Selamat Hari Jadi Sayangku ....

19 ulasan:
Assalamualaikum ... pagi sabtu yang indah ... alhamdulillah still lagi bernafas dan boleh menaip as a blogger as a human .. as a hambaNYA ..

selamat hari jadi Nurul Elyati Abdullah .. miss u so much ! 

siapa lah pulak minah elyati ni ek aka joyah haha.. sebenarnya hari ni hari jadi my best friend .. kawan realiti yang sangat2 qaseh sayang ... BEST FRIEND EVER AFTER .. ! selamat hari jadi sayang .. semoga T bahagia dunia akhirat dengan orang yang tersayang .. walauapapun yang T buat .. fikirlah untuk diri sendiri jugak ye .. i know u r so 'BAEK HATI' tapi kdg2 jaga diri dan hati sendiri dulu ye .. hehe rindu sangat kat T n MIDAH .. nak T tahu ..wpun kita jarang berhubung .. sebab masing2 busy ..T pun busy ngan EXAM kan .. nak T always tahu .. org rindu sangat n tak pernah lupakan T n Midah .. love u Olz sangat2...

satu lagi jaga diri T baik2 tau .. jangan noty2 ye ! selangkah kita masuk ke dalam umur yang baru selangkah kita mendekati kematian kan .. hurm makin lama makin meningkat usia kita .. entah bila kita akan pergi pun kita tak tahu kan .. so jangan lupa kat ur fren "SUFURA'' ni .. hehe kalau lupa takmo g umah mase T kawen wwawawa .. papepun TQ jadi kawan yang paling baik ... (watlolok haha) .. rindu dengan kenangan2 kita yang dulu ..bila nak jumpa ni huhuk T_T .... n maafkan lah diri ni kalau selama kita berkawan banyak sgt org sakiti hati T ... hehe .. nak adiah ? meh lah balik cepat ! nanti belanja KFC .. weeee 

malas nak tulis banyak2 nanti kan ada lak yang menangis .. letak ayat2 sedih t .. hahaha .. tahu lah budak manja memang kuat nangis kan .. huh .. k lah ..nanti kita jumpa ye syg ! .. love korang2 semua ..kawan2 yang lain jugak .. 

HEPY BESDAY TO YOU ..
HEPY BESDAY TO YOU..
HEPY BESDAY TO NURUL ELYATI ..
HEPY BESDAY TO YOU ..
LOVE U MUAHHHH .... 

LOVE U MEKTI GOBEK SIREH ...HAHA :P
kdg2 orang cakap muka qaseh ngan mekti ni sama .. ek ? sama gila kot haha

19 ulasan:

  1. wahh epy besday to ELYATI..=) singgah and follow blog femes ni>..=)

    BalasPadam
  2. wa'alaikummussalam..

    ameen..moga2 panjang umur. dapat beribadah kepada-Nya..

    oh. busy exam. sabau je la..orang sana juga ya? safura tu sapa? hehe. owner blog ni ya? ekeke~ =p

    er..sama ke muka?huhu. tak pernah tengok depan2

    =p

    kalau sudi, singgah kembali ya =)

    memandu kereta boleh menyesatkan iman

    nah. baru buat entri kosong. lagi satu penulisan saya kat blog athirah trex.

    copycat(sandaran-Nya) bagi backlink pahala. tak mau?

    BalasPadam
  3. bru perasan..kat qaseh punya bloglist.
    er..lough ke, laugh?

    kalau lough tu..maksudnya macam pesisir/ kawasan takungan yang ada air. huhu

    >__<

    BalasPadam
  4. ingt kan akk dalam gambar tue.. haha.. memang sama pun..

    selamat hari lahir.. semoga panjang umur.. murah rezeki.. ya...

    BalasPadam
  5. FADHLI -
    DAH TUKAU EJAAN SALAH HAHA..
    SAFURA ? TAH LAH TAK KENAL ..KALAU SUFURA KENAL KIKIKI...

    BalasPadam
  6. smpaikan ucapan selamat hrijadi dr kc buat kwn qaseh ye.

    BalasPadam
  7. hepi besday jugak mekti :D hehhehee

    BalasPadam
  8. happy bezday mekti gobek sireh!!

    qaseh ade rupe la sikit dengan mekti gobek sireh~

    BalasPadam
  9. KAKCHIK -
    TIME KASIH KAK CHIK ..INSYAALLAH

    BalasPadam
  10. happy birthday Nurul Elyati Abdullah..hehehe

    BalasPadam
  11. hehe...nak wish juga...selamat hari lahir buat elyati....semoga dipanjangkan umur ye...dan beroleh pe yang diingini..

    BalasPadam
  12. slamat hari lahir juga diucapkan buat nurul elyati.. heheh..

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com