Cerita Semalam~

25 ulasan:
Assalamualaikum ... sakit kepala n selsema syhhh tadi hencik kyle msg tanya dah ok belum sakit kepala ..say 'syg ok' tapi sekarang dah dtg balik dah sakit tu grrr...


semalam jumaat so qaseh cuti,mak still tak sihat lagi emm so masa cuti lah ada masa untuk masak wawawa time kerja xsempat nak masak uhuk2.. bukan tak pandai ye cuma masa tak mengizinkan ceh ..alasan org malas...pastu dalam periuk ada kaki lembu yg ayah rebus bagi lembut ..sape makan sup kaki lembu ? wawawa qaseh hentam je sume makanan asalkan halal..so semalam buatlah sup ni ..tumis2 bawang,masuk kan air ye puan2 n then masuk kan rempah sup.. pastu masukkan lah kaki lembu tu..sila potong dulu! kikiki.. tapi terlebih pedas pulak dah .try2 sedap jugak aku masak eceh puji diri sendiri je lah kan ~tak rugi ah hencik kyle nak kawen ngan qaseh ..haha


lepas siap sume2 keje ..pukul 2 saje baring2 pastu tertido sampai lah pukul 5 tido tak hengat donia... xpe lah tido pun ..cuti kerja n ''cuti wanita'' ceh perlu ke say ?perlu sebab nnt org cakap tido tak hengat akhirat pulok ye.. bla3x.. malam pulok tengok citer yg the rock tu berlakon lepas tu siap tertido lak.. n then terbangun pukul 12 lebih..haiya semalam buat broadband 5 hinggit .. hencik kyle tak tahu pun qaseh buat broadband..tatoottt kene bebel .. n then semalam gak lupa nak makan vitamin..tak gtau gak hencik kyle..tatottt kene bebel lagik..haha .. macamlah hencik kyle tak baca blog aku kan.. shyyy .. so semalam qaseh pun baca lah blog  http://aidaryzal.blogspot.com/ guna fon ..


nak suruh hencik kyle baca gak blog ni ! selamilah hati wanita hurmmm... banyak pengajaran yg boleh amek dr blog ni.. menangis qaseh semalam teresak2 tau tak... dalam teresak2 tu tetibe pk hantu .. manalah tahu tbe2 hantu tegur tengah2 malam buta ,.. nape menangis ni ~ waaa mau meroyan 40 hari 40 malam..dan2 selimut satu badan dengan toto..dengar mp3 kuat2 ..wah2x nampak sangat penakut .. ~ lepas dah nanges tu tentu2 lah sakit kepala menyerang .. n then msg hencik kyle pukul 3 pagi 


"b sakit kepala'' xbalas pulak msg .. hantar sekali agy 
''emm''
hencik kyle balas ''xleh tido ke syg..eceh jgn muntah ye
''sakit kepala huhu''
''nak b'' dan2 je aku goda anak org tengah malam buta hehek.. takpe lah goda bf sendiri kan jangan goda laki org dah .. 
pastu last2 akhirnya tertido gak ..weee ~ bangun pg tadi telan ubat 2 bijik hope lepas ni sakit tu tak menyerang lagik yeyyyy .... ape kehel qaseh merapu hari ni ... ?ntah xde motif hehe... rindu kat korang sume ..nak baca blog2 korang lak hari ni...


hati berbicara ;

yang belum baca lagi blog tu ..silalah baca ..
yang rasa hati tu kebal tak tahu apa erti sedih ..yang ngaku jiwa tu kuat silalah baca blog tu ..
menangis tak ? sedih tak ?
ingatlah lelaki .. ''perkahwinan tu satu amanah''
fikirkanlah sebelum bertindak .. jangan main lepas tangan je .. hurmmm ~ 
kalau ada anak2 ..sian lah kat anak2.. jangan jadikan anak2 mangsa ..
:D
p/s : abaikan pic bujet comel ..menghitung hari menunggu genap umur 23 ..weee ~


25 ulasan:

  1. la pasal cite sedih ke blog tu.. nanti la kawan pikirkan nak baca or tak.. kawan ni ati ada taman.. kang abes tisu kat umah ni.. kehkeh

    p/s: take care ye.. jgn pening2 selalu.. kang ari2 kuar post camni.. :p gurau2...

    latest -
    Sebab Perempuan Berpakaian Ketat

    BalasPadam
  2. moga cepat sembuh n tak sakit lagi cik qaseh :)

    BalasPadam
  3. takleh nak baca blog tue.. nty nages.. ilang macho.. huawawawa.. hahaha

    mam ubt ye sis.. jaga diri taw.. abe kyle jauh tue

    BalasPadam
  4. sedapnya...sup kaki lembu...abah akak pun sue ajar masak sup ni...buat sup gear box sedapppp tuuu...
    perkahwinan tu adalh janji yang agung mengikut syariat dan berpaksi kan iman...bukan nafsu...so jangan hancurkan dengan nafsu...

    BalasPadam
  5. sweetb la qaseh dgn kyle.. hehe

    BalasPadam
  6. hencik kyle tu ada blog ke? wewitttttttttttttttttttttttttttttttttttt... kalau mcm tunya sms... qaseh kena selalu nampak hantu tau... dpt manja2

    BalasPadam
  7. sedap ke sup kaki lembu tu?
    kite cuma makan daging lembu je, kaki ke, ekor ke, bhgn lain, kite tak reti kot nak makan, hehe =)

    BalasPadam
  8. qaseh syg, jgn lupe mam ubat..kalo tak,nanti mira injet montot tu :p

    BalasPadam
  9. bantal bucuk -
    ape yg sweet sgt tuh hehe

    BalasPadam
  10. fariq -
    hehe sedih sangat elahhh hati ada taman rupanya ehehehe..

    tq fariq hehe post camni tak besh keee

    BalasPadam
  11. noraliza -
    tq dear .. insyaAllah semua dr Dia

    BalasPadam
  12. atiq -
    ngeh2 .. baeklah dah telan ubat dah tadi ..
    abe kyle jauh dimata dekat di hati

    BalasPadam
  13. puteri rimba -
    a.ah sedap jugak hehek.. sup gearbox xpndai lah nak buat uhuk2..kene ade tulang besor2 punye tuh ..

    betul tuh sis

    BalasPadam
  14. akuwanblur -
    hehe sweet lah sgt ..semua pasangan ada sweet nya tak gitu u olz

    BalasPadam
  15. sis bidadari -
    ade je blog dia hehee ...
    bukan sbb hantu lah sis..sbb sakit kepala

    BalasPadam
  16. kami dan mereka -
    sedaplah syg ..sampai menjlat pinggang haha

    BalasPadam
  17. amirah adnan -
    uhuu tatotnye injet muntut haha

    BalasPadam
  18. haha..mestila.. takkan die jauh.. kat hati pun jauh gak kan.?? hihi

    BalasPadam
  19. hantu tak kacau orang sakit kepala, wahaaa. :)

    BalasPadam
  20. take care,,

    moga cepat sihat n sntiasa sihat =)

    BalasPadam
  21. hopefully cepat baek ye.. :)

    BalasPadam
  22. lain kali jangan nanges2 kan dah pening kepala

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com