Qaseh Bercuti dari Dunia blog n tips mekap cara Qaseh plg murah ~

123 ulasan:
Assalamualaikum semua ...
petang ni petang terakhir kot qaseh berblog tq lah pada yg sudi2 komen2 n masuk blog qaseh yang tak seberapa ni ... terima kaseh sangat2 pada follower yg sentiasa mengikuti perkembangan ni .. hehe .. hidup mesti diteruskan eceh ... n maafkan qaseh kalau qaseh tak berkesempatan melawat blog korang n tinggalkan jejak qaseh hik2....


qaseh akan pergi sebab ada hal2 yang perlu diuruskan .. n bercuti kerja hari ni last kerja ... sebab gambar di bawah ni haaaa ~

hantaran belum siap sepenuhnya lagi .. ni juz amek senyap2 hahaha tggu siap nnt qaseh letak lagi pic ok .. tema : merah putih ..

so esok hari khamis qaseh cuti, jumaat ,sabtu n isnin cuti (esok majlih pernikahan , hari sabtu persandingan n isnin sambut menantu ) 
kalau akak buat balik laptop boleh lah qaseh online2 jap ..tu pun kalau tak busy hehehe..jemput dtg sume .. !!
n nak tanya pada hencik kyle dah bersediakan anda nak jumpa my family ?hik2 semalam dah buat perancangan eceh ... insyaAllah ~ hihi .. n semalam gtahu mak agy .. mak kawan nk dtg ni ..boleh lah dia tolong2 ye ..pastu qaseh gelak (sebenarnya takut haha) mak senyap je tapi senyum ..alolo control sokmo mok ambe ni ...haha 

n hari ni buat pertama kali qaseh nak ajar korang bermekap gaya qaseh ... 
tengok je okie kalau berani buat lah ..hik2 ..tapi pastikan kamu ade xiu2 mekap ... mahal ni ..kalau nak beli kat sini  mekap xiu2
sebelum di mekap 
mula2 pilih bulu mata pelesu
lepas tu pilih kening 
 tambah blusher aka pemerah pipi sikit
buh contac lens ..muahaha
lepas tu gincu hahaha
amacam lawa tak saye ?hik2 ..(xde keje sebenanya nih !

hati berbicara :


qaseh :yeye hencik kyle mucuk ..sedia belum nak jumpa my parents ..wekk wekk nnt nak suruh mak marah padan muka hahahaha


kyle : saye tidak takut ..demi kamu saye akan berdepan dengan segala2nya hiyarkh2 ..wahaha



p/s : yang hantaran2 bagai kat atas tu bukan qaseh nak kawen tapi abg beliau ..sekian time kaceh !
p/s lagik : qaseh mana pandai mekap nak ajar korang haha... mekap diri sendiri pun macam badut kalau ajar korang jadi badut kuasa 40 

123 ulasan:

  1. tipu tipu....qaseh yg bertunang kan

    BalasPadam
  2. perghh!!ingat qaseh yang nak menikah..baru nak dtg..keke.

    BalasPadam
  3. aaaaaaaaa~ takotnye makeup cenggitu..hihi~

    Yang Comel;
    Khumaera Ismail

    BalasPadam
  4. sweet lah..:)
    and congrats untuk yg nk kawen tu..:)

    BalasPadam
  5. hahahaa...cumel2! yer yerr jerk ingat betol2 qaseh nak ajor mekap! hik3... ;p
    -----------------------------------

    JOM bace kat KatekateKite! Terhegeh Hegeh Lah Korang Nih Kan?!

    BalasPadam
  6. lor..ingat kan qaseh yg nak naik pelamin..nasib baik xterwish slamat pengantin baru hehehe..eh. tapi ape salahnye wish awal2... selamat menjadi future pengantin baru..doa tu kan =)

    BalasPadam
  7. Qaseh nak kawen ye??...heheheeh...congrats dear :)

    BalasPadam
  8. hihi nakal gambau katon tu... :P

    waa comel make up ! kena cuba nih... :P

    BalasPadam
  9. ingatkan nak g mane tadi.. cik tomato dah rest, sekarang cik qaseh lak? ish ish.. datang menaip g nanti!

    pas make up, dah macam barbie lak.. ^^

    BalasPadam
  10. comel abg kyle wat camtu..hahahahah
    ingat sis yg nak kawen..=p slmat bercuti,, rind0o la sy nnt..

    BalasPadam
  11. comeyy betul patung itu!! suke! hehe:)

    BalasPadam
  12. hahaha..memang murah la guna cara tu..nak try juga.. :D btw..comel je kartun tu gelek2..hehe

    BalasPadam
  13. hahaha..memang murah la guna cara tu..nak try juga.. :D btw..comel je kartun tu gelek2..hehe

    BalasPadam
  14. tipah tertipuu......

    *ade adik x??

