Biarkan Saja Bicara Rindu ~

19 ulasan:
Assalamualaikum ...

dah lama jari berehat menyuarakan isi hati .. ni line punya pasallah , selalu je buat mama macam ni tau ! eceh tetiba jadi mama  keh3x ..btw bukan sebab line , ingin ku berehat di syurga nan indah tapi ku sedang mencari kunci2nya ~ agypun takde sape pun yang rindu ~  xpelah suatu masa nanti pasti ku pergi jua ~ mencari ketenangan jap dan biarkan saja bicara rindu itu berlalu .. usahlah di persembahkan kerana tiada bicara dapat ku balas .. semoga ketenangan dapat mengubat segala rindu .. adios ~ jangan tanya kenapa kerana tiada jawapan dapat ku beri ~ jangan suruh bersabar kerana tiada emosi yang terdampar ~ aku bukan burung tapi aku juga perlukan sayap untuk bawa ku terbang ......... assalamualaikum

19 ulasan:

  1. wooh. gile lah, yul suke dengan gaya penulisan dan kata2 sis, huhu, i like it!

    BalasPadam
  2. rindu kt cik qaseh nie...ap2 pon kuatkn smgt tau :)

    BalasPadam
  3. nak bawa diri ke qaseh...huhuhuhu

    BalasPadam
  4. sedap je cakap takde sape nak rindu kannnn , hihi
    jangan bercuti lama sgt taw akakkk
    nt rinduuuu ^_^

    BalasPadam
  5. ohooo..sayunyee..T_T
    sys jgn lupe cri blek syap tu ehh

    BalasPadam
  6. pasti ada insan yg rindu...

    menanti kata2 indah dari kamu...

    BalasPadam
  7. ade la gy rindu..akk rindu!! heee :) amboih diaa..lama cuti menulis ye..btw comeyy pic tu^^

    BalasPadam
  8. WuMing masuk Blog ini tiap-tiap hari... tapi tak ada entri baru.. tak komen laa kat mana.. Ada macam rindu tak macam tu?

    BalasPadam
  9. Kalau ada FEEDJIT boleh laa check...orang masuk.... kan..kan..kan?

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com