Janji busuk busuk busuk busuk !

Assalamualaikum ...
psst dengar cite makcik kiah beranak lagi , erk dan2 ngumpat hik3x gurau je ~ arghhhh idea datang lah ,siyes xde idea langsung dalam kepala hotak , ni mesti kes makan 'KUEH SARANG SEMUT' sampai tahap blur tahap cicak kubengg ..



eh ce korang layan lagu ni , lucu banget ..
korang busuk busuk busuk busuk oo korang busuk busuk busuk busuk hahaha 
lagu khas qaseh tuju untuk korang , melodi mcm lagu jambu by matta band ni 
NAK KORANG DENGAR GAK GANE2 PUN !!!


qaseh akan pergi kolumpo nanti , duk sana dah huk3x , weh kolumpo tunggguuu sayaaa datanggg , tapi nanti rindu r kat mak , biasa duduk bawak ketiak mak je ,pasni ada siapa2 nak pinjamkan ketiak tak , kalau busuk busuk busuk busuk tak payah lah weh , muntah ijau nanti tambah2 ketiak lelaki erk.. haha =p ..sila lah pakai AXE tu ye ~ 


qaseh p kolumpo khamis ni dah , sob3x dah berhenti kerja kat sini dah , dah pasal study tu nampak gayanya terpaksa lah qaseh cancel kan untuk sambung study kerana bahawasa nya proposal saya di tentang habis habisan oleh ibu dan bapak , di sebabkan saya ni anak mitali so saya dengan redha menerima tolakan peminangan eh tolakan kesetadian itu , sob3x nak membawa diri ~ korang jangan pujuk ! nyah dari sini ..janji janji mu busuk busuk busuk ~ uwaaaa


41 comments

  1. sys nk tips gemuk ehh??
    tny pak ostad a.k.a jiji..
    die nek 10 kg aaggaaga

    ReplyDelete
  2. org len nk kurus..die nk gemuk lak..hahaaa

    ReplyDelete
  3. turun KL bagitaw ok... nk jummpa.. huhuu.. anytime taw

    ReplyDelete
  4. raya ni tak gemok gemok ke?

    Belasah lah rendang banyak2!

    ReplyDelete
  5. nak gemuk ea qaseh?bace doa sebelum makan..hehe

    ReplyDelete
  6. kenelah berdikari sikit lps ni..KL xbesar mane pon..cume jgn terkene kejutan budaya dah lar..biarkan iman yg bertatap di hati..chewaahhh..
    slmt datang ke KL qaseh..

    ReplyDelete
  7. meh arr amek lemak2 yg berkumpul kat badan akak nie.. hehhee....

    ReplyDelete
  8. Qaseh nk datang keje kat kolumpo ke??

    ReplyDelete
  9. selamat datang ke kl qaseh...
    nanti bolehlah jumpa..heheheeee

    ReplyDelete
  10. tamo pakai axe. nt awek jatuh dari langit. (tak larat nak sambut) :P

    ReplyDelete
  11. buat ape d kolompo 2 cik qaseh oiii

    ReplyDelete
  12. ke kolompo nak buat apa??
    belajar ke kerja??

    ReplyDelete
  13. dgr kuih sarang semut sensitip plak..hehehe.sbb thn ni ni belajar buat kuih sarang semut..heee

    ReplyDelete
  14. nak gemuk mkn bnyk2 lah. haha g kolumpo buat apa? kerja?

    ReplyDelete
  15. pandai pandai la jaga diri di kolumpo tu nanti k

    ReplyDelete
  16. lol gitu ke.. uhuhu.. sabar jerk la.. suatu hari nanti apsti ada hikmahnya okeyh.. :D

    ReplyDelete
  17. untungla nak gerak kalummpooo........hik4

    ReplyDelete
  18. janji janji janjimu busuk busuk busukkkkk!!! muahahahahahaha, lagu die ta bleh blaa...kelakau pulak..

    ReplyDelete
  19. takpalah,

    rezeki ada kat mana-mana =)

    ReplyDelete
  20. Liyana nak kurus.. Nape tanak kurus? Nape nk gemuk.. Tak bes la gemuk.. Lau kurus senang nk cari baju tau? Heheh~

    ReplyDelete
  21. selamat datang ke kolumpur ..
    berhati hati bukan saja dijalan raya,
    malah dimana semasa di kolumpur nih ..
    kota metropolitan katakan la ..

    ReplyDelete
  22. qaseh...emh join contest sy ..^^
    http://ceriterakaptenairil.blogspot.com/2011/08/saat-bahagia-bersama-kuih-raya-contest.html?zx=f380aad88a52472c

    ReplyDelete
  23. akak x smbg study?? nape kak??

    ReplyDelete
  24. salam hari raya ke-9..

    matta band?band baru ke ni?xpernah dgr pulak

    ReplyDelete
  25. kadang2 apa yg mak cakap tu ada betulnya cuma kita tak nmpak lg
    takpa la jd mithali pun akak ^^

    ReplyDelete
  26. sy cuma tgok gmbr je...


    nk kurus ek...

    meh sini kte transfer lemak...


    lemak rendang rye dah penohn dlm proit ni..


    hahaha

    ReplyDelete
  27. Lama tak ziarah qaseh....
    salam aidilfitri buat qaseh ya...
    maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  28. tekke nnt duduk dkt kolumpo tu ye..g kl keje ke stadi ke qaseh..aa nak gemuk ye..meh akak sedekahkan sikit lemak2 berlebihn ni.heeee

    ReplyDelete
  29. dah besar ni kena pndai hidup berdikari tau..hehee

    best gak lagu ni,nak download la..hehe thank ye qaseh.. slm raya

    ReplyDelete
  30. pestime dengar lagu ni. hahahaha ade plak busuk2 g2 :D

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..