Ooo Macam2 Korang Skodeng ye ~

27 ulasan:
Assalamualaikum ..
hari ini kita kurang sihat ,selsema idom , tensen aiii .. so idea pun takde nak di bentangkan ,so tudey  kita tengok para2 pengskodeng mengskodeng blog ni je lah hari ni


artis malaysia - artis malaysia tanpa mekap
tutorial blog comel - tutorial button comel
gambar dajjal - dajjal (qaseh pun tak tahu camano lah rupo dajjal tu ! )
lemah semangat bila di uji - lemah semangat (uji sikit nangis ! sikit uji nangis ! nangis laluh )
jodoh dengan laki orang -jatuh cinta dengan laki orang (laki sape lah ko kebas ni !)
makwe gemuk pakwe ensem -  pelik makwe comei (gemuk pun cantik lah !)


macam mana nak mula brcakap dgn perempuan ?
EH BUKAK MULUT CAKAPLAH ! TAK RETI2??


27 ulasan:

  1. dah ghupe blog misteri dah blog engko

    BalasPadam
  2. hahaha~btol2,.pe ssah kan bukak je mlit,.=p

    BalasPadam
  3. dier segan la tuh nak memulakan komunikasi..

    hehe..sabo jela..

    btw qaseh,new hupdate>>

    http://cintailmu89.blogspot.com/2011/08/tutorial-menjadi-pendengar-yang-baik.html

    BalasPadam
  4. hahaha..yang last tu mesti jenis hok nebes pelik ngan girl tuh..haha

    BalasPadam
  5. haha , yg last tu klaka , muahaha

    BalasPadam
  6. HAHAHA. yang terakhir itu sangat lucu. nak cakap pun susah kot bg sipencari itu. mungkin dia rasakan gementar. I think, Qaseh should share with us how to speak with a girl. Hot Issue for that searcher. LOL!

    Nak cakap, kena blajar ABC, suku kata dan lain2 lagi, isn't it?

    BalasPadam
  7. adoilaa...taley blah ayt last tu..spe tny sys cmtu?

    BalasPadam
  8. HAHAHAHA,


    mcm astro dah, "macam-macam ada"

    BalasPadam
  9. paling bawah 2 lawak..sape la yg cari 2.hahahahha

    BalasPadam
  10. hahahaha..mcm2 laaa...bguss laa keyword mcm 2..

    eyka lgi laaa...ade keyword si bogel eyka lagi...-.-"

    tak menahan gelak dari tdi..hahhaa:P

    BalasPadam
  11. hahaha...mcm2 diorg duk taip neh..

    BalasPadam
  12. hahhaa...dh mcm2 org skodeng ha...

    BalasPadam
  13. memulakan percakapan itu adalah perjuangan..hehe..

    BalasPadam
  14. ada gamba dajjal ke kat sini? hehehe

    BalasPadam
  15. nk carik sympoo pun kt google ek??..hehe

    BalasPadam
  16. wah macam2 depa cari dekat blog qaseh ni.heee

    BalasPadam
  17. tu ok lagi kak..
    ni x habes2 lucah at blog fara huhu

    BalasPadam
  18. pahni blog ni buleh jadi blog misteri la kot... hehehe

    BalasPadam
  19. Qaseh..

    dia memang patut buka mulut dan tegur perempuan itu..
    malu sangat pakai lah topeng power rangers.. :D

    BalasPadam
  20. rujukan mereka kan dari qaseh.....semuge qaseh terus menulis..

    BalasPadam
  21. semua ada... tang pakwe makwe hensem tu huhuhuhu...

    p/s: qaseh ingat mana entry dia yak? kalau akak... perghhhh jenuh nak cari...

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com