Dapat Kad Raya dari Bloggers

35 ulasan:
Assalamualaikum...

Jeng3x kelmarin qaseh dapat kad raya dari seseorang yang hensem ... nak tahu siapa
kad raya pertama dari Iz [sila terjah ] hensemm orangnya hik3x
kad raya dari iz ...

muka comot mesti ada haha ..

KAD RAYA KE DUA DARI sis anies [sila terjah] sis anies ni minat bola tauuu



hati berbicara :
tq buat  Iz dan jugak sis anies yang sudi bagi kad raya ni ..
qaseh tak sempat pun nak g cari kad raya apatah lagi nak p pejabat pos ..
semoga kalian terus sukses dalam berblog dan ampun maaf di pinta andainya terkasar bahasa ..
SELAMAT HARI RAYA .. muahhhhhh


35 ulasan:

  1. cantiknye kad raya die :)

    BalasPadam
  2. hye awekku..ko xnk bg kad raya kt ak ke??haha

    BalasPadam
  3. sama2..

    nnt kena dtg umah tau! ;-)

    BalasPadam
  4. wah.. jelesnyee kiter ngan dye.. hehe.. dapat kad comel plak tuw! :)

    http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/tidak-dan-seterusnya-tidak.html

    BalasPadam
  5. seronoknya dapat kad raya..kita sekeping pun takder lagi ni..

    BalasPadam
  6. wahhhhhhhh sonoknyeeeeeeeeee :D

    BalasPadam
  7. wuwu best nye dpt kad raya,jeles2 hehe

    BalasPadam
  8. seronoknye dpt kad raya..barula namanya raya

    BalasPadam
  9. best kan dapat kad raya!
    maklumlah dah bertahun2 tak dapat..heheheeee

    BalasPadam
  10. best bila dapat kad raya kan..

    BalasPadam
  11. xsempat nak bagi kad raya, tinggal komen jelah, haha, selamat hari raya :p

    BalasPadam
  12. wah!! bestnye...

    selamat ari raye.. he he he

    BalasPadam
  13. wahhh , ta dpt lg kad raya T.T

    BalasPadam
  14. akak dapat jugak..baru je tadi sampai..dari puanbee.com siap ada duit raya lagi.. :)

    BalasPadam
  15. sila post kad raya ke alamat ini:

    2 jalan rahmat 1,
    taman sri rahmat,
    83700 yong peng,
    johor.

    poskan kepada thaqibzaki.

    hahaha. saya ketagih kad raya! dah 5 tahun x dapat kad raya. :p

    BalasPadam
  16. saya taknak kad raya, saya nak budak comot.


    kahkahkahkah !!

    BalasPadam
  17. wah bestnyee dpt kad raya..akak xdpt pongg..sob2..

    BalasPadam
  18. eh yg atas tu buka muka comot la..tu muka comel :)

    BalasPadam
  19. wah bestnye dapat kad raye...huhuhu nak jugak tapi tak do yang nak bagi..adeh cedih ptg ariiii

    BalasPadam
  20. Tahniah kerana mendapat kad raya... Boleh lah pamerkan pada hari raya nanti..

    BalasPadam
  21. Omelnye kad raya cam receiver die gak.. Hikhikhik~

    BalasPadam
  22. untunglah dia dapat kad raye..hik3;)

    BalasPadam
  23. hehe...seb baik dapat gak cari kad kaler pink tuh..nak bagi match ngan si qaseh ni yang suka kaler pink..
    (^_^)

    BalasPadam
  24. best la dia, dapat banyak kad raya.qaseh dok mano?
    nak g jale rayo dumoh, buleh?.hehe

    BalasPadam
  25. cantik kad tu..

    untung la dpt kad raya..

    sy xdpt.. :-(

    BalasPadam
  26. eh,asal kad raya tu menarik aje. tak nampak pn kt kedaii jual.

    BalasPadam
  27. wah ! sudah dapat kad raya...

    bagus la kalau begitu...

    pasti ramai yg menyayangi kamu...

    BalasPadam
  28. comeynye kad raya yg qaseh sayang dpt..best2^^

    BalasPadam
  29. waahhhhh.
    bestnya.. qaseh bg la cik pulau satu.. hihhi

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com