Wordless Wednesday #6

22 ulasan:
Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa letak apa-apa penjelasan..,wiki.answer.com

22 ulasan:

Mr.Oren berkata...

owhhhh...terasa aku.aku letak gmbar nak raya lak..aduh2~hahahaha

~Kirin Selama Perak~ berkata...

tiada halangan untuk melakukan ibadah dimana-mana saja.
:)

Qaseh dalia adelia berkata...

mr . oren -
x apelah nak raya pun hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

kirin -
=) betul tu ..10 markah untuk kirin

salemaziz berkata...

what a nice view :)

kaizen berkata...

nak qiam x payah tggu 10 terakhir laa

latest entry WW : Korg Ade Cikgu macam ni??

Phat berkata...

kat dalam masjid kan?sebab nmpk byk tabung ;-)


http://phatthegreat.blogspot.com/2011/08/ww-wordless-wednesday-7.html

Qaseh berkata...

penuh kekusyukan...

Prince Halilintar berkata...

bln ramadan bulan rahmat bg org yg beriman utk berdoa kpd Allah, mari kite perbanyakkan doa sepanjang bln ramadan ni kerana ia merupakan slh satu waktu doa dimakbulkan =)

Awan Biru berkata...

Berharap sangat dapat mencapai ketenangan hakiki ketika sujud kepadaNya.

NadiRah berkata...

slmt beramal di bulan mulia ni.. ^^

atiqsalleh berkata...

solat terawih jom malam nie.. hehe

Karukord Jagau's berkata...

alhamdulillah....

Isteri Encek Bard berkata...

Subhanallah

Monster Siti berkata...

bumi Allah ni luas, mana-mana je kita boleh solat =)

mas saari berkata...

dimana2 pun takpe... yang penting ibadah itu dilakukan dgn sempurna!

James Alexander berkata...

insan yg sedang solat itu cool ... hehehe...

zEri sAfEerA berkata...

:)

Nightroad berkata...

mrk yg meninggalkan solat umpama meruntuhkan agama allah, kerana solat itu tiang agama..^^

ghost writer berkata...

pasti dia melakukan solat sunat.

lebih afdal kalau dilakukan berjemaah.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

berusaha untuk melipatgandakan amaln kita dibulan yang mulia ni kn :)

Odah + One = OdahOne berkata...

mendalam maknanya ni...nice pic!

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com