Biarkan Saja Bicara Rindu ~

19 ulasan:
Assalamualaikum ...

dah lama jari berehat menyuarakan isi hati .. ni line punya pasallah , selalu je buat mama macam ni tau ! eceh tetiba jadi mama  keh3x ..btw bukan sebab line , ingin ku berehat di syurga nan indah tapi ku sedang mencari kunci2nya ~ agypun takde sape pun yang rindu ~  xpelah suatu masa nanti pasti ku pergi jua ~ mencari ketenangan jap dan biarkan saja bicara rindu itu berlalu .. usahlah di persembahkan kerana tiada bicara dapat ku balas .. semoga ketenangan dapat mengubat segala rindu .. adios ~ jangan tanya kenapa kerana tiada jawapan dapat ku beri ~ jangan suruh bersabar kerana tiada emosi yang terdampar ~ aku bukan burung tapi aku juga perlukan sayap untuk bawa ku terbang ......... assalamualaikum

19 ulasan:

~..Lesung Batu..~ berkata...

rindu kat akak sayam~~~

mizzkechique berkata...

hukhuk..syahdunya..

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

syahdu nyer

Sayang, you'll never walk alone!

YUL berkata...

wooh. gile lah, yul suke dengan gaya penulisan dan kata2 sis, huhu, i like it!

shaFazie berkata...

rindu kt cik qaseh nie...ap2 pon kuatkn smgt tau :)

mas saari berkata...

nak bawa diri ke qaseh...huhuhuhu

fathiahRAIHANA berkata...

sedap je cakap takde sape nak rindu kannnn , hihi
jangan bercuti lama sgt taw akakkk
nt rinduuuu ^_^

puteri ain berkata...

yes . love and love:)

nuruashia ♥ berkata...

ohooo..sayunyee..T_T
sys jgn lupe cri blek syap tu ehh

Apple Sweet berkata...

Qaseh c0mey....(",)

forever love berkata...

atq msg je kata rindu.. huhu

Diana @ bilakukatacinta berkata...

nak sayap terbang kemana qaseh?

James Alexander berkata...

pasti ada insan yg rindu...

menanti kata2 indah dari kamu...

SoLy SoLicious berkata...

^__________^

アヌム ちゃん berkata...

ade la gy rindu..akk rindu!! heee :) amboih diaa..lama cuti menulis ye..btw comeyy pic tu^^

muhamad hanif berkata...

Aiyaaakkk,

ni entri pasrah ?

WuMing berkata...

WuMing masuk Blog ini tiap-tiap hari... tapi tak ada entri baru.. tak komen laa kat mana.. Ada macam rindu tak macam tu?

WuMing berkata...

Kalau ada FEEDJIT boleh laa check...orang masuk.... kan..kan..kan?

azwa amani berkata...

cantik gambar tu qaseh

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com