Blur weh

15 ulasan:
Assalamualaikum ...
hurm xtau nak tulis pe dari pagi dok mekap blog smpai idea pun kering ..
hari ni hari blur sedunia ke weh ?
haha tengok entry pun merapu .. tapi xpe lepas lunch nnt qaseh post entry banyak info ...
n yang kena kutuk2 tu kelmarin jadikan tu satu pengalaman ..jangan mudah berputus asa jangan pernah menangis kerana benda yang kita tak buat okeyh ...hidup mesti diteruskan 


bagi yang sedap dok mengutuk tu ingat2 lah sikit weh ..
dok sedap kata orang esok2 orang kata kita ingat lah hari tu ..
hari yg dok sedap mengutuk orang kan ... masa ni rasa diri hebat .. mana tahu esok2 kena penyakit ke apa ke .. nak mintak maaf macamana pun tak dapat ..
kalau tahu salah tu cepat2 mintak maaf selagi hayat dikandung badan nnti kan menyesal pulak .. kalau rasa diri hebat sangat dalam berblog .. byk idea tapi idea tu langsung tak buat orang hormat pun malah pandang pun dgn pandangan sinis ... 
hebat2 tapi tiada kehormatan langsung ... manusia ada hati dan perasaan bukan semua otak beku hati batu macam kamu yg mengutuk tu ... nak bagi kesedaran pun biar bertempat ..
hurmm tah malas nak komen lebih2 .. yang terasa tu perbaiki diri ke arah yg betul .. orang nasihat dengan betul guna akal dengan dengan bijak .. jangan suka suki label orang dengan nama yg tak senonoh ..nama2 yang hina .. hurmmm kalau kena kat isteri ke adek ke mak ke ..cane perasaan weh ? tau mare ..kalau tak mare n tak rasa apa2 tu baik lah hantuk kepala sendiri .. sekolah bertingkat2 tapi ........ berlapis2...
bak kata nabil lu pikirlah sendiri ....


hati berbicara :
still tak puas hati dengan blog ni ha..
nak mekap lagi tapi lepas lunch muahaha 
entry plg pendek setakat ni ..
yang terkena tu sabar kan lah ..
pelangi tu masih ada bila hujan datang mencurah2 ..
awan masih berarak walaupun ribut melanda ...
kuatkan diri .. kuatkan semangat .. 

15 ulasan:

  1. wow! polka dot pink :)
    comel. sesuai dengan peminat pink.

    BalasPadam
  2. qaseh berlagak! tak mo kwan dah! huhu..:(

    BalasPadam
  3. Cayalah Qaseh... nasihat sambil blur tuuu~~ Hahahha....

    BalasPadam
  4. dlm blur2 tu siap gak 1 ntry..hehe
    awak org trg kat mana wahai qaseh??ni cikgu qaseh tanya ni.hehe

    saya ada ak buat ulasan pasal entry lensa tu..s xmemihak sapa2 pun..simpati pada yuyu..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/lensa-yang-rosak-ke-kepala-lensa-yang.html

    BalasPadam
  5. fullamak~ polkadot jugak tuuuu~~ kita memang geng lah! hahaha~ pink lak tu~ awwww~ :D

    BalasPadam
  6. shantek & come suda blog ni suka3x heheehe

    BalasPadam
  7. huhuhu make up kan blog kita sekali.. heheheh..

    kadang2 manusia merasakan dirinya betul walhal dia sendiri turut melakukan kesalahan cumanya kesalahan berbeza.. bak kata pepatah,paku dulang paku serpih~ sila sambung hehe

    BalasPadam
  8. wewiiittt... header baru ;) shumel²... heheh...


    jom singgah cintabungablogspot yukk!
    http://ikmalira87.blogspot.com

    BalasPadam
  9. blur ek? acu terjun sg gombak..sure ilang blur tu ;-)

    BalasPadam
  10. ehem..ehem..domo kim slm syg!! muahhhx! hehe:)

    BalasPadam
  11. berbaloi² mekap blog neh..hehe chumel mcm tuan nye...:)

    meh jemput ke rumah...
    ~my latest entry~

    BalasPadam
  12. for me, pendek senang dibaca, kalau panjang buat banyak perenggan lagi senang baca:D

    happy blogging

    BalasPadam
  13. hai geng polka dot dot!.....
    hihihihiii........
    comey dah dok mekap mekap blog! lipstik dah pakai blom nih?? nak kiss sikit! =D
    -----------------------------------

    Terbaru! | JOM tengok VIDEO singe gatal + miang! =D

    Janganlaaa rendahkan orang lain ;( Jom sama sama tingggi! =D

    BalasPadam
  14. weh,weh,sokong sgt lar wey..hehee..hidup mesti diteruskan..dah lumrah alam manusia xpenah puas ngan org yg lebih elok drpd mereka..

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com