Baru Lepas Terjah ~ bila Qaseh jadi Pelakon ~

21 ulasan:
http://coratcorethujungjari.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
(jadi adik ayin..haha bez cite ni ~ tapi apsal de ujang ngokngek tu tbe2 jadi romatik ceh haha)


http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi saudah lah pulak haha... 


http://azfar9897.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi cikgu qaseh (ujang bengong)


http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/02/tuan-direktorpilih-kasih-eh.html
jadi ibu weiii (tau lah penyayang haha)


http://decadeworld.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi bini pejal ..di cop kayu tiga ampeh fakhrul ngek haha


http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi watak mak haha... bez ~


http://aremelyna.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html(adek ku)
jadi mak temah haha dalam cite qaseh jadi joyah jebong ..kah2 wekkk


http://yslgalz213.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi heroin peeewweeettt malu aiii ~ haha


http://iqbalhakimi.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi heroin ..jadi awek iqbalhakimi ceh haha


http://puteri-katek.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi heroin lagik tapi heroin kencing atas tilam ampehnye budak haha


http://www.sunahsukasakura.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi ummu qaseh ibu kepada luq2 haha tapi bez cite ni ...


http://wwwbucklemyshoes.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi awek garang haha


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi pengarah direktor ehem2


http://ieanchip.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi joyah haha


hati berbicara :
tq sume2 yang amek qaseh jadi watak haha...sume ade bakat neh ye ..
boleh lah apply jadi pengarah nnt kah2x...

21 ulasan:

  1. phewiiit....famous ouh....dah leh jd artis nie...heheeheh

    BalasPadam
  2. as salam..
    hehe..
    qaseh, sok2 kalau ada segmen macam tu lagi, say ketengahkna watak qaseh ya~

    segmen kali ni banyak ketengahkan ujang.haha

    :p

    BalasPadam
  3. makcik temah,, oh makcik temah,, senah jibong datang ni..=p

    BalasPadam
  4. ada yang cakap jadi awek garang tu..hehe ^_^

    BalasPadam
  5. saya ada letak backlink anda kat cni..=)

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/blog-yang-best-untuk-diterjah.html

    BalasPadam
  6. muahahahahahha...kre ok la tu..bru kayu 3..lum kayu 4 lagi..hahahahha..ok la bini pejal..wangi kot dy..klu ujang...errrrr? opsss...ujang..aku xkata ape2 pun ea..hihihihi

    BalasPadam
  7. pakwe cik waseh datang ni..errr..kang ada orang marah..bahaya =D

    BalasPadam
  8. hahhah,banyaknye
    ade dalam 14 kan?? ke salah kire??

    taknak mintak upah berlakon??
    share sini sikit

    BalasPadam
  9. ana izzty -
    xde maknenye nak femes2 hehe

    BalasPadam
  10. fakhrul -
    jahat ! hahaha saye setia lalal xmo jadi bini pejal sume bucuk haha

    BalasPadam
  11. iqbal hakimi -
    haha xpe lah berlakon je tu kan haha... ngade marah dia marah dia

    BalasPadam
  12. tuan nye blog lak, leh r siap sedia nak debut jadi pelakon.. ^^

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com