Biarkan Saja Bicara Rindu ~

19 ulasan:
Assalamualaikum ...

dah lama jari berehat menyuarakan isi hati .. ni line punya pasallah , selalu je buat mama macam ni tau ! eceh tetiba jadi mama  keh3x ..btw bukan sebab line , ingin ku berehat di syurga nan indah tapi ku sedang mencari kunci2nya ~ agypun takde sape pun yang rindu ~  xpelah suatu masa nanti pasti ku pergi jua ~ mencari ketenangan jap dan biarkan saja bicara rindu itu berlalu .. usahlah di persembahkan kerana tiada bicara dapat ku balas .. semoga ketenangan dapat mengubat segala rindu .. adios ~ jangan tanya kenapa kerana tiada jawapan dapat ku beri ~ jangan suruh bersabar kerana tiada emosi yang terdampar ~ aku bukan burung tapi aku juga perlukan sayap untuk bawa ku terbang ......... assalamualaikum

19 ulasan:

  1. wooh. gile lah, yul suke dengan gaya penulisan dan kata2 sis, huhu, i like it!

    BalasPadam
  2. rindu kt cik qaseh nie...ap2 pon kuatkn smgt tau :)

    BalasPadam
  3. nak bawa diri ke qaseh...huhuhuhu

    BalasPadam
  4. sedap je cakap takde sape nak rindu kannnn , hihi
    jangan bercuti lama sgt taw akakkk
    nt rinduuuu ^_^

    BalasPadam
  5. ohooo..sayunyee..T_T
    sys jgn lupe cri blek syap tu ehh

    BalasPadam
  6. pasti ada insan yg rindu...

    menanti kata2 indah dari kamu...

    BalasPadam
  7. ade la gy rindu..akk rindu!! heee :) amboih diaa..lama cuti menulis ye..btw comeyy pic tu^^

    BalasPadam
  8. WuMing masuk Blog ini tiap-tiap hari... tapi tak ada entri baru.. tak komen laa kat mana.. Ada macam rindu tak macam tu?

    BalasPadam
  9. Kalau ada FEEDJIT boleh laa check...orang masuk.... kan..kan..kan?

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com