Header Baru ~ Tq sO much Fakhrul

38 ulasan:
Assalamualaikum olz ~
selamat petang .. hehe hari ni busy sikit huhu...poyo je busy kan ..
update nak tayang header baru ~ muehehehe ...jeng2x qaseh mintak tolong dengan seseorang ni ha ....
nak tahu siapa ?...skandal baru neh hahaha gurau je ..mati den hubby bace ..kikiki


sebelum ni header warna pink ..hubby yang buatkan ..lepas tu gatai g tukar template .. so header tu tak kena dengan template baru ... nak suruh hubby buatkan tapi dia busy n ada masalah ..laptop nya tak dapat di kesan hahaha ... kena curi oleh den lah kot ...ngeee so dalia pun mintak tolong dengan seseorang yang sangat2 baik hati ni ... nak tahu klik lah link di atas n masuk lah blog beliau ... ~ so fakhrul buatkan 3 header untuk dalia ..yg first tu macam tak kena sikit hik2... n then dia baiki balik..pastu dalia ngade nak buat macam blog muhamad hakim ... wah2 pastu beliau pun buat 3 sekaligus mesti dia pk cek ni ngade2 hek2




dalia pilih yang ni sebagai header qasehdalia.com

amacam ok tak hehehe... banyak dah beliau tolong buatkan header ...contoh blog yang dia buatkan ...

apapun dalia nak say tq very much kat fakhrul sebab sudi buatkan header untuk dalia...jasa mu akan di kenang ~ huhu tq sekali agy ..ngeee cantek tak?jangan jelez okeyh haha


38 ulasan:

  1. pokniq..btol2..xperlu jeles..ak nk wat header ngn pokniq plop..

    BalasPadam
  2. Semua cantik2 .. buat kat saya leh? hehehehe

    BalasPadam
  3. wah, sonoknyer ade org buatkan header utk qaseh...

    tp, xde ke org nk buatkan utk sy???

    BalasPadam
  4. ala..ta jupe la shputbox awk..na bgtaw,sy klik nuff awk

    BalasPadam
  5. canteknye delia punya blog, huhu jeless.. :))

    BalasPadam
  6. pehh..jeles! nk wat header br gak aa

    BalasPadam
  7. muhahahhahaha...kne wat contest r nih kli ni :P

    BalasPadam
  8. cantik lah header baru tu.. tapi gambo kecik lah pulak..huhu juz bagi pendapat tau

    BalasPadam
  9. fakhrul -
    awat malu tu ..huh tq ye hehe

    BalasPadam
  10. bro hasrul -
    tanya fakhrul boleh tak hehe

    BalasPadam
  11. specky gurlz -
    hehe g bodek fakhrul haha larikkk

    BalasPadam
  12. shahsyaz -
    ade je haha kena cari wahaha

    BalasPadam
  13. adooii wajab bar lagi..cantik+ nmpk mcm kad kawen heeeeeeee

    BalasPadam
  14. yna -
    xpe dalia sengaja pilih yg gmbar kecik hehe

    BalasPadam
  15. angkt kaki!! sedia!! lari!!!! hahahaha

    BalasPadam
  16. sgt ok..
    bertambah ok bila kekalkan pix tu.. heheh..

    BalasPadam
  17. comey..comey..tapi bila letak kat blog qaseh, tak berapa nampak yang ditulis tu..

    Jom skodeng :Yang best mengenai Swiss

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com