Janji busuk busuk busuk busuk !

41 ulasan:
Assalamualaikum ...
psst dengar cite makcik kiah beranak lagi , erk dan2 ngumpat hik3x gurau je ~ arghhhh idea datang lah ,siyes xde idea langsung dalam kepala hotak , ni mesti kes makan 'KUEH SARANG SEMUT' sampai tahap blur tahap cicak kubengg ..



eh ce korang layan lagu ni , lucu banget ..
korang busuk busuk busuk busuk oo korang busuk busuk busuk busuk hahaha 
lagu khas qaseh tuju untuk korang , melodi mcm lagu jambu by matta band ni 
NAK KORANG DENGAR GAK GANE2 PUN !!!


qaseh akan pergi kolumpo nanti , duk sana dah huk3x , weh kolumpo tunggguuu sayaaa datanggg , tapi nanti rindu r kat mak , biasa duduk bawak ketiak mak je ,pasni ada siapa2 nak pinjamkan ketiak tak , kalau busuk busuk busuk busuk tak payah lah weh , muntah ijau nanti tambah2 ketiak lelaki erk.. haha =p ..sila lah pakai AXE tu ye ~ 


qaseh p kolumpo khamis ni dah , sob3x dah berhenti kerja kat sini dah , dah pasal study tu nampak gayanya terpaksa lah qaseh cancel kan untuk sambung study kerana bahawasa nya proposal saya di tentang habis habisan oleh ibu dan bapak , di sebabkan saya ni anak mitali so saya dengan redha menerima tolakan peminangan eh tolakan kesetadian itu , sob3x nak membawa diri ~ korang jangan pujuk ! nyah dari sini ..janji janji mu busuk busuk busuk ~ uwaaaa


41 ulasan:

  1. sys nk tips gemuk ehh??
    tny pak ostad a.k.a jiji..
    die nek 10 kg aaggaaga

    BalasPadam
  2. org len nk kurus..die nk gemuk lak..hahaaa

    BalasPadam
  3. turun KL bagitaw ok... nk jummpa.. huhuu.. anytime taw

    BalasPadam
  4. raya ni tak gemok gemok ke?

    Belasah lah rendang banyak2!

    BalasPadam
  5. nak gemuk ea qaseh?bace doa sebelum makan..hehe

    BalasPadam
  6. kenelah berdikari sikit lps ni..KL xbesar mane pon..cume jgn terkene kejutan budaya dah lar..biarkan iman yg bertatap di hati..chewaahhh..
    slmt datang ke KL qaseh..

    BalasPadam
  7. meh arr amek lemak2 yg berkumpul kat badan akak nie.. hehhee....

    BalasPadam
  8. Qaseh nk datang keje kat kolumpo ke??

    BalasPadam
  9. selamat datang ke kl qaseh...
    nanti bolehlah jumpa..heheheeee

    BalasPadam
  10. tamo pakai axe. nt awek jatuh dari langit. (tak larat nak sambut) :P

    BalasPadam
  11. buat ape d kolompo 2 cik qaseh oiii

    BalasPadam
  12. ke kolompo nak buat apa??
    belajar ke kerja??

    BalasPadam
  13. ishhhh, kita nak kurus T___T

    BalasPadam
  14. dgr kuih sarang semut sensitip plak..hehehe.sbb thn ni ni belajar buat kuih sarang semut..heee

    BalasPadam
  15. nak gemuk mkn bnyk2 lah. haha g kolumpo buat apa? kerja?

    BalasPadam
  16. pandai pandai la jaga diri di kolumpo tu nanti k

    BalasPadam
  17. lol gitu ke.. uhuhu.. sabar jerk la.. suatu hari nanti apsti ada hikmahnya okeyh.. :D

    BalasPadam
  18. untungla nak gerak kalummpooo........hik4

    BalasPadam
  19. janji janji janjimu busuk busuk busukkkkk!!! muahahahahahaha, lagu die ta bleh blaa...kelakau pulak..

    BalasPadam
  20. takpalah,

    rezeki ada kat mana-mana =)

    BalasPadam
  21. Liyana nak kurus.. Nape tanak kurus? Nape nk gemuk.. Tak bes la gemuk.. Lau kurus senang nk cari baju tau? Heheh~

    BalasPadam
  22. selamat datang ke kolumpur ..
    berhati hati bukan saja dijalan raya,
    malah dimana semasa di kolumpur nih ..
    kota metropolitan katakan la ..

    BalasPadam
  23. qaseh...emh join contest sy ..^^
    http://ceriterakaptenairil.blogspot.com/2011/08/saat-bahagia-bersama-kuih-raya-contest.html?zx=f380aad88a52472c

    BalasPadam
  24. akak x smbg study?? nape kak??

    BalasPadam
  25. salam hari raya ke-9..

    matta band?band baru ke ni?xpernah dgr pulak

    BalasPadam
  26. kadang2 apa yg mak cakap tu ada betulnya cuma kita tak nmpak lg
    takpa la jd mithali pun akak ^^

    BalasPadam
  27. sy cuma tgok gmbr je...


    nk kurus ek...

    meh sini kte transfer lemak...


    lemak rendang rye dah penohn dlm proit ni..


    hahaha

    BalasPadam
  28. Lama tak ziarah qaseh....
    salam aidilfitri buat qaseh ya...
    maaf zahir batin :)

    BalasPadam
  29. tekke nnt duduk dkt kolumpo tu ye..g kl keje ke stadi ke qaseh..aa nak gemuk ye..meh akak sedekahkan sikit lemak2 berlebihn ni.heeee

    BalasPadam
  30. dah besar ni kena pndai hidup berdikari tau..hehee

    best gak lagu ni,nak download la..hehe thank ye qaseh.. slm raya

    BalasPadam
  31. pestime dengar lagu ni. hahahaha ade plak busuk2 g2 :D

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com