Doakan Kesihatan Mereka ...

100 ulasan:
Assalamualaikum .... 

morning bucuk2 semua .. buat sekian kalinya nak cerita tentang my life hari ini , tapi tak pandai nak cerita lagumana !tapi hati sedang sedih ..tadi bangun mata bengkak sebab semalam menangis , menangis kerana kesedihan hencik kyle yang dia tanggung sekarang .. qaseh juz nak korang doakan semoga emak hencik kyle .. bakal mak mentua qaseh sihat sepenuhnya , semalam kritikal n now dekat HKL ... pagi tadi meseg hencik kyle macamana keadaan mak , tapi dia belum reply lagi ..

time2 macam ni rasa macam nak terbang je pergi sana bagi sedikit kekuatan yang ada , n time2 macam ni qaseh sedaya upaya kena jaga hati hencik kyle coz dia sedang celaru n sedih .. coz dia memang rapat dengan mak dia .. try bagi dia ketenangan yang termampu qaseh buat .. n doakan semoga mak cepat sedar , duhai kekasih bersabarlah menghadapi dugaan ..Allah sedang menguji mu sayang , redha dan bersabar .sentiasa berdoa kepadaNYA kerna dia yang memberi kesihatan ..rasa sedih je tengok orang tersayang down n takde mood , di saat ini kena faham keadaan dia ..kalau lah kita dah kawen pasti syg memeluk b erat bagi segala kekuatan dan ketenangan supaya b dapat tempuh segala liku2 dengan penuh ketenangan .. lov u 

dan buat bos qaseh di hospital kota bharu semoga cepat sembuh , bunyi kata kena demam denggi berdarah , semoga kembali pulih n teruskan kehidupan seperti biasa .. dan korang2 semua jaga diri n doakan segala kesejahteraan n kesihatan semua umat islam di muka bumi ini .. kita semua satu bapa , Nabi Adam dan satu Umat ... tq kerana sudi membaca .. assalamualaikum !

hati berbicara :
kuatkan semangat mu sayang ! i know u can ! 
Ku meniti awan yang kelabu
Ku tempuhi lorong yang berliku
Mencari sinar yang menerangi
kegelapanku..
Ku percaya nanti suatu masa
Sang suria kan menyinar jua
Membawa harapan yang menggunung
bersamanya..

100 ulasan:

  1. demam denggi berdarah mmg bahaya, niena pnah kena dmm denggi, ubatnye minum air 100plus, pastu sup ketam nipah,,

    BalasPadam
  2. aminnn takut bace...
    moga dy sembuh dan sihat selalu..
    mesti syg gile ni kn..
    huh..
    aku merasainya..huh

    BalasPadam
  3. insyaallah semua akan okey qaseh..DIA menduga..kalau kite rase kite susah ..ade lg susah dari kita..

    BalasPadam
  4. selamat sihat utk semua....

    BalasPadam
  5. moga mereka cepat sembuh...amin!

    BalasPadam
  6. kirim salam dkt kyle..semoga cpt sembuh..hurm

    BalasPadam
  7. kak..semoga mak encik kyle cepat sembuh..
    kuatkan semangat

    BalasPadam
  8. bersabar dugaan mendatang banyak selawat yer qaseh selain berdoa...semoger cepat sembuhhhh amen...amen..

    BalasPadam
  9. sbar la yea hdapi dugaan ni..ni ujia dri Allah wat kito hambo2 dyo...moga awok dpat hadpi dugae ni..

    BalasPadam
  10. mudah-mudahan bakal mak mentua qaseh lekas sembuh. ;)


    bagus bakal menantu yg sorang ni. ^^

    BalasPadam
  11. insyaAllah, jangan putus doa kepadaNya..semoga beliau dipanjangkan umur dan sembuh kembali..amiinn

    BalasPadam
  12. hope mak kyle n bos qaseh cepat sembuhla yer..byk2kan berdoa ya qaseh sayang..

    BalasPadam
  13. moga segalanya dipermudahkan ye dear..

    BalasPadam
  14. semoga kyle tabah ye..

    hurm... yg pasal denggi berdarah tue.. bagi makan sup ketam kot.. kalau tak silap la.. insyaAllah ok..

    akk jangan sedih ok... papehal text atq taw

    BalasPadam
  15. semoga semua orang kesayangan qaseh sihat ye...qaseh kena selalu bagi kata2 semangat supaya hencik kyle tak down

    BalasPadam
  16. insyallah bakal mak mertua awak tu sihat... kita doa sama-sama... sabar tau. jgn awak tak cukup tdur tau. nanti mata bengkak...

