Ooo Macam2 Korang Skodeng ye ~

27 ulasan:
Assalamualaikum ..
hari ini kita kurang sihat ,selsema idom , tensen aiii .. so idea pun takde nak di bentangkan ,so tudey  kita tengok para2 pengskodeng mengskodeng blog ni je lah hari ni


artis malaysia - artis malaysia tanpa mekap
tutorial blog comel - tutorial button comel
gambar dajjal - dajjal (qaseh pun tak tahu camano lah rupo dajjal tu ! )
lemah semangat bila di uji - lemah semangat (uji sikit nangis ! sikit uji nangis ! nangis laluh )
jodoh dengan laki orang -jatuh cinta dengan laki orang (laki sape lah ko kebas ni !)
makwe gemuk pakwe ensem -  pelik makwe comei (gemuk pun cantik lah !)


macam mana nak mula brcakap dgn perempuan ?
EH BUKAK MULUT CAKAPLAH ! TAK RETI2??


27 ulasan:

JIJI YU berkata...

dah ghupe blog misteri dah blog engko

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

hahaha~btol2,.pe ssah kan bukak je mlit,.=p

iz berkata...

dier segan la tuh nak memulakan komunikasi..

hehe..sabo jela..

btw qaseh,new hupdate>>

http://cintailmu89.blogspot.com/2011/08/tutorial-menjadi-pendengar-yang-baik.html

aNaYaNa berkata...

hahaha..yang last tu mesti jenis hok nebes pelik ngan girl tuh..haha

Faraa Eiman's berkata...

haha , yg last tu klaka , muahaha

Tanpa Nama berkata...

HAHAHA. yang terakhir itu sangat lucu. nak cakap pun susah kot bg sipencari itu. mungkin dia rasakan gementar. I think, Qaseh should share with us how to speak with a girl. Hot Issue for that searcher. LOL!

Nak cakap, kena blajar ABC, suku kata dan lain2 lagi, isn't it?

nuruashia ♥ berkata...

adoilaa...taley blah ayt last tu..spe tny sys cmtu?

Wani berkata...

haha, kelakorr.
macam2

shiema sufian berkata...

aduyaaaai. mcm mcm ade :)

muhamad hanif berkata...

HAHAHAHA,


mcm astro dah, "macam-macam ada"

BuLat i2 CirCLE berkata...

paling bawah 2 lawak..sape la yg cari 2.hahahahha

ir prof dr alia rosli berkata...

hahhahhaa, ade gak tanye cam tue?

Anak Teruna berkata...

Haha..mcm tu pun ade..

Eyka berkata...

hahahaha..mcm2 laaa...bguss laa keyword mcm 2..

eyka lgi laaa...ade keyword si bogel eyka lagi...-.-"

tak menahan gelak dari tdi..hahhaa:P

salwaismail berkata...

hahaha. keyword pelik2 :D

Lea IsNaw! berkata...

hahaha...mcm2 diorg duk taip neh..

SoLy SoLicious berkata...

hahhaa...dh mcm2 org skodeng ha...

SYARIFF HAIKAL berkata...

memulakan percakapan itu adalah perjuangan..hehe..

cikcloudy berkata...

ada gamba dajjal ke kat sini? hehehe

♥ Dea ♥ berkata...

nk carik sympoo pun kt google ek??..hehe

アヌムちゃん berkata...

wah macam2 depa cari dekat blog qaseh ni.heee

cik najihah berkata...

tu ok lagi kak..
ni x habes2 lucah at blog fara huhu

kaizen berkata...

pahni blog ni buleh jadi blog misteri la kot... hehehe

Cikya berkata...

Qaseh..

dia memang patut buka mulut dan tegur perempuan itu..
malu sangat pakai lah topeng power rangers.. :D

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

rujukan mereka kan dari qaseh.....semuge qaseh terus menulis..

Bidadari Syurga berkata...

semua ada... tang pakwe makwe hensem tu huhuhuhu...

p/s: qaseh ingat mana entry dia yak? kalau akak... perghhhh jenuh nak cari...

bighagenjo berkata...

haha, betol2

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com