SEGMEN 2 DALAM 1 : KHAS BUAT BLOG PUNYA FOLLOWER

11 ulasan:
Assalamualaikum wahai penghuni blog ~ 
hari ni baru dapat juin segmen abg ben ..uuuuu T_T sangat2 kempunan hehe...
segmen 2 dalam 1 ... jeng2 ...
ape yang 2 dalam 1 ek?kalau mak tahu ~ klik link kat bawah header cik abg yang kacak bergaya ini ...


hurmmm sikit je follower dalia...malu ase.. ape pun follower hanya lah angka ...tak semua 2 ribu or 10 ribu or 3ribu follower tu semua nya akan ikut setiap perkembangan entry2 kita ... ade yang tak folo suka bace entry2 kita tapi dlm diam2 ... follower ni ade yang juz tgk blog cantek .. ade yg folo juz untuk kite folo dia balik .. n ade yg folo sebenar2nya memfolow setiap perkembangan blog kita ..~ so bagi yg follower banyak or sedikit tu jangan pernah kecik hati ... yang patut kecik hati bila entry2 kita langsung xpernah ade org bace..uhuuuu sedeyh ~ apepun tq abg ben  atas jasa2 baik mu selama ini ...hihihi ade mase ade jodoh kita bertemu ya...haha larikkkkkkkkk...

11 ulasan:

  1. eh, dah len lak blog ni.. betul2 follower ade macam2.. tapi yang paling best follower yang betul2 bace sume entri kan??

    request telah di wat, view jika mahu =)

    http://kazreal.blogspot.com/2011/02/when-u-become-cartoon-q-can-start.html

    BalasPadam
  2. good luck smua.........
    =)


    jom singgah blog sedeh ijam..ngeeee
    =(

    BalasPadam
  3. alamak..bile la nk dpt kawan smpai beriban nieh..

    BalasPadam
  4. Tahniah,akan makin bertambah lagi..AMIN

    BalasPadam
  5. jom join contest!

    ada tag awak kat sini: http://mawarmawarputih.blogspot.com/2011/02/smiley-baggy-giveaway.html

    nak tau lebih lanjut pegi sini: http://www.cheqppjoy.com/2011/02/smiley-baggy-giveaway.html#comments

    BalasPadam
  6. deqdeq sibuk tak sempat nk join segmen abg ben...huhuhuhu...


    p/s: jemput join contest 5-5-5 deqdeq
    dan deqdeq telah tag qaseh juga...

    BalasPadam
  7. hye QDA.. dtg singgah dari blog BA.. hehe.. ;D

    BalasPadam
  8. Bile lagi Abg Ben nie nak buat camnie? nak join gak..any news?
    http://kitasemuaguru.blogspot.com/

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com