Doakan Kesihatan Mereka ...

100 ulasan:
Assalamualaikum .... 

morning bucuk2 semua .. buat sekian kalinya nak cerita tentang my life hari ini , tapi tak pandai nak cerita lagumana !tapi hati sedang sedih ..tadi bangun mata bengkak sebab semalam menangis , menangis kerana kesedihan hencik kyle yang dia tanggung sekarang .. qaseh juz nak korang doakan semoga emak hencik kyle .. bakal mak mentua qaseh sihat sepenuhnya , semalam kritikal n now dekat HKL ... pagi tadi meseg hencik kyle macamana keadaan mak , tapi dia belum reply lagi ..

time2 macam ni rasa macam nak terbang je pergi sana bagi sedikit kekuatan yang ada , n time2 macam ni qaseh sedaya upaya kena jaga hati hencik kyle coz dia sedang celaru n sedih .. coz dia memang rapat dengan mak dia .. try bagi dia ketenangan yang termampu qaseh buat .. n doakan semoga mak cepat sedar , duhai kekasih bersabarlah menghadapi dugaan ..Allah sedang menguji mu sayang , redha dan bersabar .sentiasa berdoa kepadaNYA kerna dia yang memberi kesihatan ..rasa sedih je tengok orang tersayang down n takde mood , di saat ini kena faham keadaan dia ..kalau lah kita dah kawen pasti syg memeluk b erat bagi segala kekuatan dan ketenangan supaya b dapat tempuh segala liku2 dengan penuh ketenangan .. lov u 

dan buat bos qaseh di hospital kota bharu semoga cepat sembuh , bunyi kata kena demam denggi berdarah , semoga kembali pulih n teruskan kehidupan seperti biasa .. dan korang2 semua jaga diri n doakan segala kesejahteraan n kesihatan semua umat islam di muka bumi ini .. kita semua satu bapa , Nabi Adam dan satu Umat ... tq kerana sudi membaca .. assalamualaikum !

hati berbicara :
kuatkan semangat mu sayang ! i know u can ! 
Ku meniti awan yang kelabu
Ku tempuhi lorong yang berliku
Mencari sinar yang menerangi
kegelapanku..
Ku percaya nanti suatu masa
Sang suria kan menyinar jua
Membawa harapan yang menggunung
bersamanya..

100 ulasan:

JIJI YU berkata...

syafahallah...

mama comel berkata...

harap semuanya sihat...

Niena Pengembara Ilahi berkata...

demam denggi berdarah mmg bahaya, niena pnah kena dmm denggi, ubatnye minum air 100plus, pastu sup ketam nipah,,

Far8 budak baik berkata...

aminnn takut bace...
moga dy sembuh dan sihat selalu..
mesti syg gile ni kn..
huh..
aku merasainya..huh

Bila Ku Kata Cinta... berkata...

insyaallah semua akan okey qaseh..DIA menduga..kalau kite rase kite susah ..ade lg susah dari kita..

azam berkata...

selamat sihat utk semua....

mas saari berkata...

moga mereka cepat sembuh...amin!

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

semoga cpt sembuh..

aminn

Bila dalam hati ada taman

Ujang9897 berkata...

kirim salam dkt kyle..semoga cpt sembuh..hurm

cik najihah berkata...

kak..semoga mak encik kyle cepat sembuh..
kuatkan semangat

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

bersabar dugaan mendatang banyak selawat yer qaseh selain berdoa...semoger cepat sembuhhhh amen...amen..

Crimson Myths berkata...

sbar la yea hdapi dugaan ni..ni ujia dri Allah wat kito hambo2 dyo...moga awok dpat hadpi dugae ni..

siti kektus berkata...

mudah-mudahan bakal mak mentua qaseh lekas sembuh. ;)


bagus bakal menantu yg sorang ni. ^^

Prince Halilintar berkata...

insyaAllah, jangan putus doa kepadaNya..semoga beliau dipanjangkan umur dan sembuh kembali..amiinn

d_LA berkata...

hope mak kyle n bos qaseh cepat sembuhla yer..byk2kan berdoa ya qaseh sayang..

Sunah Sakura berkata...

moga segalanya dipermudahkan ye dear..

forever love berkata...

semoga kyle tabah ye..

hurm... yg pasal denggi berdarah tue.. bagi makan sup ketam kot.. kalau tak silap la.. insyaAllah ok..

akk jangan sedih ok... papehal text atq taw

kayrul-shah berkata...

semoga semua orang kesayangan qaseh sihat ye...qaseh kena selalu bagi kata2 semangat supaya hencik kyle tak down

Bidadari Syurga berkata...

insyallah bakal mak mertua awak tu sihat... kita doa sama-sama... sabar tau. jgn awak tak cukup tdur tau. nanti mata bengkak...