    BalasPadam
  15. comel nye cik qaseh hehe..
    ingtkan cik qaseh yg nak khwn.. :)

    BalasPadam
  16. ape website dy ? macam besh jeee . heee ^_^

    BalasPadam
  17. lelaki macho mana takut.mak qaseh tak marah pun kan?hihi

    BalasPadam
  18. wah! cun lah kak qaseh..tang bulu mate tu mahal hihi

    BalasPadam
  19. assalammualaikum qaseh...

    mmg fandai ya bikin saspen...mati2 ingat qaseh dh nk nikah..br nk marah..duk nikah senyap2...hee hee

    BalasPadam
  20. sentiasa bersedia hehehe :) waaaa gune ag pic 2 haha klako

    BalasPadam
  21. owoh pandanye qaseh nari ho...musing ligat pe gasing ho...hahaha....hok 2 bakpe duk geleng pale sokmo,x pening ke?...hihihi

    BalasPadam
  22. mueheh segan la i nak mekap2.ehehe

    BalasPadam
  23. adeh suspen jer dik.. IEB ingat Qaseh nak tawen, baru nak pi carik hadiah kawen qaseh, upernyer bukan.. hihihi.. qasih cantek hantaran tu... IEB pun selalu wat hantaran gak...

    BalasPadam
  24. ahaha..niey teringin nak gune bnde niey :)

    BalasPadam
  25. muahaha, terbaik! btw, mana nk download software edit2 nie, besh pulak tengok qaseh maen edit2 nie, nk try jugak! hekhek

    BalasPadam
  26. hikhik~ kalo qaseh yang kawen, ok gak..kami serbu ramai2...:p

    moga dipermudahkan ye urusan...:)

    BalasPadam
  27. selamat pengantin baru tuk abgnye. hepi always. :)

    BalasPadam
  28. hehe. ingt kan ada tips make up murah. ;)

    BalasPadam
  29. punya saspen ingat dia yg nak kawen..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/berterus-terang-sahaja.html

    BalasPadam
  30. sis qaseh..ingat dy yg nak kawen rupanya org len pic2 time makeup tuh ok lagi tapi yg tak tahan gelak guling2 tengok pic sis ngan hencik kyle tuh bahahahaha

    BalasPadam
  31. cutela kamu..macammana nak buat pic gerak2 tu?

    BalasPadam
  32. comel la die....hehehe... ade tag untuk anda... http://ntira-mirmo.blogspot.com/2011/03/tag-yay.html

    BalasPadam
  33. wah...nampaknya xlama lagi la nie..hihihi

    BalasPadam
  34. haha..kalau camtu qbal leh nampak henseng gak gni..

    BalasPadam
  35. Salam..hahahaha tak tahan pasal mekap tu ... ngeee ...nak cuba gak la nanti ...

    BalasPadam
  36. comel kartun dibawah tue.. huhuhu

    BalasPadam
  37. wahh comelnyerr hantaran...nanti jgn lupe update gambar tau..
    ehem2 qaseh bila lagi XD

    BalasPadam
  38. sgt suke entry kali nie! bestnye nk kawen da...

    mekap itu sgtla pelik..haha

    sile jmput sy jd tetamu vip. nk mkn byk2

    BalasPadam
  39. hehe motip terlebih rajin ye qaseh nak make-up cmtu? :P comel jugak!

    kuss, ingtkan kamu yang kawen. :)

    BalasPadam
  40. laa..ingat kan Qaseh yg nak kawen...

    BalasPadam
  41. nak tnye software edit tue ambik kat new or beli cd software..cantik la...

    p/s :singgah2 la blog juejue..juejue ade tag qaseh..http://missjuejue.blogspot.com/2011/03/contest-dulu-lain-sekarang-lain.html

    BalasPadam
  42. lawak ah gmbr joget.. hahaha

    BalasPadam
  43. Comel je jadi... hahaha

    Jom join bloglist PW...

    BalasPadam
  44. siyes comel gile kot..anyway follow u yaww !

    BalasPadam
  45. hehehe.. ingt qaseh tadi.. =) bukan main lagi die ye menari kt bawah tu..

    BalasPadam
  46. miss Qaseh : ai baru ingat nak wish TAHNIAH!!! koh koh koh macam² hal lah...

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "Jadual Bulan Mac 2011 Sangat PADAT !!!"

    BalasPadam
  47. huhuhu...qaseh jahat...
    ingat qaseh yang kawen...
    rupenye orang laen kan...

    BalasPadam
  48. Ingatkan qaseh yang kahwin...hehehehe...baca sampai abis baru paham....selamat menyinsing baju la...

    BalasPadam
  49. nak kene babab budak qaseh ni tau...!! ingatkan die betol die nak kawen...baru nak touching..nape la die tak nak jemput akak...!!! :((

    anyway, mmg cantek sangat qaseh mekap..sok mekap lah macam tu...hehehhe

    BalasPadam
  50. Dah lama x dtg sini. skali dtg Qaseh nak cuti berblogging plak. ingtakan Qaseh yg nak kawen. mmg suspen td...he3..

