Wordless Wednesday #5 Dulu dan Sekarang ~

49 ulasan:
2008

2011

Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa letak apa-apa penjelasan..,wiki.answer.com

49 ulasan:

  1. hihihi. dulu comot. sekarang cun.. hihi

    BalasPadam
  2. dulu rajen -> tudung bawal

    skang maleh -> tudung express

    hahaha!

    BalasPadam
  3. dah awet muda kah..??? nampak mcm lebih muda ckit...

    BalasPadam
  4. ape rahsia semakin kurus..nak kurus cam dalia gak..huhuuuu~ gambar skang tu cun okeyhh!

    BalasPadam
  5. aww..dulu tembam skrng pp dh kempis..nk tahu rhsie kurus tu sys.!!! share laaaaa >,<

    BalasPadam
  6. muka baru lepas ngs.. agagagagaagg.. :P

    BalasPadam
  7. atiq -
    hamboi2 dulu comot skang lagi comot

    BalasPadam
  8. pink velvet -
    haha bawal no satu .. tu saje je try test

    BalasPadam
  9. mam comel -
    dulu pun kurus gak hehe

    BalasPadam
  10. james -
    aik umur makin meningkat makin tua lah haha

    BalasPadam
  11. sis -
    haha dulu kurus gak sis .. tu gambar je nmpak gemuk hahaha

    BalasPadam
  12. nadh -
    nak makan selipar jepun goreng tak?

    BalasPadam
  13. dulu dan sekarang tetap cun! ;)

    BalasPadam
  14. hahaha
    tukar resolution camera~~

    BalasPadam
  15. AlhamduLILLAH dikurniakan rupa yang cukup sifat.

    Harapnya kita menghargai dengan baik.
    :)

    BalasPadam
  16. pehh,,, hahaha, nmpak cun la akak kite nie :P

    BalasPadam
  17. singgah WW!
    dulu, sekarang, tetap cantik! :D

    BalasPadam
  18. lainyer...banyak beza...org sama ke??

    BalasPadam
  19. QASEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH GUMUKNYE..HAHHAHAHAHAHHAHH...BIAR BENAR!!

    BalasPadam
  20. waaaaaaa.. siyes banyak perubahan.. share sikit tips2 itu.. ahahaha.. :D

    BalasPadam
  21. carik perbezaan ke nih.?
    haha.
    ;D

    BalasPadam
  22. wah dah mcm iklan dah phat tgk..hehe

    http://phatthegreat.blogspot.com/2011/07/baby-phat-yaties-junior.html

    BalasPadam
  23. makin cun..
    sebab shawl ke?? lalala~

    BalasPadam
  24. dulu berisi sekarang dah kurus..apa tips hehee

    BalasPadam
  25. sy rase kak qaseh mkin kurus n putih...

    entry WW : Salah Siapa??

    BalasPadam
  26. dulu nmpk berisi....skrg bsa jer..hehehe...tp ingt zaman skolah dulu..lg kecik...mek nie...

    BalasPadam
  27. Dulu lain sekarang lain...eceh. muleh plak tuleh cenggini

    BalasPadam
  28. dulu innocent, sekarang suweeeeett ^____^

    BalasPadam
  29. smpna wordless wednesday, sy akan komen dgn entri ini dgn one word.

    -nice-

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com