Dapat Kad Raya dari Bloggers

Assalamualaikum...

Jeng3x kelmarin qaseh dapat kad raya dari seseorang yang hensem ... nak tahu siapa
kad raya pertama dari Iz [sila terjah ] hensemm orangnya hik3x
kad raya dari iz ...

muka comot mesti ada haha ..

KAD RAYA KE DUA DARI sis anies [sila terjah] sis anies ni minat bola tauuu



hati berbicara :
tq buat  Iz dan jugak sis anies yang sudi bagi kad raya ni ..
qaseh tak sempat pun nak g cari kad raya apatah lagi nak p pejabat pos ..
semoga kalian terus sukses dalam berblog dan ampun maaf di pinta andainya terkasar bahasa ..
SELAMAT HARI RAYA .. muahhhhhh


35 comments

  1. hye awekku..ko xnk bg kad raya kt ak ke??haha

    ReplyDelete
  2. sama2..

    nnt kena dtg umah tau! ;-)

    ReplyDelete
  3. wah.. jelesnyee kiter ngan dye.. hehe.. dapat kad comel plak tuw! :)

    http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/tidak-dan-seterusnya-tidak.html

    ReplyDelete
  4. seronoknya dapat kad raya..kita sekeping pun takder lagi ni..

    ReplyDelete
  5. wuwu best nye dpt kad raya,jeles2 hehe

    ReplyDelete
  6. seronoknye dpt kad raya..barula namanya raya

    ReplyDelete
  7. best kan dapat kad raya!
    maklumlah dah bertahun2 tak dapat..heheheeee

    ReplyDelete
  8. xsempat nak bagi kad raya, tinggal komen jelah, haha, selamat hari raya :p

    ReplyDelete
  9. wah!! bestnye...

    selamat ari raye.. he he he

    ReplyDelete
  10. akak dapat jugak..baru je tadi sampai..dari puanbee.com siap ada duit raya lagi.. :)

    ReplyDelete
  11. sila post kad raya ke alamat ini:

    2 jalan rahmat 1,
    taman sri rahmat,
    83700 yong peng,
    johor.

    poskan kepada thaqibzaki.

    hahaha. saya ketagih kad raya! dah 5 tahun x dapat kad raya. :p

    ReplyDelete
  12. saya taknak kad raya, saya nak budak comot.


    kahkahkahkah !!

    ReplyDelete
  13. wah bestnyee dpt kad raya..akak xdpt pongg..sob2..

    ReplyDelete
  14. eh yg atas tu buka muka comot la..tu muka comel :)

    ReplyDelete
  15. wah bestnye dapat kad raye...huhuhu nak jugak tapi tak do yang nak bagi..adeh cedih ptg ariiii

    ReplyDelete
  16. Tahniah kerana mendapat kad raya... Boleh lah pamerkan pada hari raya nanti..

    ReplyDelete
  17. Omelnye kad raya cam receiver die gak.. Hikhikhik~

    ReplyDelete
  18. untunglah dia dapat kad raye..hik3;)

    ReplyDelete
  19. hehe...seb baik dapat gak cari kad kaler pink tuh..nak bagi match ngan si qaseh ni yang suka kaler pink..
    (^_^)

    ReplyDelete
  20. best la dia, dapat banyak kad raya.qaseh dok mano?
    nak g jale rayo dumoh, buleh?.hehe

    ReplyDelete
  21. cantik kad tu..

    untung la dpt kad raya..

    sy xdpt.. :-(

    ReplyDelete
  22. eh,asal kad raya tu menarik aje. tak nampak pn kt kedaii jual.

    ReplyDelete
  23. wah ! sudah dapat kad raya...

    bagus la kalau begitu...

    pasti ramai yg menyayangi kamu...

    ReplyDelete
  24. comeynye kad raya yg qaseh sayang dpt..best2^^

    ReplyDelete
  25. waahhhhh.
    bestnya.. qaseh bg la cik pulau satu.. hihhi

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..