BICARA HATI UNTUK HAZZ WANIE ~

12 ulasan:
Assalamualaikum dear ~
buat dear http://hazzwanie.blogspot.com/..seseorang tujukan khas untuk kamu ...


maafkanlah aku
andai ku meluah
tak seperti yang kau mahu

dan mendung di luar
adalah malumu
dan suram di luar
adalah suramku

Kita pernah berkongsi gembira
kita pernah bersama tersnyum di garis masa
meski lagi belum berjumpa
terkekang dimensi dan ruang masa

kini,
tiada mahukah kita berbual semula
andai mendung pergi setelah
suramnya berarak jauh dari kita?

aasifnya aku
hayaa'nya aku
kerana aku ini aku
dan kamu adalah kamu


hati berbicara :
terharunya baca luahan dia ni ...
hurm buat dear hazz wanie mengertilah perasaan nya itu maybe ada something disebaliknya luahan nya ..
seakan ada satu perasaan ingin bersama dan bersua muka ..selagi ada masa ..~
selagi ada ruang dan rindu .. 
dengarkanlah luahan hatinya .. ~ selamilah dalam2 ..
semoga bahagia selamanya !
qaseh update satu saja sehari okeyh hehe

12 ulasan:

Prince Halilintar berkata...

prince tumpang bace je ye.. =)

Mira Amirudin berkata...

salam.
sedihnyaa..semoga masih ada kesempatan utk hazz wanie ;)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

waa..bole jadi doctor cinta ni...:)

Cik Bidadari berkata...

kita baca aja... tak tahu nak komen aja... baca memadai boleh ya,...

KUREKURE COMEL berkata...

semoga dia berbahagia....amin...

Along Usop berkata...

uweeee....!! best!!

wlopun ade sket khilaf kat situ..
tapi maksud tetap sampai...

best!! =)

NURSYAZWANI ZAINAL berkata...

qaseh, actually nothing happen..dont worry tau..anyway, thanx for this entry ya..(^^,)

wa khairul onggon berkata...

Jadi posmen ye.. hehehe... ;)

* kwn2 blogger sekalian, blog lama telah didelete kerana ada masalah dan blog baru masih menggunakan dotcom yg sama. Minta jasa baik utk refollow blog saya. Terima kasih. - http://www.onggon.com

amny berkata...

huuhuhuh....sangat2 mendalam maksud..^^

qasehraihan berkata...

wahwahwah...mcm doktor cinta la qaseh..
tp mmg suai a..hehe

best je wat stail gini..
mcm match maker pun yer..hik

meh baca..watak kamu dipinjam dlm citer geli2 ni..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/doktor-cantik-lelaki-buncit-dan-dot-dot.html

kay_are berkata...

x faham tapi bace je r.. hee.. update sehari sekali je? tiru2.. mane boleh!! =P

... berkata...

wa'alaikummussalam..

moga urusan beliau dipermudahkan urusan oleh-Nya..
ameen..

=)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com