Time Kasih Abg Beng Yang Ku Sayangi dan sis IEB.. =)

33 ulasan:
Assalamualaikum....

pehh jangan jelez ye anak2 ibu2 bapak2 kakak2 abang2 .. sayang sebagai seorang abg je hihi .. buat pengetahuan semua semalam kat besday qaseh .. ramai yang wish tq so much =) terharu nak nanges ase (ayat ngade) pastu hari2 berlalu macam biasa .. hari ni dah umur 23 tahun setengah hari heh2..  so bangun pagi mandi , gosok gigi tak bersyampoo..syampoo abes pagi ni tapi takpe still wangi.. bukak facebook tengok ben ashaari idola qaseh .. pehhh post link entry besday ..


abg saya ni haaa jgn jelez
(gambar curi kat facebook) larikkk ~


jangan mare naaa .. saje je tuh , nak bagi korang jelez haha (uduh pangai)
papepun juz nak say .. abg memang superb + sporting .. tq so much satu2nya blogger yg buat entry besday for qaseh .. n abg beng yg otai lak tuh buat kan .. senyum sampai ke telinga seminggu neh haha .. papepun memang terharu sangat .. ingat kan tak ingat dah adik dia .. pehh adik tu ,abg beng baik ngaku qaseh ni adik abg supaya qaseh tak syok sendiri .. tq for everything abg .. n untuk anon2 or sape2 yg suka menjatuhkan or mengutuk or memaki or membenci abg beng .. buka lah mata seluas2nya .. setiap orang ada kelebihan dan keburukan .. tapi jangan pernah kita bukakan keburukan orang dan jangan pernah memandai2 membuka keaiban orang apatah lagi membuat fitnah .. kata orang tak kenal maka tak cinta so kenali lah seseorang itu dulu sebelum kita nak menghukum or menilai seseorang .. menilai seseorang tu boleh tapi jangan dengan hasad dengki or kebencian yg kita ada untuk dia .. nanti nilaian kita tu tersasar dan takkan nampak kebaikan yg dia cuba sampaikan ...


apapun abg .. tq so much n wish u luck , happy forever with kak zila tersayang =) .. juz ignore teguran yang tidak membina tapi ambil dan kaji teguran yang membina saja .. banyak agy ni nak tulis tapi takut abg nangis je .. hati abg tu kan jambu hahahaha .. tak tahu nak tulis pe dah ..cuma terima kasih je mampu qaseh ucapkan .. TERIMA QASEH eh KASIH BANYAK2 ABG .. blog ni naik pun sebab ABG BENG .. orang lain kenal blog ni pun melalui SEGMEN2 ABG BENG !!! blog ni ber DOT COM pun sebab HADIAH dr ABG BENG .. baju kurung songket qaseh pakai tu pun dari hadiah SEGMEN ABG BENG !!!!!!!!!!!!! TQ FOR EVERYTHING .. syg abg beng ketat2 .. pehhh ..
(entry dari sis ieb sayang) .

hati berbicara :
alhamdulillah Allah pertemukan kita di ruangan maya .. lantas terikat satu ikatan persahabatan .. ibarat satu keluarga kerana kita semua adalah satu bapa dan satu umat .. terima kasih kerana memberi nasihat , pandangan or pendapat .. tq kerana berkongsi cerita bersama pembaca .. terima kasih kerana sudi membantu di saat kamu sedang berada di puncak .. insyaAllah qaseh doakan abg beng dan semua berjaya dalam hidup dan dapat apa yang diingini cuma satu .. jangan pernah lupakan DIA .. maha pencipta kita =) di setiap bait2 kata , di setiap patah perkataan .. di saat jari melontarkan suara tanpa bunyi dan gema jangan lupa niat kita ..dan jangan pernah ada benci di antara kita pehhhh.. !

33 ulasan:

  1. sori lambat wish..hepi belated birthday..dan congratz..

