Tips Berdepan dengan Anon!!

46 ulasan:
Assalamualaikum ... 

nok wat lagu mano lah dengan anon2 ni !kdg2 serabut perut weiii baco ayat2 mereka yang kurang kasih sayang tu .. !
masa qaseh mula2 buat blog dulu , ada sorang anon serang ! pehhh bawak senapang cicak je dtg serang ,dia kata ''eh kau ni aku dtg bw kat sini ko buat bodo je ! '' bajet macam hanis zalikha'' ''gedik kaw nih''
lebih kurang begitu lah ayat2 mereka yg kurang susu kasih syg ni .. masa tu qaseh tak kenal agy siapa lah hanis zalikha , apa lah bw tu ! kereta BMW aku kenal lah !! masa dulu bodo2 lagi layankan lah si anon ni siap buat entry mintak mahap ! apa kejadahnya pun tak tahu g mintak maaf kat hanon tu ! almaklum lah masih 'bodo2 lagi dalam dunia blog'' hahaks ...so tips dia sebenarnya senang sajo.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
BUAT BODOOOO JE LAH !!!!!!!!!!
korang anggap lah anon ni macam lelaki yang gatal gelebek nyeng ! (bhsa org kelantan ni maknanya gata tahap bahaya) so kalau makin layan makin lah menjadi2 ! hati pun sakit kan ? so kalau ada je ayat2 anon ni tutup mata dulu pastu delete teruhhhh !sonang kan ?haaa ... kalau korang sakit aty gak , korang buat lah entry gedik2 sikit '' cth : tadi kan ai kan baca komen makhluk asing ni , tapi ai  terdlete xsmpat ai nak baca.. ouhhhh '' cth je weh .. korg buat lah ayat ganas2 sikit . hahaks .. apa2 pun cara plg berkesan anggap lah depa2 tu TAK WUJUD ..lama2 senyap lah !

percayalah ~ anon ni nak ajak kita berdansa je , kalau tengok respons kita nak tarik2 perhatian pembaca, touching2 n rasa down lagi lah dia suka .. kalau tak layan n takda respon dari kita , dia blahhh jugak,janji sobarrrrrr !!ingat tu WAT BODO JE TAWWW .. lebiyuuuu <-- tetiba gediks

''qaseh nak say thanx sangat kat orang yang bagi kata2 semangat kat entry BEBAS tu ,kdg2 qaseh rasa tertekan sbb tu terkeluar entry camtu ,sebelum ni jarang qaseh cerita ttg diri qaseh ,skang qaseh sedar dah kebebasan bagi seorang anak dara menempah bahaya je .. emmm thanx again..lebiyu org sgt2 ''

46 ulasan:

atiqsalleh berkata...

yeay!! akak dah tukar url atq.. hehe...

anon? perbodohkan je.. hehehe..

atq sentiasa sokong akk k.. jgn sedih2 taw

Tanpa Nama berkata...

kata-kata tanpa qaseh tu. :)

abaikan saja. umpama angin yg lalu abg saya kata. kekeke.

kalau anon itu perempuan macam mana pula? :D

CassiaSiamea berkata...

x payah delete ar
kesian anon tu
penat tulis..

nuruashia ♥ berkata...

gatal gelebek terus nyo bui ahahhaha...

sekamar rindu berkata...

salam..

memang sangat memeningkan kepala kalau yg komen guna anon ni..

tetapi sebenarnya dengan sedikit kepakaran kita sebenarnya boleh kenal dan kesan si anon tu..kesan IP dia..

Ayie Abas berkata...

KADANG2 DUNIA BLOG nie ADA MACAM2 PERASAAN...ADA SUKA...ADA DUKA...ADA CEMBURU...ADA SAKIT HATI...ADA RASA TERSINGGUNG DAN MACAM2 LAGI...MAKIN LAMA BERBLOGGIN MAKIN NAMPAK SEGALANYA.
P/S: selmt puasa ramadhan Adelia <3

アヌム ちゃん berkata...

aa betul tu, buat taktau je dgn cik anon tuu...kalau x buat sakit hati je nnt..huhu

YUL berkata...

haha, bermanfaat jugak tips nie, tp setakat nie blog yul tak de kene serang ngn anon pon, nak jugak anon komen2 kat blog yul nie, huhu, maklumlah tak popular :P

JIJI YU berkata...

heh..ape ade ngn anon..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

mmang btol pon.. wat bodoh jerk. tapi xsemua cik anon ni jahat.. ada gak ik anon yang bg kritikan membina gak :)

Iffah Afeefah berkata...

skong

tpi ade mse kite kena jwb persoalan anon

anon tak slh bg pendapat

cume slh sbb tak kuarkan idntiti

FaKArePa!n berkata...

anon pon x ah blog saya sebab saya x femes.. hehe

Mrs.Yie berkata...

kahkahkah..gatal gelebek nyeng tu yg x tahan akak dengo tu dik..haha..kalu ayat ganu GATAL GELENYAR..

