Tq Abg Ben Dan rizi-biz.com

32 ulasan:
Assalamualaikum semua selamat petang ...
maaf lah hari ni Qaseh rasa blur sangat ... sorry yang qaseh belum jejak blog dia lagi ye ..
ok nak share something hari ni wawawawa ..tapi imbau cerita petang kelmarin dulu2 ..lupa pulak hari apa 
hari tu ada col 


pemuda : helo 
qaseh : helo 
pemuda : ni cik bla2x ke ..
qaseh : ye saya 
pemuda : awak yang menang segmen abg ben tu kan yang soalan terkumpul tu hari hehe http://www.qasehdalia.com/2011/01/blog-500-mencari-harta-karun-soalan.html
qaseh : oh ye nape ye ?
pemuda : tak saya baru je selesai pindah kedai so hari ni baru ada masa nak sent hadiah tu 
qaseh : owhh takpe2 ... terima kasih ye 
pemuda : sama2 maybe hari ahad or isnin smpai 
qaseh : ok terima kaseh lagik .. assalamualaikum


muehehehe sembang punye rancak ..pastu pagi tadi ade orang kol jugak 
pemuda : helo 
qaseh : helo 
pemuda : ni cik bla3x 
qaseh : ye saye nape ye ?
pemuda : ni saya dari pos laju .. nak hantar barang dari rizi biz
qaseh : owhh ye pastu ?
pemuda : awak dok mane ye ? 
qaseh : kg tok has aik bukan ada alamat ke ?
pemuda : kg tok has tu luas ..kat depan sekolah ke mana ye ... 
qaseh : owh depan sekolah bla3x rumah warna pink 
pemuda : owh pink kaler 
qaseh : tiba2 aku tergelak 
pemuda : aip gelak pulak dia haha (gelak jugak hampeh)
qaseh : ye lah lucu hihihi (ceh siap sembang2 tu )
pemuda : ok nnt saya hantar ..awak kat mana ni 
qaseh : kat opiz 
pemuda : owh kerja jerteh ke 
qaseh : (dlm hati byk tnye pulak dah ) tak lah kawasan sini jugak 
pemuda : owh hehe ok lah 
qaseh : ok terima kasih ye assalamualaikum
pemuda : waalaikumsalam 


jeng2 so tadi balik rumah lunch .. sengeh2 dari jauh lagi .. masuk umah cari bungkusan ..wawawa ade lah .. jeng2 alhamdulillah rezeki hari ni ..dapat songket dari http://rizi-biz.com/ pastu de sabun 3 ketul , pastu beg kecik wat buh henfon .. hihi byk pulak brg ..so sape2 nak jadi pengedar ke boleh g blog dia tau ... ade diskaun 





hati berbicara :
tq sangat2 kat abg ben kat penaja n kawan2 sume yang menyokong diri ni cewahhh 
haha kain tu dah di hantar ke rumah tukang jahit untuk di buat baju 
so boleh lah meragam di hari persandingan abg ku eceh ... 
alhamdulillah rezeki ..ada lagi dua orang yg dapat ..
nak tahu siapa ?
jom kita terjah hek2
sape yang kutuk2 segmen abg ben tu sila dtg sini cek mahu bagi penampo dua tiga das...
berbaloi2 wessss ~ 





32 ulasan:

padlie berkata...

best x2..
banyak tu hadiah
tahniah yer :D

Entry terbaru padlie: Bestnya jadi V.I.P.

tomato berkata...

weehuu , syioknyeh !! XD

Sunah Mohammad berkata...

waaaa~~~~~~ bestnye~~~ huhuhu....tapi tak jeles, ok? :p

Ujang9897 berkata...

mcm lebih kurang sama jer hadiah kita..=)

yatie's EPISODE berkata...

wahhh... byk tuu hadiah. hehe
tahniah yaaw. (:

Zue Cancer berkata...

tahniah..sy pon dpt songkek gak..dari....hohohohoho nnt ley apaki sesame hehhe

hasrul hassan berkata...

Salam.
Uh dah tau umah Qaseh dah .. lepas ni leh la datang beraya .. hehehehe

hasrul hassan berkata...

Oppsss .. BTW .. tahniah sekali lagi.

ejulz berkata...

wah!! tahniah ek.. ejulz x menang2 lagi ni.. heHe

Jangan lupe singgah n komen k.. :)

New Entry "Sejarah 2008 berulang?!! "

HAJAR hasan berkata...

wah! seronoknya. tahniah kak qaseh.
tak dpt join segmen en.ben tu la.mse tu x de blog lg. ngee~ congrats ya! ;)

CGG berkata...

waa..santek blog:)

OLick SyaSya berkata...

seronok nye..tahniah qaseh,,

aNaYaNa berkata...

wahhh..dapat songket tuu..taniah2..tumpang gembira..hehe

aDisH.sHidA berkata...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaah dah dapat erk....bape barang semua nya qaseh...kain pasang tu wna olen erk

MIMIE AIZA berkata...

waaahhhh... cantek laa.. jelesss
ahhahaa

Diya Edhayaa berkata...

wah2!! tahniah qaseh,,,
lawa lah belog qaseh yg baru ni..
ni mst addict pink kn.. heheh

Qaseh dalia adelia berkata...

padlie -
rezeki hehe tq ye

Qaseh dalia adelia berkata...

tomato -
nak ke amek lah hihi

Qaseh dalia adelia berkata...

sunah -
yeke xjelez haha

Qaseh dalia adelia berkata...

ujang -
mmg sama pun hik2

Qaseh dalia adelia berkata...

yatie -
tq dear

Qaseh dalia adelia berkata...

zue-
hah dr sape tu ye

Qaseh dalia adelia berkata...

bro hasrul -
haha amboi dtg je kikiki tq bro

Qaseh dalia adelia berkata...

ejulz -
nak menang camano tak masuk hehek

Qaseh dalia adelia berkata...

ejulz -
nak menang camano tak masuk hehek

Qaseh dalia adelia berkata...

hajar -
xpe dear nnt nex time okeyh

Qaseh dalia adelia berkata...

cgg -
ek tq

Qaseh dalia adelia berkata...

syasya-
tq dear

Qaseh dalia adelia berkata...

anayana -
tq dear

Qaseh dalia adelia berkata...

shida -
tah lah bape xkira tp same lah mcm shida ..warne peach tu dlm gmbar nmpak mcm olen

Qaseh dalia adelia berkata...

dek mimie-
nnt sis bg haha tggu kaye lu

Qaseh dalia adelia berkata...

diya -
mmg addicted tahap gaban haha

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com