Majlis Sambut Menantu

50 ulasan:
Assalamualaikum semua ..
hurmm lamanya tak buat entry ..hari ni baru sempat update n dah start kerja yahoo2 ...
line kat umah macam sipot sedut hehehe...
menenangkan pengantin lelaki bawak2 bersabowww hihi


tengah berkata2 dalam hati :mana pulak isteri ku ini 

pengantin perempuan dengan ibunya 


dah sampai ..salam amek berkat 

yeyyy kitorang dah selesai ... korang ?



eceh macam hindustan lah pulok






notes : lokasi di rumah ku ... kampung tok has ,jerteh ,trg 
masa lebih kurang pukul 3 lebeyh 

hati berbicara :
alhamdulillah semua berjalan dengan lancar ...
yeyyyyyy ~ 

50 ulasan:

  1. ni sape.. Abang Qaseh ke.. tahniah tahniah.. jeles~

    BalasPadam
  2. Hmm... Best... nya... Hmm...

    BalasPadam
  3. comey le sayang gambo ni~~~ pandai amek~~ nanti qaseh dengan kyle pulok....ops!

    BalasPadam
  4. dalia punye giliran bile??

    psstt..ade abg lain tak??

    BalasPadam
  5. Jerteh?? Kg apa Qaseh? Kak chik Kg. Pdg. Luas.

    BalasPadam
  6. sweet..selamat pengantin baru..!!

    BalasPadam
  7. miss Qaseh : alhamdulillah...selesai...('',) tahniah baut akak dan abam yu...

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "HARIMAU MALAYA di Kelayakan Olimpik ROUND 2 !!!"
    2.New Entry "TUTORIAL Part 1 : NEW ENTRY di comment box"
    3.New Entry "~DULU & KINI~"

    BalasPadam
  8. cantik la gambar2 dia..pengantin nya pon sweet je.. :D

    BalasPadam
  9. shantek la snap picture neyh ...
    smart ~

    BalasPadam
  10. tahniah qaseh dpt akak ipau, buli lah apa lagi, heee. :)

    BalasPadam
  11. selamat bercinta sepanjang hayat buat pasangan pengantin dalam gamabr,,,

    hmm qaseh bile plak?
    (heeeeee..nakal tak soalan ni?)

    BalasPadam
  12. cikcleo sukenye kaler baju die!!! my kaler idaman bile nek pelamin nnt!!hee..baju die santek!!waahh..

    BalasPadam
  13. selamat pengantin baru yer!! aw plak bile?hoho

    BalasPadam
  14. Pengantin Lelaki tu ada darah pahlawan macamnya..asyik dok tayang keris bersarung dia je...aku lak yang naik risau..pengantin pompuan
    tak risau pun..siap senyum lagi...

    BalasPadam
  15. congrat~~
    pasni leh wat majlis sambut baby lak:)

    BalasPadam
  16. alamak bila buleh kawin ni. heeee

    BalasPadam
  17. suwittt kaler tu..kaler apa ek??
    grey ke gtu ek??

    qaseh amik sdri ke gmbr ni??cntik..


    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/apa-hadiah-kawen-yang-paling-pengantin.html

    BalasPadam
  18. ujang -
    sabo hang tak lama lagi hahaha

    BalasPadam
  19. sunah -
    insyaAllah eh2 bukan sunah dengan adi ke hahaha

    BalasPadam
  20. naddia -
    ntah lah tggu naddia lah dulu .. abg lain ?haha adek je ade ..nak ?kikiki

    BalasPadam
  21. kak chik -
    kampung tok has lah ..aik igt kan kak chik org bandar or asal kat sini ?

    BalasPadam
  22. bantal bucuk & mish chiorika -
    kembang dah pengantin dok memuji2 nih hehe tq

    BalasPadam
  23. kami hidup -
    wawawa jahat seh suh buli hihihi

    BalasPadam
  24. shams -
    amin ..qaseh ?err qaseh mane ye ?haha tak tahu lah

    BalasPadam
  25. cikcleo -
    haha alamak dah mengidam ye ..hehehe nnt kawen cr baju kaler ni kot2 xde kan menanges pulak

    BalasPadam
  26. aretikz -
    waaaaaaa nape tanye qaseh pulak ... cite qaseh xde dlm hal2 kawen ni hik2

    BalasPadam
  27. abadi romeo -
    haha dia ade keris nak buat macamana kite xde keris ..parang pun jadi lah eh

    BalasPadam
  28. sisqasehraihan -
    kaler silver aka perak aka grey lah kot..bukan qaseh snap ni ..potografer

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com