Ore Kampung qaseh mene qaseh mene !(versi kelate)

15 ulasan:
Assalamualaikum olz ~
xde entry best hari ni .. tapi entry ni dah membestkan diri .. psttt aci main tipu kan ?hahaha opsss



lagi 5 orang tu ..
http://azfar9897.blogspot.com/ pstt ujang tiru qaseh 
http://thenurulsyifa.blogspot.com/ tahniah sayang kite geng
http://www.adybudika.com/ mula2 lain pastu tiru qaseh jugak wahaha
http://www.sunahsukasakura.com/ dimana ada ady disitu lah ada sunah .. hencik kyle xde xpe2 ..bagi can 
http://www.puterikatek.com/ budak kecik qaseh syg .. pandai buat doodle pandai jugak men segmen2 

apa2 pun tadi mula2 qaseh dah give up wawawawa ..
apa2 pun lagi tq kat abg beng .. kamu buat saya gila maaaaaaa ~ 
lepas dah menang bagi kat orang lain lah pulak menang .. hik2 ...(padahal takut)

hati berbicara :
cilok gambar satu hik2
tq abg beng beng bung kau memang debung ~ 
hahahaha ... :) 
syg abg beng ! xleh syg2 ek ?okie tukar sayam abam bem 

15 ulasan:

  1. as salam..
    wah! tahniah!
    haha~ tak berkesmepatan nak join. sibuk.adoi..haha~
    ujang.ekeke~
    sunah dengan encik ady, tag team kot. share jawapan sama2 ;) kalau tiru qaseh, tak la diorang. ekeke~
    ujang juga tak boleh blah. hampeh

    =p

    BalasPadam
  2. Tahniah! huhuhu...Qaseh dh combunk skg ngn fakhrulll..larikkk..

    BalasPadam
  3. memag pantas..sbb biasanya Khalis sell Khalis nampak nama qaseh atas2 ada dalam komen a.ben..tahniah2..

    hottest entry di blog khalis :
    Lambang Maharajalawak adalah lambang kebanggaan yahudi?

    Makna disebalik kata-kata seorang perempuan

    BalasPadam
  4. uiks.. 1 hari tak masuk sini dah tukar header..

    pweewiit~ hehehe

    pe pon, tahniah sb menang..

    sibuk gile hari ni..sobsobsob x.x

    BalasPadam
  5. akak x paham langsong segmen nie..so xmo join...hahaha..tahniah dear...

    BalasPadam
  6. tahniah semuaaaa ;)
    terutamanya qaseh!;)

    BalasPadam
  7. TAHNIAH QASEH.... SEGEMN APA YER..NANTI NAK GODEK BLOG NI...DAH TERTINGGAL..HUHUHU

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com