Baru Lepas Terjah ~ bila Qaseh jadi Pelakon ~

21 ulasan:
http://coratcorethujungjari.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
(jadi adik ayin..haha bez cite ni ~ tapi apsal de ujang ngokngek tu tbe2 jadi romatik ceh haha)


http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi saudah lah pulak haha... 


http://azfar9897.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi cikgu qaseh (ujang bengong)


http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/02/tuan-direktorpilih-kasih-eh.html
jadi ibu weiii (tau lah penyayang haha)


http://decadeworld.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi bini pejal ..di cop kayu tiga ampeh fakhrul ngek haha


http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi watak mak haha... bez ~


http://aremelyna.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html(adek ku)
jadi mak temah haha dalam cite qaseh jadi joyah jebong ..kah2 wekkk


http://yslgalz213.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi heroin peeewweeettt malu aiii ~ haha


http://iqbalhakimi.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi heroin ..jadi awek iqbalhakimi ceh haha


http://puteri-katek.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi heroin lagik tapi heroin kencing atas tilam ampehnye budak haha


http://www.sunahsukasakura.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi ummu qaseh ibu kepada luq2 haha tapi bez cite ni ...


http://wwwbucklemyshoes.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi awek garang haha


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi pengarah direktor ehem2


http://ieanchip.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi joyah haha


hati berbicara :
tq sume2 yang amek qaseh jadi watak haha...sume ade bakat neh ye ..
boleh lah apply jadi pengarah nnt kah2x...

21 ulasan:

  1. phewiiit....famous ouh....dah leh jd artis nie...heheeheh

    BalasPadam
  2. as salam..
    hehe..
    qaseh, sok2 kalau ada segmen macam tu lagi, say ketengahkna watak qaseh ya~

    segmen kali ni banyak ketengahkan ujang.haha

    :p

    BalasPadam
  3. makcik temah,, oh makcik temah,, senah jibong datang ni..=p

    BalasPadam
  4. ada yang cakap jadi awek garang tu..hehe ^_^

    BalasPadam
  5. saya ada letak backlink anda kat cni..=)

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/blog-yang-best-untuk-diterjah.html

    BalasPadam
  6. muahahahahahha...kre ok la tu..bru kayu 3..lum kayu 4 lagi..hahahahha..ok la bini pejal..wangi kot dy..klu ujang...errrrr? opsss...ujang..aku xkata ape2 pun ea..hihihihi

    BalasPadam
  7. pakwe cik waseh datang ni..errr..kang ada orang marah..bahaya =D

    BalasPadam
  8. hahhah,banyaknye
    ade dalam 14 kan?? ke salah kire??

    taknak mintak upah berlakon??
    share sini sikit

    BalasPadam
  9. ana izzty -
    xde maknenye nak femes2 hehe

    BalasPadam
  10. fakhrul -
    jahat ! hahaha saye setia lalal xmo jadi bini pejal sume bucuk haha

    BalasPadam
  11. iqbal hakimi -
    haha xpe lah berlakon je tu kan haha... ngade marah dia marah dia

    BalasPadam
  12. tuan nye blog lak, leh r siap sedia nak debut jadi pelakon.. ^^

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com