Blur weh

15 ulasan:
Assalamualaikum ...
hurm xtau nak tulis pe dari pagi dok mekap blog smpai idea pun kering ..
hari ni hari blur sedunia ke weh ?
haha tengok entry pun merapu .. tapi xpe lepas lunch nnt qaseh post entry banyak info ...
n yang kena kutuk2 tu kelmarin jadikan tu satu pengalaman ..jangan mudah berputus asa jangan pernah menangis kerana benda yang kita tak buat okeyh ...hidup mesti diteruskan 


bagi yang sedap dok mengutuk tu ingat2 lah sikit weh ..
dok sedap kata orang esok2 orang kata kita ingat lah hari tu ..
hari yg dok sedap mengutuk orang kan ... masa ni rasa diri hebat .. mana tahu esok2 kena penyakit ke apa ke .. nak mintak maaf macamana pun tak dapat ..
kalau tahu salah tu cepat2 mintak maaf selagi hayat dikandung badan nnti kan menyesal pulak .. kalau rasa diri hebat sangat dalam berblog .. byk idea tapi idea tu langsung tak buat orang hormat pun malah pandang pun dgn pandangan sinis ... 
hebat2 tapi tiada kehormatan langsung ... manusia ada hati dan perasaan bukan semua otak beku hati batu macam kamu yg mengutuk tu ... nak bagi kesedaran pun biar bertempat ..
hurmm tah malas nak komen lebih2 .. yang terasa tu perbaiki diri ke arah yg betul .. orang nasihat dengan betul guna akal dengan dengan bijak .. jangan suka suki label orang dengan nama yg tak senonoh ..nama2 yang hina .. hurmmm kalau kena kat isteri ke adek ke mak ke ..cane perasaan weh ? tau mare ..kalau tak mare n tak rasa apa2 tu baik lah hantuk kepala sendiri .. sekolah bertingkat2 tapi ........ berlapis2...
bak kata nabil lu pikirlah sendiri ....


hati berbicara :
still tak puas hati dengan blog ni ha..
nak mekap lagi tapi lepas lunch muahaha 
entry plg pendek setakat ni ..
yang terkena tu sabar kan lah ..
pelangi tu masih ada bila hujan datang mencurah2 ..
awan masih berarak walaupun ribut melanda ...
kuatkan diri .. kuatkan semangat .. 

15 ulasan:

Miza Yusof berkata...

wow! polka dot pink :)
comel. sesuai dengan peminat pink.

Eyka berkata...

qaseh berlagak! tak mo kwan dah! huhu..:(

JaNtaN JalaNaN JahaNaN berkata...

saya cakap sokong adila....

Pembawa_Wacana berkata...

Cayalah Qaseh... nasihat sambil blur tuuu~~ Hahahha....

qasehraihan berkata...

dlm blur2 tu siap gak 1 ntry..hehe
awak org trg kat mana wahai qaseh??ni cikgu qaseh tanya ni.hehe

saya ada ak buat ulasan pasal entry lensa tu..s xmemihak sapa2 pun..simpati pada yuyu..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/lensa-yang-rosak-ke-kepala-lensa-yang.html

Sunah Mohammad berkata...

fullamak~ polkadot jugak tuuuu~~ kita memang geng lah! hahaha~ pink lak tu~ awwww~ :D

specky gurlz berkata...

shantek & come suda blog ni suka3x heheehe

Rina Rossoneri berkata...

huhuhu make up kan blog kita sekali.. heheheh..

kadang2 manusia merasakan dirinya betul walhal dia sendiri turut melakukan kesalahan cumanya kesalahan berbeza.. bak kata pepatah,paku dulang paku serpih~ sila sambung hehe

.::cintabungablogspot::. berkata...

wewiiittt... header baru ;) shumel²... heheh...


jom singgah cintabungablogspot yukk!
http://ikmalira87.blogspot.com

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

blur ek? acu terjun sg gombak..sure ilang blur tu ;-)

Eyka berkata...

ehem..ehem..domo kim slm syg!! muahhhx! hehe:)

Dda Ly berkata...

berbaloi² mekap blog neh..hehe chumel mcm tuan nye...:)

meh jemput ke rumah...
~my latest entry~

Wafiy Suzly berkata...

for me, pendek senang dibaca, kalau panjang buat banyak perenggan lagi senang baca:D

happy blogging

KatekateKite berkata...

hai geng polka dot dot!.....
hihihihiii........
comey dah dok mekap mekap blog! lipstik dah pakai blom nih?? nak kiss sikit! =D
-----------------------------------

Terbaru! | JOM tengok VIDEO singe gatal + miang! =D

Janganlaaa rendahkan orang lain ;( Jom sama sama tingggi! =D

wan farah berkata...

weh,weh,sokong sgt lar wey..hehee..hidup mesti diteruskan..dah lumrah alam manusia xpenah puas ngan org yg lebih elok drpd mereka..

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com