Wordless Wednesday #6

22 ulasan:
Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa letak apa-apa penjelasan..,wiki.answer.com

22 ulasan:

  1. owhhhh...terasa aku.aku letak gmbar nak raya lak..aduh2~hahahaha

    BalasPadam
  2. tiada halangan untuk melakukan ibadah dimana-mana saja.
    :)

    BalasPadam
  3. mr . oren -
    x apelah nak raya pun hehe

    BalasPadam
  4. kirin -
    =) betul tu ..10 markah untuk kirin

    BalasPadam
  5. nak qiam x payah tggu 10 terakhir laa

    latest entry WW : Korg Ade Cikgu macam ni??

    BalasPadam
  6. kat dalam masjid kan?sebab nmpk byk tabung ;-)


    http://phatthegreat.blogspot.com/2011/08/ww-wordless-wednesday-7.html

    BalasPadam
  7. bln ramadan bulan rahmat bg org yg beriman utk berdoa kpd Allah, mari kite perbanyakkan doa sepanjang bln ramadan ni kerana ia merupakan slh satu waktu doa dimakbulkan =)

    BalasPadam
  8. Berharap sangat dapat mencapai ketenangan hakiki ketika sujud kepadaNya.

    BalasPadam
  9. slmt beramal di bulan mulia ni.. ^^

    BalasPadam
  10. solat terawih jom malam nie.. hehe

    BalasPadam
  11. bumi Allah ni luas, mana-mana je kita boleh solat =)

    BalasPadam
  12. dimana2 pun takpe... yang penting ibadah itu dilakukan dgn sempurna!

    BalasPadam
  13. insan yg sedang solat itu cool ... hehehe...

    BalasPadam
  14. mrk yg meninggalkan solat umpama meruntuhkan agama allah, kerana solat itu tiang agama..^^

    BalasPadam
  15. pasti dia melakukan solat sunat.

    lebih afdal kalau dilakukan berjemaah.

    BalasPadam
  16. berusaha untuk melipatgandakan amaln kita dibulan yang mulia ni kn :)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com