    BalasPadam
  17. ALALAL.KESIANNYA BOS DIA SAKIT T_T

    BalasPadam
  18. semoge bakal mak mertua anda kembali sehat seperti sedia kala...aminnnnn

    BalasPadam
  19. semoga sihat insan yang disayangi itu...AMIN

    BalasPadam
  20. semoga mak henchek kyle dan bos qaseh cepat sembuh....b strong k!xmo nanges2, qaseh sedey,ye lg sedey

    BalasPadam
  21. Linniey doakan semoga emak en kyle sihat hendaknya...sama2 lah kita doakan agar org2 yg kita sygi dan kasihi sentiasa dilindungi & dirahmati oleh Allah swt

    BalasPadam
  22. smga dia cepat sembuh..dan kite smua diberikan kesihatan yg baik ;)

    BalasPadam
  23. semoga semuanya cepat sembuh..

    =)

    BalasPadam
  24. insyaAllah Qaseh, sama-sama kita doakan moga mak mertua Qaseh sihat sepenuhnya.. :) banyak-banyak sabar ye Qaseh :)

    BalasPadam
  25. semoga cepat sembuh semuanya... sabar yer Qaseh..

    BalasPadam
  26. In tis kinda situation, its only prayer may change ting.. Miracle comes once in a trilion but der's no prevention in hopin for it.. Keep on praying.. I too will pray 4 da mother.. B strong dear..

    BalasPadam
  27. moga dia cpt sembuh..denggi berdarah bahaya tu

    BalasPadam
  28. sabar eh Qaseh...
    smg hencik kyle tenang2 saje..
    n smg mak hencik kyle cepat sembuh..

    BalasPadam
  29. salam kenal dan salam keamanan dari bro..p

    BalasPadam
  30. sabar2. itu semua dugaan tuhan..

    BalasPadam
  31. semoga emak beliau cepat sembuh, amin, qaseh doalah banyak-banyak ye. :)

    BalasPadam
  32. Amin...
    semoga emak hencik kyle segera sembuh.... :)

    BalasPadam
  33. doakan yg terbaik utk bakal mak mertua qaseh. insyaallah cepat sembuh dgn sepenuhnye. amin.

    BalasPadam
  34. semoga kekasih hati tabah menghadapi cabaran...

    BalasPadam
  35. insayaallah Allah bagi kekuatan utk cik kyle , qaseh , dan semua fmily dia ..

    tomato doakan mak dia cepat sembuh oke :)

    BalasPadam
  36. dua situasi yg getir..anis doa kan dua dua selamat ye sis..mudah mudahan..amin..:)

    BalasPadam
  37. Semoga bakal mak mertua dan bos qaseh selamat..

    BalasPadam
  38. pergi lar melawat bakal mak mertua kamu itu.tunjukkna pada kyle yang kamu betul2 prihatin dan sangat mau menjadi sebahagian dari famili kyle..

    peh!orang tengah berada dalam musim bunga sentiasa mencium harum bunga..

    BalasPadam
  39. slm pagi sis!kami semua doakan smga mak bro kyle segera sembuh.kite dulu pun pernah kena denggi biasa.kalau dggi berdarah tu bhyalah jugak.smga bakal mak mertua sgra sembuh,byk2kan minum air putih.

    BalasPadam
  40. smoga maknya kmbali sehat... amin...

    BalasPadam
  41. hmm, kalau lelaki time gini memang kena hati-hati sikit, takut tiba2 meletup .. tp kalau diingatkan dia suruh bersabar sudah memadai ..

    BalasPadam
  42. niena -
    ye ke .. huhu bahaya kan demam denggi ni , owh mesti ye dah mam kot sup ketam heee

    BalasPadam
  43. bila ku kata cinta -
    ye lah sis .. ada lagi yg susah tapi pedih sgt kan

    BalasPadam
  44. sis mya -
    tq sis .. insyaAllah ..aminn

    BalasPadam
  45. prince -
    tq prince .. harap2 macam tu lah

    BalasPadam
  46. kayrul syah -
    qaseh sedaya upaya bagi dia semangat ..tq

    BalasPadam
  47. nanakimie -
    sedih dalam diam .. xmo tunjuk ke ye .. huhu

    BalasPadam
  48. linniey -
    tq sis syg .. harap2 macam tu lah ..aminnn

    BalasPadam
  49. queen f -
    tq sis .. kyle ril yg sptutnya byk2 sbr skang ni .. im worried about him

    BalasPadam
  50. liyana -
    tq for the pray .. me too hope a miracle comes..

    BalasPadam
  51. bro ahmad -
    tq bro ..salam kenal dan peace no war

    BalasPadam
  52. salemaziz -
    always bersabar .. tapi tetap menangis

    BalasPadam
  53. kami -
    yup .. kami pun doa jugak ye

    BalasPadam
  54. adan -
    amin .. semoga Allah makbulkan segala doa kita

    BalasPadam
  55. ghost writer -
    bro ni smpat agy perli huhuk ..
    qaseh nak pergi macamana , jauh sgt .. diorg kat k.l qaseh katt teganu huhu.. lau nak pergi pun ayah gerenti belum bagi ..sbb masih belum de ikatan , emm

    BalasPadam
  56. bykkan berdoa dan solat hajat...

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com