Entry Review sahaja ...

26 ulasan:
Assalamualaikum ... hajat di hati malas nak buat entry .. tapi ada something datang mengetuk ...qaseh nak publish  komen yang qaseh suka .. bukan sebab dia memuji tapi dia memahami apa yg qaseh sampaikan .....

tq so much coz trust me syuxer .. tq coz memahami what i mean .. 

tq sis always give me advice n pendapat yang kdg2 boleh buat air mata gadis ini mengalir .. 


tq mama comel .. terkedu qaseh baca komen mama ...



tq sis .. akan qaseh cari dimana letaknya kecantikan itu :)


  entry AKU BUTA FESYEN
seorang yang hebat berkata2 dalam penulisan nya .. kali ke dua qaseh review bro ghost writer .. tq bro sudi komen2 kat blog qaseh .. BRO mmg TERBAIKKKK !!! jatuh cinta ngan bro  ops penulisan bro ..HEHE



wah3x sekali kuar ayat puitis len cair .. 

and tq for everything untuk semua2 yang always komen2 kat blog qaseh yang tak seberapa ni .. nanti qaseh pilih lagi n review lagi ok ... qaseh nak mintak maaf jugak coz maybe tak dtgkan byk trafiq untuk blog korang wpun review bagai .. but sincerely from my heart to u olz .. yang lain2 tak di riview jangan kecik aty .. perjalanan masih panjang andainya titik noktah itu tidak di coretkan .. n advise me for u olz .......

kita sebenarnya sama tapi berbeza dalam nasib .. kita semua serupa berbeza dari akal yang berfikir ..kita semua dilahirkan dari sifat yang sama .. kita punya akal , kita punya hati , kita punya perasaan dan jugak jiwa .. tapi kita berbeza dari segi kita berfikir .. dari soal hati dan juga perasaan ..dari lontaran jiwa yang kita ingin sampaikan .. dalam berblog pun kita semua sama hanya dibezakan dari jumlah follower ..title 'femes' ..dibezakan dari pemikiran untuk membuahkan sesuatu entry .. JIKA KITA INGIN DIKENALI ! MENGENALI LAH MEREKA2 BUKAN HANYA MENGENALI ORANG YG MEMANG SUDAH DIKENALI ! mereka boleh kita pun pasti boleh .. TAK USAH SIBUK BERLARI JIKA MASIH BELUM PANDAI MERANGKAK ...so masuklah blog2 mereka n pandang ke arah entry bukan follower bukan title ... org yg bijak adalah org yg tahu dimana letaknya keindahan pada sesuatu tempat .. bukan dikaburkan dengan keindahan yang berangka atau bernombor shj ...

P/S : xde hati berbicara hari ni ye ... hati ni sedang tidur zzzzzzzzzzzz



26 ulasan:

  1. tq qaseh..awk ingat tak awk pernah tulis camni..cuba check kat mana..:)

    ♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
    Dia datangkan petir dan kilat..
    kita menangis dan tertanya-tanya,
    kemana hilangnya sinar...
    Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

    Ayat awak tuh kalau dibaca secara mendalam,ianya ada maksud tersirat..sesungguhnya apa yang Allah s.w.t buat kat kita,ada hikmahnya..Allah s.w.t x akan timpakan ujian yang melebihi kudrat hamba-Nya. :)..teruskan perjuangan dalam mengharungi dunia ini..semoga terus tabah dan cekal..sentiasalah bertawakkal pada-Nya..

    BalasPadam
  2. as salam..
    huhu..bahaya ni kalau dah mula mengangkat sesuatu..

    er,kalau saya, JANGAN... saya tak mahu apa2. saya tak perlukan trafik selain dari perkongsian ilmu..

    dan pendapat.. tidak sekali2 jika ia mendatangkan keraguan.

    tak perlu dikenali. tak perlukan apa2 melainkan doa dan ucapan alhamdulillah. itu sudah memadai.

    "JIKA KITA INGIN DIKENALI ! MENGENALI LAH MEREKA2 BUKAN HANYA MENGENALI ORANG YG MEMANG SUDAH DIKENALI !"

    huhu.. quote ini boleh membunuh kesinambungan berblog..

    org yg bijak adalah org yg tahu dimana letaknya keindahan pada sesuatu tempat .. bukan dikaburkan dengan keindahan yang berangka atau bernombor shj ..


    tak melihatkan keindahan kata2 dan entri. melihat sejauh mana blogger menilai keindahan ilmu-Nya untuk digarapkan menjadi entri yang membina jati diri sahsiah yang mulia.

    =)

    apa2 pun, sukar jumpa entri yang sebegitu..huhu..belum diketemukan oleh-Nya..sedang berusaha mencari dan mencari..

    BalasPadam
  3. huhuhu best nyer ,.. nak jugak la kene review .. hehehe

    salam

    BalasPadam
  4. qasih!..lama dah tak singgah blog qasih..sory maa..qbal tak sehat..waaa..qbal suka entry qaseh..sebab ada unsur2 jiwang yang tak keterlaluan... =D

    BalasPadam
  5. qasih!..lama dah tak singgah blog qasih..sory maa..qbal tak sehat..waaa..qbal suka entry qaseh..sebab ada unsur2 jiwang yang tak keterlaluan... =D

    BalasPadam
  6. hati qaseh masih tidur lagi ker? hehe

    BalasPadam
  7. hidup itu indah bukan...? sebagai petanda yang kita semuanya datang dari DIA...

    BalasPadam
  8. kak qaseh..
    kak qaseh pun sesuai jadi motivator..dari segi penulisan akak nmpak akak sangat berbakat..jadi penulis novel pun ok..
    tak semua orang berbakat macam akak..akak bertuah dikurniakan anugerah sebegitu..keep it up :)

    BalasPadam
  9. kenapa aku tidak pernah terfikir tentang cara review blog melalui komen-komen komentator..ternyata berhasil memberikan satu juadah kesukaan pembacaan.

    mekasih Qaseh.

    BalasPadam
  10. eh.. ade jugak komen lady di sini :)..

    Semoga kaseh terus mencari di mana kecantikan qaseh.. :)..

    BalasPadam
  11. qaseh menaip dr hati..sbb tu entri qaseh diterima dan menjadi sgt enak dibaca...semoga terus berblog dan menyampaikan dgn baik utk tatapan kami semua..


    pssttt..busy ke?lama dah sis tak nmpk lalu kat blog sis

    BalasPadam
  12. betul kata ghost writer ni..memang idea bijak sorang blogger..ini macam baru blogger,jgn suka jadi blogger yang cuma memalukan dri dalam tak sedar..
    thank qaseh,sy hargai^^

    BalasPadam
  13. tq kak review blog saye..=) baru balik dari kmpung..

    BalasPadam
  14. memang betul penulisan qaseh amat2 menyentuh perasaan....

    BalasPadam
  15. Qaseh memang terbaik sekali........!

    p/s:comey lah wajah baru blog :)

    BalasPadam
  16. alhamdulillah ada 2 3 org mina mmg kenal dan sentiasa mengikuti mereka..

    BalasPadam
  17. den telah lame jatuh hati dengan blog ni*ayat bodek*

    jiwang die lain dari yang lain:P

    BalasPadam
  18. antara sume blogger tu, kenal bape orang je.. tapi memang respek kat ghost writer. penulisan die je dah cukup mendalam untuk difahami maksudnye.. =)

    BalasPadam
  19. :) Qaseh maafkan yati sebab lama dah tak singgah komen. Kesibukan sedikit beberapa minggu lepas.


    * Hati ini sedang mencari rezeki

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com