Vote Qaseh T_T

10 ulasan:
Assalamualaikum .. hehe ..qaseh ada masuk satu vote2 ntah apa pun tak tahu... kikiki masuk untuk suka2 tu pun abg ben ashaari suh masuk ngaaa .. so kalau kamu baik hati .. undilah hehehehe


http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=230411112430720 <---- KLIK DISINI N VOTE FOR ME

hehe semestinya lah qaseh kalah .. ramai yg superb2 ABG BEN , YUYU , MAT GEBU DAN BANYAK LAGI... nak juin gak saja suka2... heeeee TQ kerana sudi mengvote for me...

10 ulasan:

Inspirationalefeks berkata...

good luck ye :)

noraliza berkata...

ramai gak yg masuk kan.

halila Ibrahim berkata...

jangan risau .. ada rezeki ada la.. akak dah vote ..

Fyqa berkata...

gud luck qaseh :)

KAMIHIDUP berkata...

good luck.

Qaseh dalia adelia berkata...

TQ OLZ lOVE U !!!

Mama Gee berkata...

nk vote..dh klik gambar tu..tapi tak tau nk klik mana pastu...takde pun keluar tulis vote now tu...

Dawa berkata...

good luck qaseh. saya nak try submit tp ambil masa lama gile sampai tak respon. byk sgt kot tgh dok submit. huhu

... berkata...

wa'alaikummussalam..
saya jug adah vote! haha. saya vote orang ramai2 guna software

boleh kan?
cuma nak tolong vote. kalau sekali sehari, jenuh tuu.

adei

amny berkata...

amni votee..^^

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com