Tutorial Button2 comel ~

3 ulasan:
Assalamualaikum...
selamat pagi semua...
tahun baru ni amacam ?
ade semangat baru x..heheheehehe..
oh ye...
hari ni nak gtau tentang tutorial2 button2 comel kat atas tu..
nampak tak yang bulat2 tu bawah header..
hehehehehe sebenarnya xpndai nak buatkan tutorial tu..
tapi ada jugak blogger lain mintak tolong buat..
so dalam blog dalia ni..
my hubby yang buatkan semua..
dalia sepatah haram pun tak pandai hahaha..
so kalau nak tau klik link tu ye..
kalau tak paham pergi tanya dia..
jangan tanya dalia coz dalia tak kan tahu macamana heheheehhe


sekian time kaseh !

3 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com