Ruangan Bicara Hati ~

34 ulasan:
STICKY POST 
Assalamualaikum ~ 
first of all qaseh nak buat ruangan bicara hati .. for the first time .. 
berminat join lah jangan segan2 ... 
qaseh tahu kamu2 semua banyak yg hendak diluahkan rite ~ tapi malu untuk meluahkan segala yg terpendam .. jangan malu2 qaseh sudi membaca luahan hati kamu .. tapi jangan terlalu personal hingga mmbuka keaiban ataupun apa2 yangberlebihan ..no no no ..
tentu korang ada org yang kamu syg kan ? orang yang mmbesarkan kamu ..iaitu ibu ?keluarga yg sentiasa disisi dan org2 yang pernah melukakan hati kamu ..sedih kan tapi jadikan semua tu satu pengalaman dan mehlah share dengan qaseh apa2 pun pengalaman kamu ..maybe boleh jadikan satu iktibar dan qaseh boleh ulaskan di sudut hati berbicara ~ 
kalau nak juin sng je 


letak header ni 
  • buat satu entry luahan ,masalah cinta ataupun berkaitan dengan kehidupan mahupun kehidupan harian .maybe sedang dilema ..sedang jatuh cinta .. ataupun luahan untuk ibu bapa rakan2 dan sahabat tercinta ..ataupun kepada bakal berkawen mcm ujang .. kot2 ada luahan sebelum bergelar suami atau isteri 
  • tinggalkan link di komen ini dan jika entry tu di tujukan buat someone ..jangan mention nama dia dalam entry kamu lagi tapi kamu tinggalkan nama tu dalam komen beserta link entry kamu ...ada sesuatu akan qaseh buat 
  • then jangan lupa lawat2 blog hencik kyle yg dah lama bersawang hehe www.kyleril.blogspot.com
hati berbicara :

di sudut hati berbicara qaseh akan ulaskan ..pendapat atau pandangan tentang entry kamu tu ..yang pastinya ayat2 korang tu bagi yg membaca akan tersentap ..hehe 
selamat menjoinkan diri pada yg sudi ..
tarukh tutup ?join dulu qaseh nak tengok penerimaan ~
TUTUP MALAM NEH

34 ulasan:

Zue Cancer berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Qaseh dalia adelia berkata...

ZUE -
XMO DIA TAHU KE ?KALAU XMO DIA TAHU XYAH MENTION NAMA .. ~

Zue Cancer berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Qaseh dalia adelia berkata...

BAEKLAH SYG .. OKIE JE NAPE TAKUT SGT DIA TAHU HIHI2

Fahmi Mahat berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Zue Cancer berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
fyna berkata...

nak kene susun ayat nih.
hehehe...da siap nanti fyna tinggalkan url k dear..

Qaseh dalia adelia berkata...

FYNA -
OKIE SYG

Zue Cancer berkata...

http://onlymezue.blogspot.com/2011/04/ruangan-bicara-hati.html

nak kak kaseh...huhu...ader 3 cerita...disusun ikut perasaan..tapi zue da combine....macm sajak heheh

Zue Cancer berkata...

http://onlymezue.blogspot.com/2011/04/ruangan-bicara-hati.html

iLa suHaiLa berkata...

jOin Qasehh..tapi simple..xbez sgt..byk kekurngnnye,,hehe

http://akukanila.blogspot.com/2011/04/ruangan-bicara-hati-qaseh-dalia-adelia.html

fiq berkata...

fiq nk join..
p konfem dye taw law tgk entry yg fiq tulis..
camne ea nk yakin kn dye..
fiq betol2 syg dye..

n camen dye ley sayang 2owg lam mase yg same?

:'(

Qaseh dalia adelia berkata...

fiq -
join lah fiq bgtau sape dia tu .. n fiq buat entry tu kat blog fiq ..luahkan je lah

forever love berkata...

dan join da. malu la pulak.. haha

http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/04/saya-harap-awak-baca-nie.html

Izamir Ridzwan berkata...

huu cinta.. jap nk pikir IR ada pengalaman tak.l

fiq berkata...

xmo la..
cedey nant..
dye tu..
tgk blog pic..
pic dye kt atas..

umm..

Nurul Afifah berkata...

unik segmen ni..nak join..tp nak pk2 sikit,,,hrmmm.. :)

KatekateKite berkata...

jap jap, nak karang seminggu! =D
(poyo jerk nih.hihi)

Memo_Hazel berkata...

cik qaseh, nie contest ker??

Sunah Mohammad berkata...

good job lah sayang...moga sape2 yang tak terluah tu leh guna medium ni...bagus ni...macam dalam majalah2 tu kan...promote banyak2 sikit...

kakchik@ella berkata...

wah .. adik qaseh buat segment "bicara". tahniah adik. pasni kena la tahan mata membaca semua. hihi ..

Cik Bidadari berkata...

ni mcm contest ke just normal segmen nie? weeeeee

Qaseh dalia adelia berkata...

ni segmen biase je ..hehe

Isteri Yang Comel berkata...

alhai dik 2, 3 kali tekan keyboard tapi tak do idea fulak... hihih

JIJI YU berkata...

gua tak pandai nak meluah perasaan

KUREKURE COMEL berkata...

alamak2...hehehe...insyaallah...
mcm udah terlewat pulak...huhuhu

wanda arry berkata...

nak baca3 je la qaseh :)

Naddia berkata...

dalia...sgt best nie. bakal join. harap2 la diri ini berani susun ayat.

psstt..sempat lagi promote belog incik kyle die!

azi nur berkata...

alamak swwettla...nak juin jugak..insyallah..malu2 kucin pulok..hehe

aNiS aNiSa berkata...

qaseh!!

klu guna entry lepas ley x??ehehehe...

xdak idea n agak bz la skrg ni =(

SYARIFF HAIKAL berkata...

HUYOOO...LEH JD KAUNSELER NI KASIH..HEHE

"Che Ain" berkata...

hehe..xpndaila..
anda di tag Coretan Che Ain

Qaseh dalia adelia berkata...

boleh je entry lepas ke tahun depan ke hehe..cepat qaseh nak tutup dah ni kalau sape nak juin huhu

... berkata...

wa'alaikummussalam..
buka lagi?

@_@ ish. tak dan.

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com