Gud Luck Erra ~ Protege yang bez ! Salma ~ gud luck !

22 ulasan:
Assalamualaikum semua ...
selamat petang .. sebenarnya malas nak cerita pasal artis dalam blog ni ..tapi semalam mentor wow terpaku n teruja dengar suara salma protege erra !


yang ni semalam punya .. ~ mentor5
first dengar meremang bulu roma ... salma tak usah fikirkan pasal rupa okeyh yang penting kamu sangat2 berbakat .. suara yang bez n mantap ! hehehe like u ! hope salma akan menang !!! yeahhhhh ~ 


yang terindah hanyalah sementara ~
Setinggi seluas gunung dan lautan
Sejuta harapan dipertaruhkan
Beronak berliku jalan kulalui
Selagi berupaya kuteruskan

Alangkah sukarnya memadam bayangan masa silam
Di dalam keberanian terusik jua perasaan
Tidak hentinya memanjang dan semoga jiwa ini terus tabah

Sesungguhnya saat yang terindah hanyalah sementara
Yang terpahat di dalam diri hanya kenangan dan nestapa

Tak rela kuturutkan hati
Menyesali apa yang terjadi
Andainya begitu suratan yang tertulis diazali

Biarlah walaupun kusepi
Sedih pedih dikhianati
Aku kan tetap terus mengorak langkah perjalan 

hati berbicara :
sape sokong qaseh ?hik2

22 ulasan:

  1. muohoho..tak pernah lak aku nak laayn mentor ke hape ke...

    BalasPadam
  2. errapun terpaku camnie..kan??

    latest entry di blog khalis : 18sx baju yang tak sesuai dengan pemakainya

    BalasPadam
  3. rsenye die je kot yg terbaik, yg lain mcm tkde fight je. huhu

    BalasPadam
  4. tak tengok mentor semalam..
    ada dinner kolej..'
    melepas tgk salmah beraksi.. huhu

    BalasPadam
  5. clap..clap..sedap
    tapi rupe dia sol rase ok je..
    leh belajar make-yp lawa-lawa cam erra
    contact lens kaler biru lagik salma pakai..hehe

    BalasPadam
  6. mereka sangat2 best malam semalam..good luck kepada mereka..:)

    BalasPadam
  7. beliau lebih terer drp erra! jap..cam da komen je td...

    BalasPadam
  8. suara die ni mmg best kn..

    BalasPadam
  9. suara dia mmg best... mmg tak minat dgn mentor.. tapi mentor kali ni tgk sbb ada salma :)

    BalasPadam
  10. sy suka sgt lagu erra yg tu..
    salu layan lagu tu msa kecewa dlu.. ;-p

    BalasPadam
  11. bleh tahan jugak vokal dia.. tinggi gila..

    BalasPadam
  12. sapa yang dah menang program realiti nih...?

    sori lar tak tengok dan tak tahu perkembangannya,maklum lar tv ada tapi buat layan playstations jer...

    BalasPadam
  13. semalam tak sempat nak tengok. akan datang, insyaAllah. hehe

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com