Sambut Besday Yang Tertunggak .. 24/6/2011..hadiah dari hencik kyle & atiq salleh

24 ulasan:
Assalamualaikum ...

cuaca hari ini sungguh panas sekali ye anak2.. dah lah den ni malas nak pegang payung ! macam pompuan je bawak payung ke hulu ke hilir kan3x .. lupa daratan betul tuan blog ni macam lah dia tu laki ! pehh hari ni takmo menjiwai watak .. okeyh2 nak cerita pasal besday yang tertunggak .. huhu .. semalam hencik kyle datang teganu dengan kapal terbang air asia .. pehh kapal terbang tu , mendarat kat stesen bas jerteh tu pun kalau muat lah ..dtg semata2 nak sambut besday ku..so suwiitttt (perasan) so biarlah gambar yang menceritakan segala2nya ...
 
mula2 kita order kfc dulu .. entah lah makan mende main sebat je .. huhuh.. 

kek besday qaseh di taja oleh hencik kyle .. tak tahu lah ape ke jadahnya p tulis atas reben , sebab org kat kedai kek tu kata xboleh nak tulis atas kek .. hurmm layan je lah
muka malu2 kambeng nak belah kek *candid*
muka ape ntah nak bgtau .. gembira dapat cincin dari hencik kyle..tengok tu bersilau agy hahaha





 tq for everything ..

tq for everything hencik kyle coz sambur besday syg .. ngeee teromantic lah pulak .. tq bagi hadiah cincin emas tu huk2 .. insyaAllah syg akan jaga elok2 hadiah pemberian b .. ehem2 .. malu lah pulak den nak tulis kat sini tapi hentam je lah .. setakat tu je lah dulu ye .. skang kite tengok adiah dari atiq salleh pulak ...

tadi masa qaseh kerja ada posmen datang ..ingatkan bagi surat bos pastu dia tanya alamat rumah qaseh berapa ..pastu qaseh pun gtau lah bla3x ..pastu tanya posmen tu kenapa ? n then dia kata tadi dia p umah qaseh pastu nak bagi surat ni , tapi mak qaseh takmo ambil sebab nama lain .. sebab atiq tulis nama 'qaseh dalia adelia '' mak kata xde nama pelik2 umah ni .. pastu mak suruh posmen tu dtg umah qaseh ,ye pun dtg r ngan moto vrooommmmmmmmmmmmm vrommmmmmmmm .. haha kelakar pulak .. apa2pun tq atiq salleh coz bagi sis adiah ..nak tahu adiahnya ? jom tengok kat bawah hihi

hadiah dari atiq salleh ---------> blog atiq  http://atiqsalleh.blogspot.com
gelang tu ye .. abaikan botol air pink + biskut oat tu hehehe
stoking bunga2 .. comel sgt abaikan beg hijau tu haha ..

hati berbicara :
tq b syg .. kerana menerima diri ni seadanya n sudi sambut besday =) tq for everything .. insyaAllah cinta mu sentiasa ada di hati ini .. selagi dirimu menyimpan cintaku di hati mu (ayat xleh blah)
atiq syg .. tq bagi adiah dari mekah .. tak dapat p mekah pun dapat hadiah dr sana jadilah =)



24 ulasan:

  1. sweetnye
    dpt cincin..
    jeles ni..
    hehekk

    BalasPadam
  2. wah2 bestnya.. hehehehhe. (^_^)

    BalasPadam
  3. so sweettttt~~~~~ hehehe nk gak..!!

    BalasPadam
  4. epi besday tau..
    bahagianya awak..

    BalasPadam
  5. comeynyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    heppy belated befday^^

    BalasPadam
  6. waah..suke lettuw makan kfc ngan kek...hehehe

    BalasPadam
  7. Ulohhhhlohloh somelnye ngan boyfie.. Jeles! Nk smbut bufday dgn boyfie gak tp bufday lmbt lg.. Kepci itu uh sedapnye!! Have a blast darling! =)

    BalasPadam
  8. nah! amek kiss satu tan! mmuuaahhh!!

    adiah paling mahal k

    BalasPadam
  9. wahhh...so sweet
    kepsi....sama la kita
    sy pn mkn kepsi arini...hehe

    BalasPadam
  10. selamat hari lahir qaseh .
    wahh bestnyer encik kyle dtg jauh2 sambut bersama besday ngan qaseh.siap ada hadiah istimewa lagi.

    buat atiq pula..mmg cun la stokin bunga yg dia bg tu,gelang tu pun cute!

    BalasPadam
  11. wahh..best..tahniahh..happy birthday ek

    BalasPadam
  12. akk.. comei stokin tue jadinya.. hehe... sama2 kak..sayang akk gak...

    BalasPadam
  13. wah qaseh...soo suweet..hehe
    btw hapy bufday yaw ;)

    BalasPadam
  14. habis ke makan kek 2 orang tuh?huhu

    BalasPadam
  15. wah,sonoknya:) epy belated besday qaseh:)

    BalasPadam
  16. omg! best nya hadiah. cincin ok.=)

    BalasPadam
  17. Happy Besday..semoga d panjangkan umur dan dimurahkan rezeki..

    BalasPadam
  18. wah...lomantik2 gitu!
    moga berkekalan kasih sayang itu hingga ke jinjang pelamin..

    BalasPadam
  19. pak..pak..kebom..kebom..mane pak imam x smpai2 lg ni..bestnye kek,mkn kepci, dpt adiah..suke^^

    BalasPadam
  20. tertubggak lagik besar impaknyer...yeayhhh daaa berponyer!!!

    BalasPadam
  21. as salam..
    alahai..sambut hari lahir terlewat.
    romantik ;)
    weh? enche kyle kijo kat qlate ke?

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com