Vote Qaseh T_T

10 ulasan:
Assalamualaikum .. hehe ..qaseh ada masuk satu vote2 ntah apa pun tak tahu... kikiki masuk untuk suka2 tu pun abg ben ashaari suh masuk ngaaa .. so kalau kamu baik hati .. undilah hehehehe


http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=230411112430720 <---- KLIK DISINI N VOTE FOR ME

hehe semestinya lah qaseh kalah .. ramai yg superb2 ABG BEN , YUYU , MAT GEBU DAN BANYAK LAGI... nak juin gak saja suka2... heeeee TQ kerana sudi mengvote for me...

10 ulasan:

  1. jangan risau .. ada rezeki ada la.. akak dah vote ..

    BalasPadam
  2. nk vote..dh klik gambar tu..tapi tak tau nk klik mana pastu...takde pun keluar tulis vote now tu...

    BalasPadam
  3. good luck qaseh. saya nak try submit tp ambil masa lama gile sampai tak respon. byk sgt kot tgh dok submit. huhu

    BalasPadam
  4. wa'alaikummussalam..
    saya jug adah vote! haha. saya vote orang ramai2 guna software

    boleh kan?
    cuma nak tolong vote. kalau sekali sehari, jenuh tuu.

    adei

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com