Im Blogger Pilihan Sahabat Blogger ~

33 ulasan:
Assalamualaikum semua selamat pagi ~ 
korang sihat ?kalau tak sehat cari doktor2 ensem ye sebab kalau cari doctor tak ensem makin tak sehat lah jawabnya ! haha oppsss ade doc ke kat sini ... hihi doc nampak ensem "tudey" (takut)..tadi kan kan kan masuk keje open laptop .. mula2 bukan tap facebook lepas tu tab blog abg ben lepas tu tab blog sendiri...masuk facebook ..pastu masuk sahabat blogger .. n then mata tertancap kat satu post by atiQ..nampak macam muke haku je ...n then tengok2..yabedaaaaa beduuuuuuu muahaha ape2?..tengok kat bawah ni ha (dengan aksi lagak)

kenapa dalia terpilih ?sebab hari tu bro framestone ada buat satu segmen ...

hati berbicara :
tq so much sebab hari ni bro, atiq n admin2 memilih blog dalia sebagai blogger pilihan ...huhu terharu sangat2 ...tq so much olz ...love u muah3x...!
dalia rasa ni macam satu semangat kat dalia even dalia tahu blog ni banyak kekurangan ..:D 
n ada lagi satu semangat yang datang ..nak tahu ape?
next entry ~

33 ulasan:

Ujang9897 berkata...

jelesnya..tau la dah popular..=)

forever love berkata...

nak tahu satu lagi kejutan tue apa...

Qaseh dalia adelia berkata...

ujang -
hampeh ayat xleh blah hihihi..sindir le tu ..jap g masuk blog ujang eh ...:p

fikri razali berkata...

congrats

.nuruashia. berkata...

beshnyee jd sys qaseh :)

specky gurlz berkata...

wah!! tahniah3x hehehe

SaYraH WonDerLanD berkata...

Wah best kot. Tahniahhh!!

hasrul hassan berkata...

Salamm .. fewitt ... :) saya tak nak jadi blog pilihan qaseh ke? hehehehe

zacky ~786~ berkata...

wahh..~ :D

Bobo berkata...

tAHNIAH!:)

fyna berkata...

waaaa..beshnye...
;)

.::cintabungablogspot::. berkata...

femes la... nak signnnn :)

Sunah Mohammad berkata...

wehuuu~~ cik qaseh jadi pilihan di hati i sampai bila2~~ buka hari rabu jek~ hahahaa!

a n a . i z z t y berkata...

wiiiwiitt..hehhe... :)

lea berkata...

wahhhh...femes la u pasnie

aLieF si Muncung ManiS berkata...

tahniah awak...bila la blog alief akan terpilih..huhuhu..tunggu blog alief stabil mcm blog awak kot.huhuhu..awak,,tahniah sekali lagi..btw,,di sini ada sorang doctr..nama dia doctr alief..tapi,,doctor tak grade lagi..haha..

Qaseh dalia adelia berkata...

forever love -
kejutan bila kita di hargai hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

fikri -
tq so much

Qaseh dalia adelia berkata...

nuruaisha -
ape yg bez tu dear ..xde pe yg bez pun

Qaseh dalia adelia berkata...

specky gurl -
tq dear hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

sayrah -
tq yunk

Qaseh dalia adelia berkata...

bro hasrul -
always jadi pilihan di hati lah hik2

Qaseh dalia adelia berkata...

zacky -
wekkkk haha

Qaseh dalia adelia berkata...

bobo !
tq tauuu

Qaseh dalia adelia berkata...

fyna -
tq dear

Qaseh dalia adelia berkata...

cinta bunga -
sign kat ne tu haha ade2 je

Qaseh dalia adelia berkata...

sunah -
u too always in my heart eceh !

Qaseh dalia adelia berkata...

ana izzaty -
ehem2 hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

alief -
alief blog alief dah mantap lol

akuwanblur berkata...

sorry qaseh.. x twu nk letak kat ner tag.. hihi. sorry twu...

http://akuwanblur90.blogspot.com/2011/02/blog-colourful-akuwanblur90.html

p/s: mncari2 post yg x gsnggu cik qaseh.. untuk letak tag nie..

kak dayah eh cantik manis berseri seri berkata...

berbekalkan nama anam sedara...

jadik nama adik manis yg sebenar ialah....

___________

kak dayah eh cantik manis berseri seri berkata...

berbekalkan nama anam sedara...

jadik nama adik manis yg sebenar ialah....

___________

qaseh dalia berkata...

Rahsia haha

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com