Tenkayu Nuffnang ~ setelah sekian lama menyepi

42 ulasan:
Assalamualaikum ...
selamat petang sume2 kanak2 ribena yang suka mengetuk keyboard sehingga pudar huruf wawawa ~ 
hari ni qaseh nak mengucapkan terima kasih kepada encik nuffnang yang sangat2 baik hati bagi BE balik kat qaseh setelah sekian lama menyepi .. haha sebenarnya tak tahu kewujudan BE sakni baru cek ... gumbiranya nak lompat2 boleh ?tapi rasa macam hilang keayuan ...huhu duduk bersimpuh balik..

sikit je laie ..uhuk2 ..

kata kekunci hari ni ...kata kekunci yg bengong terpapar di situ ~

 ade kekunci word yg bengong di situ ..i dont know pertanyaan itu ..saye tidak mengkajinya okeyh !

kata kekunci minggu lepas ~ 
kata kekunci bulan lepas ~

hati berbicara :
qaseh tengah bosan haha malas nak buat entry panjang berjela ...
kita main kekunci hari ini okeyh ! 
no cinta ..no jiwang .. no no no 


42 ulasan:

  1. fyna pown ade 1 BE je...

    BalasPadam
  2. ala....qaseh jiwo sokmo....hahahaha.......taip2 ari jiwo jah..

    BalasPadam
  3. macam-macam keyword yang keluar ek . haha . pelik-pelik pun ada .

    BalasPadam
  4. kite da lme tak skodeng pokcik nuffnang..agaknye da beriban duit kahkah *erk perasan je lbh ni*

    BalasPadam
  5. comellll je entry ni..
    nanti dh kaya bnjer kawe c kembar ni tau...haha

    ada keyword best di kesan disitu!!muahahaha~!!

    BalasPadam
  6. gembiranya dia..hehehe..

    :) tumpang happy..:)
    jom loncat sama2..hehe

    BalasPadam
  7. owh malas eh? no cinta? no jiwang? no no no? camtu no komen je leh x? lari!

    BalasPadam
  8. nak jugak BE.. :(

    bab keyword melampau tu ss paling takut skali..ish3 apesal la boleh melekat kat blog kite kan..tak pasal jek..hahaha

    BalasPadam
  9. tahniah awk.. blogger yang comel mmg selalu dapat perhatian dari advertisor.. hehe

    BalasPadam
  10. beruntung cik qaseh hri nie.. :)

    BalasPadam
  11. saya dah buat nuffnang dan dah letak kat blog .
    so, apa yang perlu dilakukan lagi ek?

    BalasPadam
  12. boleh tahan SEO psl artis malaysia. hehe

    BalasPadam
  13. knp baik2 jer ek...gua punya lucah2

    BalasPadam
  14. akak tak pernah diberikan BE...tersangat heran bin ajaib...uwaaaaaaa

    BalasPadam
  15. atiey -
    haha pelik2 ke dear .. tau takpe

    BalasPadam
  16. hanim -
    g lah cek tah2 dah berjuta leh kalah kan red mummy haha

    BalasPadam
  17. sis qaseh -
    bereh sis ..sis kabo je nak mende haha.. keyword terlampau bez tu huhuk2

    BalasPadam
  18. puteri ain -
    dah lama tak dpt gembira sgt huhu

    BalasPadam
  19. kay -
    haha dah komen tu bluwekkkk

    BalasPadam
  20. siti safiyyah -
    tahu xpe takut sgt padahal xde pulak kite buat benda bukan2 kan haha

    BalasPadam
  21. firdaus kasim -
    aiyoo bukan tengok rupe okie haha memandai je ..

    BalasPadam
  22. ayiep lavera -
    lepas tu mantapkan entry .. n trafic tinggi hihi

    BalasPadam
  23. dawa -
    tu lah pasal hehe tiap hari ade je dr artis malaysia tu

    BalasPadam
  24. ujang -
    hang tu mmg lucah pun haha

    BalasPadam
  25. sis pija -
    lama2 dapat lah nnt hehe

    BalasPadam
  26. berita baik dr en. nuff untk Qaseh^^

    nuff ku susah nak masuk dah sekarang ni. ingatkan si nuff tu dah biol..ngeeh~

    BalasPadam
  27. mama tak pernah lak dpt keyword yg pelik2..hehee


    jeless mama..bilalah mama nk dpt be lg nih...nuff boikot blog mama le...huaaaaaa

    BalasPadam
  28. kata kunci "budak cute" tu yang mahal tu..siapa agaknya tu..errrhm..

    BalasPadam
  29. okehla kan rezeki nak datang da

    BalasPadam
  30. lama dah yaya tak dapat BE - -'


    FRESH ENTRY : YAYA DATING DENGAN SIAPA HARI NI? KLIK SINI

    YAYA ASAL MANA? : KLIK SINI

    NAK LAJUKAN FACEBOOK : KLIK SINI

    BalasPadam
  31. congratz dpt BE ^^

    p/s: dh lama xde BE singgah ni, huh...

    latest en3: impak tsunami

    BalasPadam
  32. qaseh, tolong jawab soalan tu, ape yang buat lelaki melancap??hahah

    BalasPadam
  33. wow! keyword panas kowt.. heheh..

    BalasPadam
  34. hahahhaa..ada juga org search "apa yg mmbuatkan laki2 boleh terangsang dan ehem2"...lawak..byk gak org search pasal artis malaysia..mungkin sbb kak qaseh ni cantik mcm artis kot..huhuhu..mmg kak qaseh cantik..alief akui..cehhh..manis tak kata2 alief ni..hehe..

    BalasPadam
  35. sebagai tanda sayang pada QDA selaku orang tganu..hiii kami tekan BE.kami pun dapat BE JUgak..heee

    ENTRY TERBARU: BE baru dapat lagi lagi dan lagi!!! dan hidup lelaki mudah & simple dan barah payu dara serang budak 3 tahun

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com