Ruangan Bicara Hati ~

36 ulasan:
STICKY POST 
Assalamualaikum ~ 
first of all qaseh nak buat ruangan bicara hati .. for the first time .. 
berminat join lah jangan segan2 ... 
qaseh tahu kamu2 semua banyak yg hendak diluahkan rite ~ tapi malu untuk meluahkan segala yg terpendam .. jangan malu2 qaseh sudi membaca luahan hati kamu .. tapi jangan terlalu personal hingga mmbuka keaiban ataupun apa2 yangberlebihan ..no no no ..
tentu korang ada org yang kamu syg kan ? orang yang mmbesarkan kamu ..iaitu ibu ?keluarga yg sentiasa disisi dan org2 yang pernah melukakan hati kamu ..sedih kan tapi jadikan semua tu satu pengalaman dan mehlah share dengan qaseh apa2 pun pengalaman kamu ..maybe boleh jadikan satu iktibar dan qaseh boleh ulaskan di sudut hati berbicara ~ 
kalau nak juin sng je 


letak header ni 
  • buat satu entry luahan ,masalah cinta ataupun berkaitan dengan kehidupan mahupun kehidupan harian .maybe sedang dilema ..sedang jatuh cinta .. ataupun luahan untuk ibu bapa rakan2 dan sahabat tercinta ..ataupun kepada bakal berkawen mcm ujang .. kot2 ada luahan sebelum bergelar suami atau isteri 
  • tinggalkan link di komen ini dan jika entry tu di tujukan buat someone ..jangan mention nama dia dalam entry kamu lagi tapi kamu tinggalkan nama tu dalam komen beserta link entry kamu ...ada sesuatu akan qaseh buat 
  • then jangan lupa lawat2 blog hencik kyle yg dah lama bersawang hehe www.kyleril.blogspot.com
hati berbicara :

di sudut hati berbicara qaseh akan ulaskan ..pendapat atau pandangan tentang entry kamu tu ..yang pastinya ayat2 korang tu bagi yg membaca akan tersentap ..hehe 
selamat menjoinkan diri pada yg sudi ..
tarukh tutup ?join dulu qaseh nak tengok penerimaan ~
TUTUP MALAM NEH

36 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. ZUE -
    XMO DIA TAHU KE ?KALAU XMO DIA TAHU XYAH MENTION NAMA .. ~

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. BAEKLAH SYG .. OKIE JE NAPE TAKUT SGT DIA TAHU HIHI2

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. nak kene susun ayat nih.
    hehehe...da siap nanti fyna tinggalkan url k dear..

    BalasPadam
  8. http://onlymezue.blogspot.com/2011/04/ruangan-bicara-hati.html

    nak kak kaseh...huhu...ader 3 cerita...disusun ikut perasaan..tapi zue da combine....macm sajak heheh

    BalasPadam
  9. http://onlymezue.blogspot.com/2011/04/ruangan-bicara-hati.html

    BalasPadam
  10. jOin Qasehh..tapi simple..xbez sgt..byk kekurngnnye,,hehe

    http://akukanila.blogspot.com/2011/04/ruangan-bicara-hati-qaseh-dalia-adelia.html

    BalasPadam
  11. fiq nk join..
    p konfem dye taw law tgk entry yg fiq tulis..
    camne ea nk yakin kn dye..
    fiq betol2 syg dye..

    n camen dye ley sayang 2owg lam mase yg same?

    :'(

    BalasPadam
  12. fiq -
    join lah fiq bgtau sape dia tu .. n fiq buat entry tu kat blog fiq ..luahkan je lah

    BalasPadam
  13. ruangan hati dan perasaan...

    BalasPadam
  14. dan join da. malu la pulak.. haha

    http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/04/saya-harap-awak-baca-nie.html

    BalasPadam
  15. huu cinta.. jap nk pikir IR ada pengalaman tak.l

    BalasPadam
  16. xmo la..
    cedey nant..
    dye tu..
    tgk blog pic..
    pic dye kt atas..

    umm..

    BalasPadam
  17. unik segmen ni..nak join..tp nak pk2 sikit,,,hrmmm.. :)

    BalasPadam
  18. jap jap, nak karang seminggu! =D
    (poyo jerk nih.hihi)

    BalasPadam
  19. cik qaseh, nie contest ker??

    BalasPadam
  20. good job lah sayang...moga sape2 yang tak terluah tu leh guna medium ni...bagus ni...macam dalam majalah2 tu kan...promote banyak2 sikit...

    BalasPadam
  21. wah .. adik qaseh buat segment "bicara". tahniah adik. pasni kena la tahan mata membaca semua. hihi ..

    BalasPadam
  22. ni mcm contest ke just normal segmen nie? weeeeee

    BalasPadam
  23. alhai dik 2, 3 kali tekan keyboard tapi tak do idea fulak... hihih

    BalasPadam
  24. gua tak pandai nak meluah perasaan

    BalasPadam
  25. alamak2...hehehe...insyaallah...
    mcm udah terlewat pulak...huhuhu

    BalasPadam
  26. dalia...sgt best nie. bakal join. harap2 la diri ini berani susun ayat.

    psstt..sempat lagi promote belog incik kyle die!

    BalasPadam
  27. alamak swwettla...nak juin jugak..insyallah..malu2 kucin pulok..hehe

    BalasPadam
  28. qaseh!!

    klu guna entry lepas ley x??ehehehe...

    xdak idea n agak bz la skrg ni =(

    BalasPadam
  29. fuhhh...berbicara hati...bagus...

    P/s : dijemput join

    Small Give Away|RMxx dari Eyriqazz.Com

    BalasPadam
  30. HUYOOO...LEH JD KAUNSELER NI KASIH..HEHE

    BalasPadam
  31. boleh je entry lepas ke tahun depan ke hehe..cepat qaseh nak tutup dah ni kalau sape nak juin huhu

    BalasPadam
  32. wa'alaikummussalam..
    buka lagi?

    @_@ ish. tak dan.

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com