Izyan Masri berkata...

ALALAL.KESIANNYA BOS DIA SAKIT T_T

irwan miswan berkata...

semoge bakal mak mertua anda kembali sehat seperti sedia kala...aminnnnn

MamaEma berkata...

semoga sihat insan yang disayangi itu...AMIN

nanakimie berkata...

semoga mak henchek kyle dan bos qaseh cepat sembuh....b strong k!xmo nanges2, qaseh sedey,ye lg sedey

Tentang Kita berkata...

Linniey doakan semoga emak en kyle sihat hendaknya...sama2 lah kita doakan agar org2 yg kita sygi dan kasihi sentiasa dilindungi & dirahmati oleh Allah swt

PinKy MoMMa berkata...

smga dia cepat sembuh..dan kite smua diberikan kesihatan yg baik ;)

Cik Yatt berkata...

saket ape kak,?

Penggemar Coklat berkata...

semoga semuanya cepat sembuh..

=)

Tanpa Nama berkata...

insyaAllah Qaseh, sama-sama kita doakan moga mak mertua Qaseh sihat sepenuhnya.. :) banyak-banyak sabar ye Qaseh :)

Cik Puan Izan❤ berkata...

semoga cepat sembuh semuanya... sabar yer Qaseh..

Liyana Zahim berkata...

In tis kinda situation, its only prayer may change ting.. Miracle comes once in a trilion but der's no prevention in hopin for it.. Keep on praying.. I too will pray 4 da mother.. B strong dear..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

moga dia cpt sembuh..denggi berdarah bahaya tu

Cik Ecah berkata...

sabar eh Qaseh...
smg hencik kyle tenang2 saje..
n smg mak hencik kyle cepat sembuh..

puteri ain berkata...

smoga bos cpt smbuh .:)

Bro ahmad berkata...

salam kenal dan salam keamanan dari bro..p

salemaziz berkata...

sabar2. itu semua dugaan tuhan..

KAMIHIDUP berkata...

semoga emak beliau cepat sembuh, amin, qaseh doalah banyak-banyak ye. :)

Cikgu Fikri berkata...

Amin...
semoga emak hencik kyle segera sembuh.... :)

Ct Arina berkata...

doakan yg terbaik utk bakal mak mertua qaseh. insyaallah cepat sembuh dgn sepenuhnye. amin.

::p0t pEt iLa:: berkata...

semoga semua nya selamat ^^

Suhami Ahmad berkata...

semoga kekasih hati tabah menghadapi cabaran...

tomato berkata...

insayaallah Allah bagi kekuatan utk cik kyle , qaseh , dan semua fmily dia ..

tomato doakan mak dia cepat sembuh oke :)

vampire's lovex berkata...

semoga mereka sihat...:)

amin...

anismelon berkata...

dua situasi yg getir..anis doa kan dua dua selamat ye sis..mudah mudahan..amin..:)

Anis izyan Abd Rahman berkata...

good did dear ~

adan berkata...

Semoga bakal mak mertua dan bos qaseh selamat..

ghost writer berkata...

pergi lar melawat bakal mak mertua kamu itu.tunjukkna pada kyle yang kamu betul2 prihatin dan sangat mau menjadi sebahagian dari famili kyle..

peh!orang tengah berada dalam musim bunga sentiasa mencium harum bunga..

||aLeaSaRa|| berkata...

slm pagi sis!kami semua doakan smga mak bro kyle segera sembuh.kite dulu pun pernah kena denggi biasa.kalau dggi berdarah tu bhyalah jugak.smga bakal mak mertua sgra sembuh,byk2kan minum air putih.

Fyqa berkata...

smoga maknya kmbali sehat... amin...

EZAN IDMA berkata...

semoga kamu berdua tabah

iPai berkata...

hmm, kalau lelaki time gini memang kena hati-hati sikit, takut tiba2 meletup .. tp kalau diingatkan dia suruh bersabar sudah memadai ..

