kolumpur nih ..
kota metropolitan katakan la ..

Airil Azmei(Sky EagLe) berkata...

qaseh...emh join contest sy ..^^
http://ceriterakaptenairil.blogspot.com/2011/08/saat-bahagia-bersama-kuih-raya-contest.html?zx=f380aad88a52472c

Encik Psychopath berkata...

Nak gemuk kawen la.

FasiHaH SupiaN berkata...

g kolumpo watpe qaseh?

kaizen berkata...

akak x smbg study?? nape kak??

Edy Zaidi berkata...

salam hari raya ke-9..

matta band?band baru ke ni?xpernah dgr pulak

puteri rimba berkata...

kijo kl plak ke qaseh?

Fara E's berkata...

majok ke ? hekhek

fathiahRAIHANA berkata...

kadang2 apa yg mak cakap tu ada betulnya cuma kita tak nmpak lg
takpa la jd mithali pun akak ^^

zulhilmi.tempoyak berkata...

sy cuma tgok gmbr je...


nk kurus ek...

meh sini kte transfer lemak...


lemak rendang rye dah penohn dlm proit ni..


hahaha

Puan Gee berkata...

Lama tak ziarah qaseh....
salam aidilfitri buat qaseh ya...
maaf zahir batin :)

アヌム ちゃん berkata...

tekke nnt duduk dkt kolumpo tu ye..g kl keje ke stadi ke qaseh..aa nak gemuk ye..meh akak sedekahkan sikit lemak2 berlebihn ni.heeee

nazirulhazwan~ berkata...

Dok kolumpo boleg jupo aku.hehe

Woofer Storm berkata...

dah besar ni kena pndai hidup berdikari tau..hehee

best gak lagu ni,nak download la..hehe thank ye qaseh.. slm raya

zEri sAfEerA berkata...

pestime dengar lagu ni. hahahaha ade plak busuk2 g2 :D

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com