Tenkayu Nuffnang ~ setelah sekian lama menyepi

42 ulasan:
Assalamualaikum ...
selamat petang sume2 kanak2 ribena yang suka mengetuk keyboard sehingga pudar huruf wawawa ~ 
hari ni qaseh nak mengucapkan terima kasih kepada encik nuffnang yang sangat2 baik hati bagi BE balik kat qaseh setelah sekian lama menyepi .. haha sebenarnya tak tahu kewujudan BE sakni baru cek ... gumbiranya nak lompat2 boleh ?tapi rasa macam hilang keayuan ...huhu duduk bersimpuh balik..

sikit je laie ..uhuk2 ..

kata kekunci hari ni ...kata kekunci yg bengong terpapar di situ ~

 ade kekunci word yg bengong di situ ..i dont know pertanyaan itu ..saye tidak mengkajinya okeyh !

kata kekunci minggu lepas ~ 
kata kekunci bulan lepas ~

hati berbicara :
qaseh tengah bosan haha malas nak buat entry panjang berjela ...
kita main kekunci hari ini okeyh ! 
no cinta ..no jiwang .. no no no 


42 ulasan:

fyna berkata...

fyna pown ade 1 BE je...

Fakhrul1409 berkata...

ala....qaseh jiwo sokmo....hahahaha.......taip2 ari jiwo jah..

atiEy_[azHa] berkata...

macam-macam keyword yang keluar ek . haha . pelik-pelik pun ada .

hanim azhari berkata...

kite da lme tak skodeng pokcik nuffnang..agaknye da beriban duit kahkah *erk perasan je lbh ni*

qasehraihan berkata...

comellll je entry ni..
nanti dh kaya bnjer kawe c kembar ni tau...haha

ada keyword best di kesan disitu!!muahahaha~!!

puteri ain berkata...

gembiranya dia..hehehe..

:) tumpang happy..:)
jom loncat sama2..hehe

kay_are berkata...

owh malas eh? no cinta? no jiwang? no no no? camtu no komen je leh x? lari!

faraa halim berkata...

wahh tahniah,
dpt BE hehe

Siti Safiyyah berkata...

nak jugak BE.. :(

bab keyword melampau tu ss paling takut skali..ish3 apesal la boleh melekat kat blog kite kan..tak pasal jek..hahaha

Firdaus Kasim berkata...

tahniah awk.. blogger yang comel mmg selalu dapat perhatian dari advertisor.. hehe

norfadillah berkata...

beruntung cik qaseh hri nie.. :)

Ayiep Lavera berkata...

saya dah buat nuffnang dan dah letak kat blog .
so, apa yang perlu dilakukan lagi ek?

Dawa berkata...

boleh tahan SEO psl artis malaysia. hehe

Ujang9897 berkata...

knp baik2 jer ek...gua punya lucah2

~ Miss PIJAOSIX~ berkata...

akak tak pernah diberikan BE...tersangat heran bin ajaib...uwaaaaaaa

Qaseh dalia adelia berkata...

fyna -
same lah kite haha

Qaseh dalia adelia berkata...

fakhrul -
jiwo gapo wes ..haha

Qaseh dalia adelia berkata...

atiey -
haha pelik2 ke dear .. tau takpe

Qaseh dalia adelia berkata...

hanim -
g lah cek tah2 dah berjuta leh kalah kan red mummy haha

Qaseh dalia adelia berkata...

sis qaseh -
bereh sis ..sis kabo je nak mende haha.. keyword terlampau bez tu huhuk2

Qaseh dalia adelia berkata...

puteri ain -
dah lama tak dpt gembira sgt huhu

Qaseh dalia adelia berkata...

kay -
haha dah komen tu bluwekkkk

Qaseh dalia adelia berkata...

fara halim -
tq dear

Qaseh dalia adelia berkata...

siti safiyyah -
tahu xpe takut sgt padahal xde pulak kite buat benda bukan2 kan haha

Qaseh dalia adelia berkata...

firdaus kasim -
aiyoo bukan tengok rupe okie haha memandai je ..

Qaseh dalia adelia berkata...

norfadilah -
rezeki :)

Qaseh dalia adelia berkata...

ayiep lavera -
lepas tu mantapkan entry .. n trafic tinggi hihi

Qaseh dalia adelia berkata...

dawa -
tu lah pasal hehe tiap hari ade je dr artis malaysia tu

Qaseh dalia adelia berkata...

ujang -
hang tu mmg lucah pun haha

Qaseh dalia adelia berkata...

sis pija -
lama2 dapat lah nnt hehe

syuwai berkata...

berita baik dr en. nuff untk Qaseh^^

nuff ku susah nak masuk dah sekarang ni. ingatkan si nuff tu dah biol..ngeeh~

Ogy berkata...

mama tak pernah lak dpt keyword yg pelik2..hehee


jeless mama..bilalah mama nk dpt be lg nih...nuff boikot blog mama le...huaaaaaa

abadi romeo berkata...

kata kunci "budak cute" tu yang mahal tu..siapa agaknya tu..errrhm..

KAMIHIDUP berkata...

tahniah qaseh. :)

beaty berkata...

okehla kan rezeki nak datang da

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

lama dah yaya tak dapat BE - -'


FRESH ENTRY : YAYA DATING DENGAN SIAPA HARI NI? KLIK SINI

YAYA ASAL MANA? : KLIK SINI

NAK LAJUKAN FACEBOOK : KLIK SINI

ijam ismail berkata...

xde shoutbox da?
hiksss

caliph shuriken berkata...

congratz dpt BE ^^

p/s: dh lama xde BE singgah ni, huh...

latest en3: impak tsunami

nazirulhazwan~ berkata...

qaseh, tolong jawab soalan tu, ape yang buat lelaki melancap??hahah

Solihin Zubir berkata...

wow! keyword panas kowt.. heheh..

aLieF si Muncung ManiS berkata...

hahahhaa..ada juga org search "apa yg mmbuatkan laki2 boleh terangsang dan ehem2"...lawak..byk gak org search pasal artis malaysia..mungkin sbb kak qaseh ni cantik mcm artis kot..huhuhu..mmg kak qaseh cantik..alief akui..cehhh..manis tak kata2 alief ni..hehe..

gaung berkata...

sebagai tanda sayang pada QDA selaku orang tganu..hiii kami tekan BE.kami pun dapat BE JUgak..heee

ENTRY TERBARU: BE baru dapat lagi lagi dan lagi!!! dan hidup lelaki mudah & simple dan barah payu dara serang budak 3 tahun

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com