Wordless Wednesday #5 Dulu dan Sekarang ~

2008

2011

Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa letak apa-apa penjelasan..,wiki.answer.com

49 comments

  1. hihihi. dulu comot. sekarang cun.. hihi

    ReplyDelete
  2. dulu rajen -> tudung bawal

    skang maleh -> tudung express

    hahaha!

    ReplyDelete
  3. dah awet muda kah..??? nampak mcm lebih muda ckit...

    ReplyDelete
  4. ape rahsia semakin kurus..nak kurus cam dalia gak..huhuuuu~ gambar skang tu cun okeyhh!

    ReplyDelete
  5. aww..dulu tembam skrng pp dh kempis..nk tahu rhsie kurus tu sys.!!! share laaaaa >,<

    ReplyDelete
  6. muka baru lepas ngs.. agagagagaagg.. :P

    ReplyDelete
  7. atiq -
    hamboi2 dulu comot skang lagi comot

    ReplyDelete
  8. pink velvet -
    haha bawal no satu .. tu saje je try test

    ReplyDelete
  9. james -
    aik umur makin meningkat makin tua lah haha

    ReplyDelete
  10. sis -
    haha dulu kurus gak sis .. tu gambar je nmpak gemuk hahaha

    ReplyDelete
  11. nadh -
    nak makan selipar jepun goreng tak?

    ReplyDelete
  12. dulu dan sekarang tetap cun! ;)

    ReplyDelete
  13. AlhamduLILLAH dikurniakan rupa yang cukup sifat.

    Harapnya kita menghargai dengan baik.
    :)

    ReplyDelete
  14. pehh,,, hahaha, nmpak cun la akak kite nie :P

    ReplyDelete
  15. singgah WW!
    dulu, sekarang, tetap cantik! :D

    ReplyDelete
  16. lainyer...banyak beza...org sama ke??

    ReplyDelete
  17. QASEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH GUMUKNYE..HAHHAHAHAHAHHAHH...BIAR BENAR!!

    ReplyDelete
  18. waaaaaaa.. siyes banyak perubahan.. share sikit tips2 itu.. ahahaha.. :D

    ReplyDelete
  19. carik perbezaan ke nih.?
    haha.
    ;D

    ReplyDelete
  20. wah dah mcm iklan dah phat tgk..hehe

    http://phatthegreat.blogspot.com/2011/07/baby-phat-yaties-junior.html

    ReplyDelete
  21. makin cun..
    sebab shawl ke?? lalala~

    ReplyDelete
  22. dulu berisi sekarang dah kurus..apa tips hehee

    ReplyDelete
  23. sy rase kak qaseh mkin kurus n putih...

    entry WW : Salah Siapa??

    ReplyDelete
  24. dulu nmpk berisi....skrg bsa jer..hehehe...tp ingt zaman skolah dulu..lg kecik...mek nie...

    ReplyDelete
  25. Dulu lain sekarang lain...eceh. muleh plak tuleh cenggini

    ReplyDelete
  26. dulu innocent, sekarang suweeeeett ^____^

    ReplyDelete
  27. smpna wordless wednesday, sy akan komen dgn entri ini dgn one word.

    -nice-

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..