    BalasPadam
  51. Wah!` Menariknya application awak. Jom la singgah singgah http://enveeme-so-buyme.blogspot.com

    BalasPadam
  52. laaaa... ingat sis kawen... suspennnn

    BalasPadam
  53. hahaha...

    mekapkan diri sendiri ea ;p

    nanti nak try gak, cam lawak pula..harhar

    BalasPadam
  54. auwww, terpikat syaz.
    bab bulu mata tu la yg jeles ni. >.<

    BalasPadam
  55. lor..ingatkan dah boleh makan nasik minyak qaseh....lambat lagilah jawabnya ni...

    BalasPadam
  56. cantik sungguh mekap qaseh! hehehe :DD selamat berehat dr dunia blog.. nanti jgn lupe aktif blik taw! :DD

    BalasPadam
  57. cikcleo -
    alahhh lambat lagi ..nk dtg skang pun boleh meh2

    BalasPadam
  58. sis maera -
    ngeee comel pe mekap tu hihihi

    BalasPadam
  59. katekatekite -
    lah qaseh ajar mekap tu cara senang hik2

    BalasPadam
  60. aween -
    hehe saje je bagi gempak ..eceh awal nye wish tq ngeee

    BalasPadam
  61. ana izzaty -
    haaa tak bace lah tu ... not me

    BalasPadam
  62. tomato -
    cuba lah kalau bran hehe

    BalasPadam
  63. kay -
    mane boleh behenti menaip ..eceh barbie pulak dah ..badut ade lah

    BalasPadam
  64. dek ina -
    rindu kamu jua alah sekejap je

    BalasPadam
  65. eyka -
    patung mane?kalah domo kan kan kan ?hik2

    BalasPadam
  66. bantalbucuk -
    hehe saje hilangkan keboringan

    BalasPadam
  67. kaizen -
    adek ?adek laki ade lah nape ye?

    BalasPadam
  68. tyka -
    klik kat mekap xiu2 tu lah link dia

    BalasPadam
  69. cik najihah -
    yang tu sikit je baru ..ade lagi bulu mata yg superb

    BalasPadam
  70. waalaikumsalam mama.. aishh ne leh lupa kat mama tersyg

    BalasPadam
  71. kyle -
    ne de kelaka pun...macho pe

    BalasPadam
  72. sabri -
    nok belajar jugok ko..tok dan nak pening hihihi

    BalasPadam
  73. jiji yu -
    baik xyah mekap kamu ye ..

    BalasPadam
  74. sis yg comel -
    alaaa nak bagi sekarang pun boleh hadiah tu haha leh double nnt

    BalasPadam
  75. cik ladies -
    try lah pasti tertarik wawawawawa

    BalasPadam
  76. sunah -
    ok nnt dtg serbu ye xdtg siap lah sunah haaa

    BalasPadam
  77. zafira -
    hehehe ne de murah skang sume mahal2..tu je yg plg murah hik2

    BalasPadam
  78. specky gurlz -
    tulah hobi di waktu lapang

    BalasPadam
  79. eja -
    pic gerak2 tu pun gune software yang mekap kat atas tu

    BalasPadam
  80. iqbal -
    hengseng dakpe jangan iseng kah2

    BalasPadam
  81. bro hasrul -
    owoh bro pun nak mekap cenggitu ke ..bek xyah haha

    BalasPadam
  82. wan blur -
    kartun ke tuannye yg cumel

    BalasPadam
  83. a.ah terlebih rajin aka sawan rajin

    BalasPadam
  84. wanda -
    bukan kite bukan bukan ~

    BalasPadam
  85. miss juejue -
    link kat atas tu ade.. mekap xiu2 tekan je situ n donlod

    BalasPadam
  86. hamzah -
    kite sehabis ayu dah tu dia kata lawak pulak dah

    BalasPadam
  87. pembawa wacana -
    hehek comel ke..malu aiii

    BalasPadam
  88. tunggu atq pulak..lama lagi la... xde calon lagi nie..

    BalasPadam
  89. encik blogger -
    hehe encik blogger nak juin pun boleh

    BalasPadam
  90. shah kayrul -
    haha baekk punye nasihat ... menyinsing baju ye kiki pakai baju xde lengan lah sng

    BalasPadam
  91. sis pija -
    larikkkkkkk laju2 haha.. mekap cenggitu ayah xmo ngaku qaseh ni anak dia huh

    BalasPadam
  92. sis azzey -
    lambat agy nak kawen huhuk

    BalasPadam
  93. syaz -
    ololo jlez pulak amek lah bulu mata tu

    BalasPadam
  94. mamaemaa-
    hihi tggu seru dtg dulu lah

    BalasPadam
  95. yana -
    jap je tak aktif nnt aktif balik kikikiki

    BalasPadam
  96. atiq -
    ye2 je ..lambat2 tup2 esokk

    BalasPadam
  97. esok? haha..xdela..lambat lagi la...byk benda nk buat dulu

    BalasPadam
  98. tp bakal da kan..cepat2 la..owgnye da pegi jmpa fmly tuh

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com