Qaseh dalia adelia berkata...

jiji yu -
syukran ya ostad

Qaseh dalia adelia berkata...

mama comel -
insyaAllah

Qaseh dalia adelia berkata...

niena -
ye ke .. huhu bahaya kan demam denggi ni , owh mesti ye dah mam kot sup ketam heee

Qaseh dalia adelia berkata...

far8 -
sayang sangat .. huhu

Qaseh dalia adelia berkata...

bila ku kata cinta -
ye lah sis .. ada lagi yg susah tapi pedih sgt kan

Qaseh dalia adelia berkata...

azam -
tq

Qaseh dalia adelia berkata...

sis mas -
tq sis..amin !

Qaseh dalia adelia berkata...

anies -
tq so much ..

Qaseh dalia adelia berkata...

ujang -
insyaAllah .. tq

Qaseh dalia adelia berkata...

cik najihah -
tq dear ..

Qaseh dalia adelia berkata...

sis mya -
tq sis .. insyaAllah ..aminn

Qaseh dalia adelia berkata...

crimson myths -
yup ujian .. tq ye

Qaseh dalia adelia berkata...

siti kektus -
tq sis ..amin

Qaseh dalia adelia berkata...

prince -
tq prince .. harap2 macam tu lah

Qaseh dalia adelia berkata...

d-la -
tq dla ..insyaAllah amin

Qaseh dalia adelia berkata...

sunah -
nak peluk ..huhu tqqq

Qaseh dalia adelia berkata...

atiq -
tq atiq .. huhu muahhh

Qaseh dalia adelia berkata...

kayrul syah -
qaseh sedaya upaya bagi dia semangat ..tq

Qaseh dalia adelia berkata...

sis bidadari -
tq sis .. baiklah

Qaseh dalia adelia berkata...

izyan masri -
T_T

Qaseh dalia adelia berkata...

irwan -
aminnn

Qaseh dalia adelia berkata...

mamema -
tq sis..aminn

Qaseh dalia adelia berkata...

nanakimie -
sedih dalam diam .. xmo tunjuk ke ye .. huhu

Qaseh dalia adelia berkata...

linniey -
tq sis syg .. harap2 macam tu lah ..aminnn

Qaseh dalia adelia berkata...

pinky momma-
aminn .. tq sis

Qaseh dalia adelia berkata...

cik yatt -
mmacam2 sakit..hurmm

Qaseh dalia adelia berkata...

penggemar coklat -
tq dear

Qaseh dalia adelia berkata...

queen f -
tq sis .. kyle ril yg sptutnya byk2 sbr skang ni .. im worried about him

Qaseh dalia adelia berkata...

cik puan izan -
tq sis syg ..

Qaseh dalia adelia berkata...

liyana -
tq for the pray .. me too hope a miracle comes..

Qaseh dalia adelia berkata...

sis lm -
badan boss lebam2

Qaseh dalia adelia berkata...

cik ecah -
ye dear .. tq ye

Qaseh dalia adelia berkata...

puteri ain -
tq ye syg

Qaseh dalia adelia berkata...

bro ahmad -
tq bro ..salam kenal dan peace no war

Qaseh dalia adelia berkata...

salemaziz -
always bersabar .. tapi tetap menangis

Qaseh dalia adelia berkata...

kami -
yup .. kami pun doa jugak ye

Qaseh dalia adelia berkata...

cikgu fikri -
tq cikgu

Qaseh dalia adelia berkata...

ct arina -
tq dear ..amin

Qaseh dalia adelia berkata...

ila -
harap2 macam tu lah

Qaseh dalia adelia berkata...

suhaimi ahmad -
aminnn

Qaseh dalia adelia berkata...

tomato -
tq dear .. huhu

Qaseh dalia adelia berkata...

vampire love -
aminnnn

Qaseh dalia adelia berkata...

anismelon -
huhu tahu xpe .. tq ye

Qaseh dalia adelia berkata...

anis izyan -
tq dear

Qaseh dalia adelia berkata...

adan -
amin .. semoga Allah makbulkan segala doa kita

Qaseh dalia adelia berkata...

ghost writer -
bro ni smpat agy perli huhuk ..
qaseh nak pergi macamana , jauh sgt .. diorg kat k.l qaseh katt teganu huhu.. lau nak pergi pun ayah gerenti belum bagi ..sbb masih belum de ikatan , emm

Qaseh dalia adelia berkata...

alesara -
yup mmg bahaya.. tq dear

Qaseh dalia adelia berkata...

fyqa -
tq dear

faiz berkata...

bykkan berdoa dan solat hajat...

Qaseh dalia adelia berkata...

faiz -
tq faiz

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com