“My Life’s Story Blog First Giveaway”

11 ulasan:
Assalamualaikum tawan2 .. ari ni titew nak juin GA tawww .. tbe2 jadi pelat

meh kita kutuk kaw2 punya penganjur .. baru je nak kutuk blog dia dah bertukar wajah ..hinggakan diri ni merasa jeles.. dah tahu dah blog dia cik bulat yang buat ..kreatif betul cik bulat .. ni pasai apa cerita pasal cik bulat ..dan2 je penganjur tak bagi guwa menang .. hehe 

qaseh suka gak masuk blog sis my ni .. n sekarang ni lagi suka sebab dah lawa blog n kemas je .. n thanx to her sebab sudi masuk blog qaseh ni .. tak rugi lah masuk blog orang yang peramah .. kita  rasa best ! tq sis ! papepun gud luck n hepy berblogging .. pasai apa cek pulak kata kat dia gud luck ..dia lah patut kata kat chek gud luck haha.. qaseh merapu ... 

p/s : pastikan qaseh menang ye .. hehe .. nak tag makhluk asing mana lah pulak ni ye ... 
-qasehraihan 
-sis IEB 
(pasai apa tag 2 orang ni .. sebab qaseh syg sangat kat sis dua org ni haa... yang lain pun syg jugak .. tapi 2 orang je kan tag .. haaaa semua follower meh lah juin GA sis my .. HAaaaDIAh dia mulayan .. eh lumayan !


11 ulasan:

  1. goodluck Qaseh!! (^________^)

    BalasPadam
  2. goodluck Qaseh!! (^________^)

    BalasPadam
  3. chayok2!semoga qaseh menang! ^_^

    BalasPadam
  4. ceyt..merapu..;D

    tenks join qaseh! memang kasih la same kamu.. haha..

    GUDLUCK!! haa.. br betull..;D

    BalasPadam
  5. wow... ade GA lagi... hehe

    gud luck Qaseh...^^

    Santan berlada : bowling : sejarahnye...

    BalasPadam
  6. kalau menang hadiah ticket wayang 2 keping jangan lupa untuk saya satu..
    Gud luck....

    BalasPadam
  7. Entry anda sedang diadili...0_o

    mana backlink kwn yg di tag tu?-.-'

    http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/05/masa-untuk-mengadili-entry-entry.html

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com