Ooo Macam2 Korang Skodeng ye ~

Assalamualaikum ..
hari ini kita kurang sihat ,selsema idom , tensen aiii .. so idea pun takde nak di bentangkan ,so tudey  kita tengok para2 pengskodeng mengskodeng blog ni je lah hari ni


artis malaysia - artis malaysia tanpa mekap
tutorial blog comel - tutorial button comel
gambar dajjal - dajjal (qaseh pun tak tahu camano lah rupo dajjal tu ! )
lemah semangat bila di uji - lemah semangat (uji sikit nangis ! sikit uji nangis ! nangis laluh )
jodoh dengan laki orang -jatuh cinta dengan laki orang (laki sape lah ko kebas ni !)
makwe gemuk pakwe ensem -  pelik makwe comei (gemuk pun cantik lah !)


macam mana nak mula brcakap dgn perempuan ?
EH BUKAK MULUT CAKAPLAH ! TAK RETI2??


27 comments

  1. dah ghupe blog misteri dah blog engko

    ReplyDelete
  2. hahaha~btol2,.pe ssah kan bukak je mlit,.=p

    ReplyDelete
  3. dier segan la tuh nak memulakan komunikasi..

    hehe..sabo jela..

    btw qaseh,new hupdate>>

    http://cintailmu89.blogspot.com/2011/08/tutorial-menjadi-pendengar-yang-baik.html

    ReplyDelete
  4. hahaha..yang last tu mesti jenis hok nebes pelik ngan girl tuh..haha

    ReplyDelete
  5. HAHAHA. yang terakhir itu sangat lucu. nak cakap pun susah kot bg sipencari itu. mungkin dia rasakan gementar. I think, Qaseh should share with us how to speak with a girl. Hot Issue for that searcher. LOL!

    Nak cakap, kena blajar ABC, suku kata dan lain2 lagi, isn't it?

    ReplyDelete
  6. adoilaa...taley blah ayt last tu..spe tny sys cmtu?

    ReplyDelete
  7. HAHAHAHA,


    mcm astro dah, "macam-macam ada"

    ReplyDelete
  8. paling bawah 2 lawak..sape la yg cari 2.hahahahha

    ReplyDelete
  9. hahahaha..mcm2 laaa...bguss laa keyword mcm 2..

    eyka lgi laaa...ade keyword si bogel eyka lagi...-.-"

    tak menahan gelak dari tdi..hahhaa:P

    ReplyDelete
  10. hahaha...mcm2 diorg duk taip neh..

    ReplyDelete
  11. hahhaa...dh mcm2 org skodeng ha...

    ReplyDelete
  12. memulakan percakapan itu adalah perjuangan..hehe..

    ReplyDelete
  13. ada gamba dajjal ke kat sini? hehehe

    ReplyDelete
  14. nk carik sympoo pun kt google ek??..hehe

    ReplyDelete
  15. wah macam2 depa cari dekat blog qaseh ni.heee

    ReplyDelete
  16. tu ok lagi kak..
    ni x habes2 lucah at blog fara huhu

    ReplyDelete
  17. pahni blog ni buleh jadi blog misteri la kot... hehehe

    ReplyDelete
  18. Qaseh..

    dia memang patut buka mulut dan tegur perempuan itu..
    malu sangat pakai lah topeng power rangers.. :D

    ReplyDelete
  19. rujukan mereka kan dari qaseh.....semuge qaseh terus menulis..

    ReplyDelete
  20. semua ada... tang pakwe makwe hensem tu huhuhuhu...

    p/s: qaseh ingat mana entry dia yak? kalau akak... perghhhh jenuh nak cari...

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..