Menghitung Hari , Selamat Hari Raya Buat Semua Ku sayang ~

31 ulasan:
Assalamualaikum ...

first nak say thank you kat semua yang sudi bagi pendapat kat entry study tu , perasaan sekarang entahlah bercampur baur ,gembira tapi dalam kesedihan , keputusan sekarang terletak pada family , andainya jalan itu tertutup redha sahaja dengan segalanya , mungkin perancangan Allah lagi hebat , but now nak fikir raya je ,soal study tu biar masa yang menentukan kot2 ada keajaiban muncul di balik awan2 hitam ..

apa-apa pun qaseh nak ucapkan selamat hari raya buat semua bloggers , dan nak mintak maaf kat semua andainya entry2 qaseh ada yang menyedihkan hati , membuat terimbau balik kenangan2 lama , atau terguris perasaan , terasa hati yang tak sengaja atau pun dengan sengaja , maafkan kitaaa yeeee =) dan kepada semua berblog lah dengan berhemah jangan jadikan isu kecil or besar satu perselisihan faham , kita semua dah besar dah ,ada akal dan boleh fikir apa yang baik dan apa yang buruk ..

JEMPUT LAH MAGHI GHUMOH QASEH BELAKO DEHHH 
KALU DOP MARI GHUMOH DOPLEH LAH DUIT RAYOOOOO HIHIHIHIHI
RUMOH DEKAT2 NI JAH , JERTEH 
SAPO2 NOK MAGHI TU PM QASEH KAT FACEBOOK.. 
BULEH G NUSUK [SEMBUNYI] AWAL2 ..
0-0 DEH BELAKOOOOOO ...
KASUT RAYO NGAN BEG RAYO DOP BELI LAGI NI ..
XDOP SAPO NOK BELANJO KOOOO ~
[BAJU RAYO DI TAJO OLEH DATO' K [KYLERIL]
MUKA COMOT , MASA DAPAT BAJU NI CEPAT2 PAKAI HAHAKS ..


31 ulasan:

  1. jauh la qaseh nak derat ke jerteh.. qaseh mai lah turun kuala ni...heeeee

    BalasPadam
  2. umoh mu jertih tu joh pon..dekat joh..meh aku nok g la gitu gok..jertih area mano weyh

    BalasPadam
  3. amboi..semangat nya nak raya..hehe

    BalasPadam
  4. cantik baju raya dia...pink mmg sesuai la dgn qaseh..hahaha ;)

    BalasPadam
  5. qaseh ~ wat solat istikharah ,

    comel qaseh ~ jauh ngat jerteh nuh qaseh nak pg berayo pun, hehe

    selamat hari raya and maaf zahir batin jugak k ~

    BalasPadam
  6. selamat hari raya qaseh comel,.hik3,..maaf jgk k kalu2 ado CN komen pjg sgt,.hehe.

    BalasPadam
  7. betul dapat duit raya? jerteh pun jerteh la. pasal duit raya, sanggup ku redah.

    BalasPadam
  8. comel! selamat hari raye juge! :D

    BalasPadam
  9. seh..aku nk g raya umh ko leh tak??haha..nk duit raye wrne merah tau

    BalasPadam
  10. hehe.. selamat hari rayee dear :)

    http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

    BalasPadam
  11. hehe umah qaseh kek mano..den dtg umah nnti..hehe

    BalasPadam
  12. tunggu sy nak mai uma..haha.nak duit raya banyak-banyak!

    BalasPadam
  13. anggung and manis berbaju kurung pink!! ;) so sweet of u dear ;)

    salam syawal in advance :))

    BalasPadam
  14. lawa baju raya... hehehe...


    Selamat Hari Raya juga buat kamu.

    Semoga di hari lebaran ini kamu baik2 aja...

    BalasPadam
  15. taknak duit raya,, nk adiah raya... boleh.??

    BalasPadam
  16. olololo... baju raya pink cantik... lebih2 lagi tersayang bagi yeak... salam lebaran jugak untuk adik... maaf kalau ada komen akak yg buat adik terasa...

    BalasPadam
  17. selamat hari ghayoooo sis ^^
    jerteh kat mana ek??

    BalasPadam
  18. wah. comel2.. slamat raya ya

    BalasPadam
  19. wooo,

    selamat hari merdeka+raya oteh !

    BalasPadam
  20. hoho..cantik baju raya.. pinky ! mcm blognya jugak

    BalasPadam
  21. Happy Eid Mubarak dear qaseh sayang..
    dla pun nak minta maaf gak mana taw kan ade tersalah cakap/komen..kdg2 kita x sdr yg kata2 kita dh mengguris hati org kan..hope qaseh hepi di hari raya nanti..take care^^

    BalasPadam
  22. psst.

    qaseh, selamat hari raya. minta maaf kalau ada terkasar bahasa yo. rumah dekat mana. nanti teman datang sana.

    kekeke. :)

    ah. maaf juga sbb terlewat ke sini. sibuk kemas rumah. :)

    maaf ye. :)

    BalasPadam
  23. Selamat hari raya qaseh...:)

    BalasPadam
  24. salam perayaan...i put u in my list tau !!.:)

    BalasPadam
  25. phewww di taja keh baju rayo mo..selamat ari rayo mo...maap zahir batin yooo...ekekekeeee

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com