Im Blogger Pilihan Sahabat Blogger ~

33 ulasan:
Assalamualaikum semua selamat pagi ~ 
korang sihat ?kalau tak sehat cari doktor2 ensem ye sebab kalau cari doctor tak ensem makin tak sehat lah jawabnya ! haha oppsss ade doc ke kat sini ... hihi doc nampak ensem "tudey" (takut)..tadi kan kan kan masuk keje open laptop .. mula2 bukan tap facebook lepas tu tab blog abg ben lepas tu tab blog sendiri...masuk facebook ..pastu masuk sahabat blogger .. n then mata tertancap kat satu post by atiQ..nampak macam muke haku je ...n then tengok2..yabedaaaaa beduuuuuuu muahaha ape2?..tengok kat bawah ni ha (dengan aksi lagak)

kenapa dalia terpilih ?sebab hari tu bro framestone ada buat satu segmen ...

hati berbicara :
tq so much sebab hari ni bro, atiq n admin2 memilih blog dalia sebagai blogger pilihan ...huhu terharu sangat2 ...tq so much olz ...love u muah3x...!
dalia rasa ni macam satu semangat kat dalia even dalia tahu blog ni banyak kekurangan ..:D 
n ada lagi satu semangat yang datang ..nak tahu ape?
next entry ~

33 ulasan:

  1. jelesnya..tau la dah popular..=)

    BalasPadam
  2. nak tahu satu lagi kejutan tue apa...

    BalasPadam
  3. ujang -
    hampeh ayat xleh blah hihihi..sindir le tu ..jap g masuk blog ujang eh ...:p

    BalasPadam
  4. Salamm .. fewitt ... :) saya tak nak jadi blog pilihan qaseh ke? hehehehe

    BalasPadam
  5. wehuuu~~ cik qaseh jadi pilihan di hati i sampai bila2~~ buka hari rabu jek~ hahahaa!

    BalasPadam
  6. wahhhh...femes la u pasnie

    BalasPadam
  7. tahniah awak...bila la blog alief akan terpilih..huhuhu..tunggu blog alief stabil mcm blog awak kot.huhuhu..awak,,tahniah sekali lagi..btw,,di sini ada sorang doctr..nama dia doctr alief..tapi,,doctor tak grade lagi..haha..

    BalasPadam
  8. forever love -
    kejutan bila kita di hargai hehe

    BalasPadam
  9. nuruaisha -
    ape yg bez tu dear ..xde pe yg bez pun

    BalasPadam
  10. bro hasrul -
    always jadi pilihan di hati lah hik2

    BalasPadam
  11. cinta bunga -
    sign kat ne tu haha ade2 je

    BalasPadam
  12. sunah -
    u too always in my heart eceh !

    BalasPadam
  13. alief -
    alief blog alief dah mantap lol

    BalasPadam
  14. sorry qaseh.. x twu nk letak kat ner tag.. hihi. sorry twu...

    http://akuwanblur90.blogspot.com/2011/02/blog-colourful-akuwanblur90.html

    p/s: mncari2 post yg x gsnggu cik qaseh.. untuk letak tag nie..

    BalasPadam
  15. berbekalkan nama anam sedara...

    jadik nama adik manis yg sebenar ialah....

    ___________

    BalasPadam
  16. berbekalkan nama anam sedara...

    jadik nama adik manis yg sebenar ialah....

    ___________

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com