Gud Luck Erra ~ Protege yang bez ! Salma ~ gud luck !

22 ulasan:
Assalamualaikum semua ...
selamat petang .. sebenarnya malas nak cerita pasal artis dalam blog ni ..tapi semalam mentor wow terpaku n teruja dengar suara salma protege erra !


yang ni semalam punya .. ~ mentor5
first dengar meremang bulu roma ... salma tak usah fikirkan pasal rupa okeyh yang penting kamu sangat2 berbakat .. suara yang bez n mantap ! hehehe like u ! hope salma akan menang !!! yeahhhhh ~ 


yang terindah hanyalah sementara ~
Setinggi seluas gunung dan lautan
Sejuta harapan dipertaruhkan
Beronak berliku jalan kulalui
Selagi berupaya kuteruskan

Alangkah sukarnya memadam bayangan masa silam
Di dalam keberanian terusik jua perasaan
Tidak hentinya memanjang dan semoga jiwa ini terus tabah

Sesungguhnya saat yang terindah hanyalah sementara
Yang terpahat di dalam diri hanya kenangan dan nestapa

Tak rela kuturutkan hati
Menyesali apa yang terjadi
Andainya begitu suratan yang tertulis diazali

Biarlah walaupun kusepi
Sedih pedih dikhianati
Aku kan tetap terus mengorak langkah perjalan 

hati berbicara :
sape sokong qaseh ?hik2

22 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

all the best yaw~

JIJI YU berkata...

muohoho..tak pernah lak aku nak laayn mentor ke hape ke...

fyna berkata...

sokong.....suke die...

mykhalis berkata...

errapun terpaku camnie..kan??

latest entry di blog khalis : 18sx baju yang tak sesuai dengan pemakainya

YUL berkata...

rsenye die je kot yg terbaik, yg lain mcm tkde fight je. huhu

cik pulau berkata...

tak tengok mentor semalam..
ada dinner kolej..'
melepas tgk salmah beraksi.. huhu

Doctor on Duty- Siti Soleha berkata...

clap..clap..sedap
tapi rupe dia sol rase ok je..
leh belajar make-yp lawa-lawa cam erra
contact lens kaler biru lagik salma pakai..hehe

puteri ain berkata...

mereka sangat2 best malam semalam..good luck kepada mereka..:)

Naddia berkata...

beliau lebih terer drp erra! jap..cam da komen je td...

Cik Ezy berkata...

suara die ni mmg best kn..

azi nur berkata...

i likeeee salma~

Tanpa Nama berkata...

sy suka salma :)

kaizen berkata...

mentor20 Qaseh

syafiqah @ syasya berkata...

salma memang mantap :D

Yuslia Suhana berkata...

suara dia mmg best... mmg tak minat dgn mentor.. tapi mentor kali ni tgk sbb ada salma :)

aliza berkata...

i pun sokong salma.. :)

Solihin Zubir berkata...

sy suka sgt lagu erra yg tu..
salu layan lagu tu msa kecewa dlu.. ;-p

Solihin Zubir berkata...

bleh tahan jugak vokal dia.. tinggi gila..

ghost writer berkata...

sapa yang dah menang program realiti nih...?

sori lar tak tengok dan tak tahu perkembangannya,maklum lar tv ada tapi buat layan playstations jer...

yatie's EPISODE berkata...

semalam tak sempat nak tengok. akan datang, insyaAllah. hehe

alexa yussida berkata...

err dah start eh mentor ?

wanda arry berkata...

best2...dengar mlam tuh

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com