James Alexander berkata...

setuju dgn kamu...

buat bodo mmg tindakan paling efektif bagi mengelakkan serangan anon yg ntah sape2...

alif haris berkata...

alahai .. mcm2 perihal anon ni kan .. huhuhu

sabo je ler .. huhu ..

vampire's lovex berkata...

hohhh anon,,split identiti..memang x yah layan hahaha..

SYARIFF HAIKAL berkata...

SAPE KACAU KAKAK??..HHEHE..EMMM MMG GATAL GELEBEK NYENG TOL..HEHE..KLAKA LA AYAT TU..NK PNJAM.HUHU..

TULA QASEH BLE DTG ORG CM GITUU SBNRNYE JGN DILAYAN..MAKIN DILAYAN MKIN DIE SUKE..LAU KTE WT ENTRY MARAH2 CM BENGANG MAKI2..MEANS KTE DA KLH NGAN DIE..

delarocha berkata...

tapi anon tak semestinya lelaki kan kan kan

ORLANDO AHMAD berkata...

anon is sampah, especially yg jenis2 sound2 orang, mana yg jenis cakap elok2 okey lagi. kalo gua, komen2 anon yg ntah hape2 ni gua delete aje...

Prince Halilintar berkata...

qaseh..biar buat bodoo tapi sebenarnya kite bijak..betul x?hehe

Awan Biru berkata...

Syukur Alhamdulillah. Blog Awan belum ada anon lagi yang serbu. Kalau ada pun, anon yang Awan memang kenal.

Lagi satu cara, settingkan bahagian komen tu. Buang "Anonymous".

Mutiara Bernilai berkata...

erk,kenapa?
sebab entri kat bawah ni ke?
sat mutiara bace,

sabr neh dear

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

bagus qaseh daa bersemangat...

aizamia3 berkata...

wat tak tahu je..
dia komen tu tandanya blog kita masih ada yang nak singgah..

wa khairul onggon berkata...

Selamat berpuasa Qaseh.. Semoga berjaya mengharungi dugaan dan cobaan yang mendatang.. hehe :)

MamaEma berkata...

lamo dop dgr ayat gatal glebek ni..hehehe

mas saari berkata...

akak tak pernah lagi kena ngan cik2 anon ni... hehehehee

Tanpa Nama berkata...

oh..biasa la..dh nama anon kn..tapi org yg komen x letak nama ni si pengecut sebenarnya..x berani nk tunjol kan wajah yg x bape kacak tu..haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

salam qaseh

layan anon mmg blh mereng kepala..abaikan je orang tak minum susu kaseh sayang tu.hehe.akak sepak2 jek anon ni,komen dia akak delete je terus,nyampah

Bella Bell berkata...

setakat ni tak berdepan lagi dengan anon yg jahat2.. tp kalau satu hari nanti depa mai, saya akan ikut nasihat awak.. :)

Encik Psychopath berkata...

Untung la anon kacau.

nazirulhazwan~ berkata...

serius wa ckp, mereka2 yang layan anon, otak letak kat buntut:P

muhamad hanif berkata...

mulut dorang berbau longkang ? kita clorox je..


HAHAHAHAHHA

NadiRah berkata...

nad tkot berdepn dgn anon..
sbb tu anon x leh komen entry nad..
nad tkot frust..huk3

ENCIK TIKUS berkata...

kemain tang komen besar-besar tue..

ENCIK TIKUS berkata...

kemain tang komen besar-besar tue..

puteri ain berkata...

kadang2 kita boleh buat bodo je . tp annon tu lak over2 kan .. haihh . manusia2 . yg penting peduli kan jee . haha

cik pulau berkata...

buat bodo je..
sebuk nak menyemak..kan qaseh?..hahaha

~SaL IjOu~ berkata...

mcm2 kat dunia blog ni ye..tp Alhamdulillah setakat ni blom dpt comment pelik2..mintak jauh~

Wani berkata...

benci anon !

HAHAHAHAHAAHAHAH

Afikah Aziz berkata...

anon,pengecut kot xnk letak nama sebenar huhu

ghost writer berkata...

nak tergelak pun ade,qaseh.biarkan lar dowang.siankan jer.hihi

adan berkata...

pernah gak dapat komen dari anan.. mmg cisscake la..

zEri sAfEerA berkata...

hahahahaha :)) gatal gelebek nyeng. cool

Tanpa Nama berkata...

Betul2. :)

cik hijau purple VS nur faie berkata...

betullah kaq qaseh , CHP pown da tige lay tuka blog sbb kene serg ngn anon ny .
thanks foe the tips .

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com