Bintang kehidupan ~

29 ulasan:

Assalamualaikum semua ..
selamat pagi ... huhu hari xde idea lah nak hupdate pape ..
hari ni nak nyanyi je haha...sumbang 
sory ye video di bawah memang xde gambar okie..hitam je ,..saya kan low profile wah2 ..

video
lagu bintang kehidupan .. lama tak dengar lagu ni ... bez ! tapi qaseh nyanyi tak bez okie..haha 



yang ni baru bez haha ....
lirik lagu bintang kehidupan ~

Jenuh aku mendengar

Manisnya kata cinta
Lebih baik sendiri
Bukannya sekali
Ingin ku mencoba
Namun ku gagal lagi
Mungkin nasib ini suratan tanganku
Harus tabah menjalani

Jauh sudah langkahku

Menyusuri hidupku
Yang penuh tanda tanya
Kadang hati bimbang
Menentukan sikapku
Tiada tempat mengadu
Hanya iman di dada
Yang membuatku mampu
Selalu tabah menjalani

Reff:

Malam-malam aku sendiri
Tanpa cintamu lagi
Hanya satu keyakinanku
Bintang ‘kan bersinar menerpa hidupku
Bahagia ‘kan datang
Back to Reff

Jenuh aku mendengar

Manisnya kata cinta
Lebih baik sendiri


lagu ni qaseh tuju khas (walaupun sumbang )buat semua yang sudi masuk blog qaseh...i know im juz picisan blog ..tapi tq sangat2 pada yg selalu masuk blog qaseh ..yg belum qaseh jejak m sory dear ~ masa tak sempat tapi insyaAllah qaseh akan jejak sume2 yg komen2 blog qaseh ..insyaAllah ...
syg u olz sangat2 ..andainya ada keburukan dlm blog ni untuk di tegur ..silakan ~ tapi jgn kutuk2 ok ...saket ! uhuk2 ... n tunjuk ajar ku sifu ..hehehe ... 
syg korang sume ketat2 ! my beloved readers .. love u olz ..(ceh koya lebeyh ni haha)

hati berbicara :
lagu ni bawa erti kat qaseh suatu ketika dulu ..
n my bez memories ..love this song ! 

29 ulasan:

  1. lagu ni pemes time nis form 2 ,tahun 2002.
    i miss tht memories

    BalasPadam
  2. x nak play boleh.. tp tue sis qaseh nyanyi ke.? hehe

    BalasPadam
  3. tu diaaaa....jom nyanyi sama2~ hahaha~

    BalasPadam
  4. alahai nostalgia tul lagu nie dik, masa zaman akak sekolah-sekolah dolu....

    BalasPadam
  5. sama la..takda idea jugak nak update apa hari nie...UV sungguh sikit..nasib-nasib..huhu

    BalasPadam
  6. yeyeh..da lame xdenga lagu ni..best2

    BalasPadam
  7. fuhhh! terharu pulak ada lagu khas untuk pengunjung

    BalasPadam
  8. suke la lagu ni..thnx sbb nyanyikan tuk sye...hehe...o_0 v

    BalasPadam
  9. hehe..comel la suara k.Qaseh nih..!
    =D..
    nak vote larh..!haha

    BalasPadam
  10. bintang kan bersinar menerpa hidupku~
    wahh shahdu nya vocal,, :))
    mmg respect la,, berani keluarkan suara :)) ^^

    BalasPadam
  11. comeyyyyy je suara..:)

    lagu yg akn bt alexa termenung jauh n hanyut ngn memori is kenangan terindah..tataw pesal lagu tuh..hikhik

    BalasPadam
  12. anisa -
    mmg lagu memories ni ... hehe lagu paling bez bila jatuh cinta hahaha

    BalasPadam
  13. atiq -
    ye lah syg .nyanyi sendiri je lah haha

    BalasPadam
  14. sunah -
    jommm ..start nyanyi je terus hujan hahaha

    BalasPadam
  15. hazmin -
    xpe lah hihi maybe len kali byk lah uv tu

    BalasPadam
  16. zuewairy -
    haha terharu ke nak pengsan

    BalasPadam
  17. irzat adam -
    aik2 haha pun boleh lah ..

    BalasPadam
  18. kami -
    awal2 lagi kena tendang kan

    BalasPadam
  19. sis alexa -
    haha tahu xpe sis..qaseh pun terbuai jugak ..mmg lagu berhantu ni zaman2 dulu2

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com