MEMBAWA DIRI BUKAN KERANA TERLUKA

41 ulasan:
Assalamualaikum ..
YaAllah rindunya qaseh kat korang2 semua .. maaf qaseh dah lama menyepi bukan kerana apa tapi kerana keadaan yg memaksa..eceh ..maaf kan qaseh yang follow qaseh .. maaf kan qaseh yg dtg menjenguk tapi tanpa apa2 yang qaseh persembahkan .. maafkan qaseh andainya blog ini terlalu sepi buat sementara waktu ... yes i really miss miss n miss u olz..rindu nak baca blog2 korang ...

kalau rindu ...tataplah potret udoh ni buat seketika haha .. macam lah ade org rindu den ..gila perasan gulppppp!

sebenarnya KABEL kena curikkkk !!!!!!!!!! so tak dapat nak mengonline n mengupdate blog ni dengan laju seperti biasa .. n now online kat pustaka sambil cari2 buku novel untuk di jamu kepada mata yang dah lama tak menghadap laptop ! dengan ini saya meminta maaf dari pihak kabel yang telah di curi .. dan pencuri kabel ! apesal lah hang curi kabel kat sini .. tahu lah jelez qaseh update blog sokmo .. sob3x!

hati berbicara :
nanti qaseh datang lagi selepas kabel di sambung .. jangan bencikan qaseh andainya qaseh sepi tanpa apa2 berita kerana blog ni telah termasukdalam diri sendiri .. someday qaseh akan sembahkan lagi entry2 yg telah lama terbenam di sudut hati ... tq u olz..
setiap hati punya rahsia ..apakah rahsia itu .. maybe hanya satu perasaan ..
qaseh sedang mencari apa yg terbaik buat diri qaseh ..:p 
assalamualaikum ?

41 ulasan:

  1. itulah kelebihan brduben..susah nak kena curi

    BalasPadam
  2. ingtkn ke mana dak comel ni menghilang...

    BalasPadam
  3. huhuu.. rindu dengan celoteh akak... :(

    BalasPadam
  4. kabel kene curi... kene mangga tu.. hehe....

    BalasPadam
  5. follower qaseh tetap setia..=)

    BalasPadam
  6. igt majuk..hehe =)

    tepek muka besar2 tu terus muntah hijau..hahahaha

    BalasPadam
  7. giler betol pencurik kabel..
    aritu kat kg cik ezy kene jgk..
    dekat sebln jgk xleh online..
    sobss..

    BalasPadam
  8. la sape la yg curi kabel qaseh ni...terlepas jgk rindu ni nk tgk blog qaseh update..hahaha..ok..jgn lupe kunjung blog prince plak ye..

    hv a nice day..

    BalasPadam
  9. wahhh....update!!! hahahaha~ eiks, da pandai justify dah yeee...:p

    da cantik da blog dia...:p

    BalasPadam
  10. sape yg curi kabel tu??meh sini nak sembelih betul!!haisyyyyy

    BalasPadam
  11. lorrrrr...kabel kena curik???
    patut le..ingatkan busy buat persiapan nk kahwin...heheheehe...

    BalasPadam
  12. kesian akak..ptutlah tunggu2 update xde..xpe2..qila tunggu akak..

    BalasPadam
  13. sy suke blog qaseh yg ni..cntik..=)

    BalasPadam
  14. siannya....nie nak kena potong nie tangan pencuri kabel nie...hehehhehe

    BalasPadam
  15. patut ler lame tak nampak akak

    rindu gak nih =(

    BalasPadam
  16. Patut lah jarang in fb pun.. =)

    BalasPadam
  17. hehe,patutla senyap sunyi,kabel dicurik rupenyer =p

    BalasPadam
  18. dia nak sabotaj qaseh kot, heee. :)

    BalasPadam
  19. erk patut tak nmpak qaseh mengubdate blog ngee

    BalasPadam
  20. si cantik :) alolo sian dia .

    suka terjah sini,blog u best la dear

    BalasPadam
  21. no one knows secrets we keep inside,hehehehee
    tuh la dia jeles la tuh tadak ide nak menge-blog apa

    BalasPadam
  22. sgt2 x ptot la sape yg curik kabel tuh...

    BalasPadam
  23. tapi..dina memang bawak diri kerana terluka...=(

    BalasPadam
  24. xpe..ttp bca qasehnya post :)

    BalasPadam
  25. ow,ciannya..he,sabar la yer:)

    BalasPadam
  26. sangat rindukan qaseh.. cian kamu kabel tak di repair balik

    BalasPadam
  27. sebat je orang yang curik kabel tu. huhu

    BalasPadam
  28. tercari2 entry baru Qaseh..terasa kehilangan..

    BalasPadam
  29. kabel kene curi?huhu...nk kene sape yg curi nih..
    ;)

    BalasPadam
  30. kyra pown rindu pd qaseh juga gege...tp bz n exam hehehe

    BalasPadam
  31. Assalam qaseh..:)

    ramai je org rindu qaseh...keke

    aisya nk pinjam novel,boleh???ngee~~

    BalasPadam
  32. kabel kene curi..issshh nak kene orang yg curi kabel tu~~

    kepada yg saja ambil..terambil kabel tu:
    "hepp..bagi balik kabel qaseh tu"

    BalasPadam
  33. hye qasehh..kyra tagkn u qasehh..lau sudi join la taw hehe
    http://pojiekyra891.blogspot.com/2011/05/contest-semua-tentang-empat.html

    BalasPadam
  34. ptotla lamo dop on9..xpo2..pahnie on9 puah deh Qasehh..(^^,)

    BalasPadam
  35. hoh...kabel baru dah dapat belum? pakai la broadben. walaupun lembab tapi susah nak kene curik. hahaha~

    BalasPadam
  36. ngeh3... patutla lame menghilang..

    beli berukband la senang tayah kabel2..;)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com