Menghitung Hari , Selamat Hari Raya Buat Semua Ku sayang ~

Assalamualaikum ...

first nak say thank you kat semua yang sudi bagi pendapat kat entry study tu , perasaan sekarang entahlah bercampur baur ,gembira tapi dalam kesedihan , keputusan sekarang terletak pada family , andainya jalan itu tertutup redha sahaja dengan segalanya , mungkin perancangan Allah lagi hebat , but now nak fikir raya je ,soal study tu biar masa yang menentukan kot2 ada keajaiban muncul di balik awan2 hitam ..

apa-apa pun qaseh nak ucapkan selamat hari raya buat semua bloggers , dan nak mintak maaf kat semua andainya entry2 qaseh ada yang menyedihkan hati , membuat terimbau balik kenangan2 lama , atau terguris perasaan , terasa hati yang tak sengaja atau pun dengan sengaja , maafkan kitaaa yeeee =) dan kepada semua berblog lah dengan berhemah jangan jadikan isu kecil or besar satu perselisihan faham , kita semua dah besar dah ,ada akal dan boleh fikir apa yang baik dan apa yang buruk ..

JEMPUT LAH MAGHI GHUMOH QASEH BELAKO DEHHH 
KALU DOP MARI GHUMOH DOPLEH LAH DUIT RAYOOOOO HIHIHIHIHI
RUMOH DEKAT2 NI JAH , JERTEH 
SAPO2 NOK MAGHI TU PM QASEH KAT FACEBOOK.. 
BULEH G NUSUK [SEMBUNYI] AWAL2 ..
0-0 DEH BELAKOOOOOO ...
KASUT RAYO NGAN BEG RAYO DOP BELI LAGI NI ..
XDOP SAPO NOK BELANJO KOOOO ~
[BAJU RAYO DI TAJO OLEH DATO' K [KYLERIL]
MUKA COMOT , MASA DAPAT BAJU NI CEPAT2 PAKAI HAHAKS ..


31 comments

  1. jauh la qaseh nak derat ke jerteh.. qaseh mai lah turun kuala ni...heeeee

    ReplyDelete
  2. umoh mu jertih tu joh pon..dekat joh..meh aku nok g la gitu gok..jertih area mano weyh

    ReplyDelete
  3. amboi..semangat nya nak raya..hehe

    ReplyDelete
  4. cantik baju raya dia...pink mmg sesuai la dgn qaseh..hahaha ;)

    ReplyDelete
  5. qaseh ~ wat solat istikharah ,

    comel qaseh ~ jauh ngat jerteh nuh qaseh nak pg berayo pun, hehe

    selamat hari raya and maaf zahir batin jugak k ~

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya qaseh comel,.hik3,..maaf jgk k kalu2 ado CN komen pjg sgt,.hehe.

    ReplyDelete
  7. betul dapat duit raya? jerteh pun jerteh la. pasal duit raya, sanggup ku redah.

    ReplyDelete
  8. seh..aku nk g raya umh ko leh tak??haha..nk duit raye wrne merah tau

    ReplyDelete
  9. hehe.. selamat hari rayee dear :)

    http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  10. hehe umah qaseh kek mano..den dtg umah nnti..hehe

    ReplyDelete
  11. tunggu sy nak mai uma..haha.nak duit raya banyak-banyak!

    ReplyDelete
  12. anggung and manis berbaju kurung pink!! ;) so sweet of u dear ;)

    salam syawal in advance :))

    ReplyDelete
  13. lawa baju raya... hehehe...


    Selamat Hari Raya juga buat kamu.

    Semoga di hari lebaran ini kamu baik2 aja...

    ReplyDelete
  14. taknak duit raya,, nk adiah raya... boleh.??

    ReplyDelete
  15. olololo... baju raya pink cantik... lebih2 lagi tersayang bagi yeak... salam lebaran jugak untuk adik... maaf kalau ada komen akak yg buat adik terasa...

    ReplyDelete
  16. selamat hari ghayoooo sis ^^
    jerteh kat mana ek??

    ReplyDelete
  17. wooo,

    selamat hari merdeka+raya oteh !

    ReplyDelete
  18. hoho..cantik baju raya.. pinky ! mcm blognya jugak

    ReplyDelete
  19. Happy Eid Mubarak dear qaseh sayang..
    dla pun nak minta maaf gak mana taw kan ade tersalah cakap/komen..kdg2 kita x sdr yg kata2 kita dh mengguris hati org kan..hope qaseh hepi di hari raya nanti..take care^^

    ReplyDelete
  20. psst.

    qaseh, selamat hari raya. minta maaf kalau ada terkasar bahasa yo. rumah dekat mana. nanti teman datang sana.

    kekeke. :)

    ah. maaf juga sbb terlewat ke sini. sibuk kemas rumah. :)

    maaf ye. :)

    ReplyDelete
  21. salam perayaan...i put u in my list tau !!.:)

    ReplyDelete
  22. phewww di taja keh baju rayo mo..selamat ari rayo mo...maap zahir batin yooo...ekekekeeee

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..