BICARA HATI UNTUK HAZZ WANIE ~

12 ulasan:
Assalamualaikum dear ~
buat dear http://hazzwanie.blogspot.com/..seseorang tujukan khas untuk kamu ...


maafkanlah aku
andai ku meluah
tak seperti yang kau mahu

dan mendung di luar
adalah malumu
dan suram di luar
adalah suramku

Kita pernah berkongsi gembira
kita pernah bersama tersnyum di garis masa
meski lagi belum berjumpa
terkekang dimensi dan ruang masa

kini,
tiada mahukah kita berbual semula
andai mendung pergi setelah
suramnya berarak jauh dari kita?

aasifnya aku
hayaa'nya aku
kerana aku ini aku
dan kamu adalah kamu


hati berbicara :
terharunya baca luahan dia ni ...
hurm buat dear hazz wanie mengertilah perasaan nya itu maybe ada something disebaliknya luahan nya ..
seakan ada satu perasaan ingin bersama dan bersua muka ..selagi ada masa ..~
selagi ada ruang dan rindu .. 
dengarkanlah luahan hatinya .. ~ selamilah dalam2 ..
semoga bahagia selamanya !
qaseh update satu saja sehari okeyh hehe

12 ulasan:

  1. salam.
    sedihnyaa..semoga masih ada kesempatan utk hazz wanie ;)

    BalasPadam
  2. kita baca aja... tak tahu nak komen aja... baca memadai boleh ya,...

    BalasPadam
  3. semoga dia berbahagia....amin...

    BalasPadam
  4. uweeee....!! best!!

    wlopun ade sket khilaf kat situ..
    tapi maksud tetap sampai...

    best!! =)

    BalasPadam
  5. qaseh, actually nothing happen..dont worry tau..anyway, thanx for this entry ya..(^^,)

    BalasPadam
  6. Jadi posmen ye.. hehehe... ;)

    * kwn2 blogger sekalian, blog lama telah didelete kerana ada masalah dan blog baru masih menggunakan dotcom yg sama. Minta jasa baik utk refollow blog saya. Terima kasih. - http://www.onggon.com

    BalasPadam
  7. huuhuhuh....sangat2 mendalam maksud..^^

    BalasPadam
  8. wahwahwah...mcm doktor cinta la qaseh..
    tp mmg suai a..hehe

    best je wat stail gini..
    mcm match maker pun yer..hik

    meh baca..watak kamu dipinjam dlm citer geli2 ni..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/doktor-cantik-lelaki-buncit-dan-dot-dot.html

    BalasPadam
  9. x faham tapi bace je r.. hee.. update sehari sekali je? tiru2.. mane boleh!! =P

    BalasPadam
  10. wa'alaikummussalam..

    moga urusan beliau dipermudahkan urusan oleh-Nya..
    ameen..

    =)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com