Menghitung Hari , Selamat Hari Raya Buat Semua Ku sayang ~

31 ulasan:
Assalamualaikum ...

first nak say thank you kat semua yang sudi bagi pendapat kat entry study tu , perasaan sekarang entahlah bercampur baur ,gembira tapi dalam kesedihan , keputusan sekarang terletak pada family , andainya jalan itu tertutup redha sahaja dengan segalanya , mungkin perancangan Allah lagi hebat , but now nak fikir raya je ,soal study tu biar masa yang menentukan kot2 ada keajaiban muncul di balik awan2 hitam ..

apa-apa pun qaseh nak ucapkan selamat hari raya buat semua bloggers , dan nak mintak maaf kat semua andainya entry2 qaseh ada yang menyedihkan hati , membuat terimbau balik kenangan2 lama , atau terguris perasaan , terasa hati yang tak sengaja atau pun dengan sengaja , maafkan kitaaa yeeee =) dan kepada semua berblog lah dengan berhemah jangan jadikan isu kecil or besar satu perselisihan faham , kita semua dah besar dah ,ada akal dan boleh fikir apa yang baik dan apa yang buruk ..

JEMPUT LAH MAGHI GHUMOH QASEH BELAKO DEHHH 
KALU DOP MARI GHUMOH DOPLEH LAH DUIT RAYOOOOO HIHIHIHIHI
RUMOH DEKAT2 NI JAH , JERTEH 
SAPO2 NOK MAGHI TU PM QASEH KAT FACEBOOK.. 
BULEH G NUSUK [SEMBUNYI] AWAL2 ..
0-0 DEH BELAKOOOOOO ...
KASUT RAYO NGAN BEG RAYO DOP BELI LAGI NI ..
XDOP SAPO NOK BELANJO KOOOO ~
[BAJU RAYO DI TAJO OLEH DATO' K [KYLERIL]
MUKA COMOT , MASA DAPAT BAJU NI CEPAT2 PAKAI HAHAKS ..


31 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

jauh la qaseh nak derat ke jerteh.. qaseh mai lah turun kuala ni...heeeee

nub berkata...

solamat rayo

JIJI YU berkata...

umoh mu jertih tu joh pon..dekat joh..meh aku nok g la gitu gok..jertih area mano weyh

iz berkata...

amboi..semangat nya nak raya..hehe

cik najihah berkata...

selamat hari raye kak :)

mary ann ;) berkata...

cantik baju raya dia...pink mmg sesuai la dgn qaseh..hahaha ;)

Anis izyan Abd Rahman berkata...

qaseh ~ wat solat istikharah ,

comel qaseh ~ jauh ngat jerteh nuh qaseh nak pg berayo pun, hehe

selamat hari raya and maaf zahir batin jugak k ~

**::CIKNUURUL::** berkata...

selamat hari raya qaseh comel,.hik3,..maaf jgk k kalu2 ado CN komen pjg sgt,.hehe.

suk berkata...

betul dapat duit raya? jerteh pun jerteh la. pasal duit raya, sanggup ku redah.

Asyila Zainuddin berkata...

comel! selamat hari raye juge! :D

Akmal Hadi berkata...

Selamat Hari Raya Qaseh..

delarocha berkata...

salam lebaran :-)

Tanpa Nama berkata...

seh..aku nk g raya umh ko leh tak??haha..nk duit raye wrne merah tau

Hunnym Syot 美智子 berkata...

hehe.. selamat hari rayee dear :)

http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

♥NuR SyAFiQah♥ berkata...

hehe umah qaseh kek mano..den dtg umah nnti..hehe

al_hakim berkata...

tunggu sy nak mai uma..haha.nak duit raya banyak-banyak!

Rtp Farra Arisha berkata...

anggung and manis berbaju kurung pink!! ;) so sweet of u dear ;)

salam syawal in advance :))

James Alexander berkata...

lawa baju raya... hehehe...


Selamat Hari Raya juga buat kamu.

Semoga di hari lebaran ini kamu baik2 aja...

cik heroin berkata...

selamat hari raya =)

atiqsalleh berkata...

taknak duit raya,, nk adiah raya... boleh.??

Bidadari Syurga berkata...

olololo... baju raya pink cantik... lebih2 lagi tersayang bagi yeak... salam lebaran jugak untuk adik... maaf kalau ada komen akak yg buat adik terasa...

Wani berkata...

selamat hari ghayoooo sis ^^
jerteh kat mana ek??

hamzah ian berkata...

wah. comel2.. slamat raya ya

muhamad hanif berkata...

wooo,

selamat hari merdeka+raya oteh !

K O R I E berkata...

hoho..cantik baju raya.. pinky ! mcm blognya jugak

d_LA berkata...

Happy Eid Mubarak dear qaseh sayang..
dla pun nak minta maaf gak mana taw kan ade tersalah cakap/komen..kdg2 kita x sdr yg kata2 kita dh mengguris hati org kan..hope qaseh hepi di hari raya nanti..take care^^

Tanpa Nama berkata...

psst.

qaseh, selamat hari raya. minta maaf kalau ada terkasar bahasa yo. rumah dekat mana. nanti teman datang sana.

kekeke. :)

ah. maaf juga sbb terlewat ke sini. sibuk kemas rumah. :)

maaf ye. :)

Tanpa Nama berkata...

Selamat hari raya qaseh...:)

miszatie berkata...

salam perayaan...i put u in my list tau !!.:)

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

phewww di taja keh baju rayo mo..selamat ari rayo mo...maap zahir batin yooo...ekekekeeee

zEri sAfEerA berkata...

slmt aghi ghayer qaseh ;)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com