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  2. serius akak tak tahu dik.. Happy belated bufday dik, semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa mendapat kebahagiaan dunia akhirat

    BalasPadam
  3. aduh, i yang nak nanges baca ni uuuuu! hahahhahaha~

    BalasPadam
  4. tau pun dia byk berjasa..jgn lupa daratan dah..hee

    BalasPadam
  5. wah hepi bday sis!sori ye lambat wish sbb semalam tak sempat nk bw kite kuar.smga diberkati usia,dimurahkan rzki,dipermudahkan urusan dan dikuatkan jdh bersama si dia

    BalasPadam
  6. wow beshnya,hepy belated buffday dear. =) may ur wish come true ya.

    BalasPadam
  7. yer adik ku ... pos kepok nanti !!! hehehe ... cepat cepat kawin ..basi nanti.. huhu.. kim slm sama kyle xy...huhu..

    BalasPadam
  8. happy belated birthday. bertuah btol siap BA wish dan buat entry khas

    BalasPadam
  9. Happy Belated Birthday Qaseh. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & dikurniakan kesihatan yang berpanjangan. :)

    BalasPadam
  10. adeh dik.. akak telambat wish tu.. ekekke

    BalasPadam
  11. Hapy belated burfday qaseh!!!!

    BalasPadam
  12. bestlah dia.. Ammar cemburu ni

    BalasPadam
  13. kalo cik ezy dh pengsan 8hari sbb terharu giler..
    haha

    BalasPadam
  14. qaseh, semoga panjang umur dan ditambahkan rezeki, semoga tuhan permudahkan segalanya. AMIN. :)

    BalasPadam
  15. hepi belated beday Qaseh..nak adiah mae kelate..hehehe

    BalasPadam
  16. pergh....ade blogger pemes buat entry tok qaseh....

    BalasPadam
  17. wah untunglah... tapi ok lah tu. abg ben pun memang bek ngan qaseh kan...huhu

    BalasPadam
  18. hepi belated besdey qaseh~ :) wah hepinyee die abg beng buat entri khas tuk die..huhu..jeleshh nih..hihi :D

    BalasPadam
  19. as salam..pakcik lewat wish!! birthday!!
    semoga menjadi lebih matang ;)
    pakcik dah berapa bulan tak singgah sini

    >_<

    Entri Terbaru Pakcik :

    Tapai di Fatwakan Haram? argh!! Hilang Satu Nikmat!!

    BalasPadam
  20. mentang2 le ko berketol ketol jugak..

    BalasPadam
  21. abg ben pun pernah buat entri birthday kat akak...hehehehee

    BalasPadam
  22. gambar abg ben ketika kurus.. huhu

    BalasPadam
  23. waaaaaaaa... suke la tu.. hehehehe.. btw hapy besday kaseh.. mudah mudahan panjang umur murah rezeki.. amin.. xd

    BalasPadam
  24. Happy Belated birthday.. birthday kita beza sehari je :D

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum qaseh...


    alamak terlewat sehari pulak..anyway xper la..happy belated birthday..

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    BalasPadam
  26. hepi belated besday ^^

    p/s: dh lama x singgah sini, huh...

    BalasPadam
  27. adik qaseh...abg ben mmg baik .tp mmg pelik naper ramai org lelaki jeles ngan dia.klu jeles ngan kelebihan tu silalah baiki diri.ni suka kutuk2 dan hentam sana sini la pulak.

    siapa kenal ben pasti tau dia sgt merendah diri dan peramah kan.so tak sia2 bersahabat ngan ben pun.

    BalasPadam
  28. hepi belated b'day.. wah,ensem nye gmbar ni hhe~

    BalasPadam
  29. happy belated birthday :) better late than never aite..hee

    BalasPadam
  30. HUYOOO ABG BEN NI BDN DIE MANTP KOT..IGT KAN BROI.

    BalasPadam
  31. wah! bestnya! ;)
    apy belated bufdae dear!;)
    kita same umo la..
    23 kan?;)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com