Selamat Malam Semua ~

37 ulasan:
Assalamualaikum semua ...
wah2 lama nya tak berblog rundu gaban kat korang semua huwaaaaaa...
ok fine selepas berhempas pulas dengan line yang agak lembap macam siput babi...nak jugak update !
hihihi semalam abang dah selamat nikah dengan sekali lafaz..haisyy macam xcaye e dah jadi laki orang kan ... koh2x selamat jadi laki orang lah ye...gambar nikah ?saboowww na masih dlm proses...
huhu korang tak rindu kat qaseh ke ?campaiyne hatimuuuu!
hehe tapi xpe .... hope korang2 sume sihat2 saje ye.. qaseh kat sini alhamdulillah sat walafiat (macam tulis surat cinta pulak haha)
papepun ... tunggu hari ahad nnt qaseh update pjg2 smpai lebam ok...
ok lah line tak mengizinkan ... jom tido hehehe..entry paling pendek kat blog qda..leh masuk book of record ..adehhh ~ kena tido awal sbb esok kan nak bajet ayu bawak hantaran dengan muka plg comel haha... :x
hati berbicara :
tq yg komen2 entry sebelum ni ..hr ahad qaseh jejak sume okeyh ! muahhh sikit..ngeee gurl only

37 ulasan:

  1. aik muahh kat gurl je ke,kehkehkeh

    BalasPadam
  2. saya rindu awk la qaseh dgn pocoyo sengal awk 2!! hahahaaXD muahx! ^^

    BalasPadam
  3. hahaha..jangan sampai tergolek masa bawak hantaran da la erk..

    huwaaa.. basah pipi I taw

    BalasPadam
  4. rindunye kat qaseh sayang~ ;)

    BalasPadam
  5. tunggu ahad ni. kak qaseh update panjang2 tao. tahniah utk abg kak qaseh. akak ble lg?? ngeh ngeh ngeh~

    BalasPadam
  6. agak rindu la jugak kat dalia sbb slalu bukak blog dalia ade je nrty br..tp lately takde...

    bwk antaran nti leh usyakan abg2 nsem dr keluarga sebelah sane tak?? nk tukar dgn incik goku

    BalasPadam
  7. muaah sikit, ahha i ni kan gurl!! hehe

    BalasPadam
  8. haha...pastikan org tertukaq antara qaseh dengan pengantin perempuan =P

    BalasPadam
  9. slmt mlm yunk..hehe..dh pg pun tp dla baru nk tdo ni..sakit dh belakang ni

    BalasPadam
  10. anym -
    ye ke ?macam xcaye je rindu hik2

    BalasPadam
  11. bun -
    meh2 sini nak kiss meh haha

    BalasPadam
  12. eyka -
    saye pun rindu awak dengan domo buncit lagi hodoh ! haha

    BalasPadam
  13. atiq-
    hahaha tergolek sure tak pegi maluuuu huk2..ngeee gincu je lekat mana ade basah tau

    BalasPadam
  14. shazmira -
    selamat pagi dah hik2

    BalasPadam
  15. sunah -
    rindu jugak kat sunah syg ni huhuhu

    BalasPadam
  16. hajar -
    akak tggu hajar dulu baru akak kawen hihihi...

    BalasPadam
  17. naddia -
    hehe masa tak mengizinkan ..kikiki ramai yg hensem tapi xleh lawan encik goku kot

    BalasPadam
  18. syafiq -
    tunggu syafiq dulu lah haha

    BalasPadam
  19. hahaha..kantoi x bersihkan makeup masa tido..

    boleh jadi kenangan terindah tue

    BalasPadam
  20. tahniah tuk abg. qaseh bila lagi??? hehehehehe. :)

    BalasPadam
  21. atiq -
    sekali sekale ne lah tahu ade org tgk mase tido hik2

    BalasPadam
  22. kamihidup -
    tq so much ..qaseh tggu kami haha

    BalasPadam
  23. hahaha..mesti la ada..hihihi

    BalasPadam
  24. dem, baru je nak bygkan kene ciuman.hahahaha utk pompuan saje pulak.hehe

    lame da tak men gile same2 kan QDA.busy la skang

    BalasPadam
  25. hee jgn lupe singgah ea awk =)

    BalasPadam
  26. naz - yelah tu kite sedar sape kite hahaha

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com