Tutorial Button2 comel ~

3 ulasan:
Assalamualaikum...
selamat pagi semua...
tahun baru ni amacam ?
ade semangat baru x..heheheehehe..
oh ye...
hari ni nak gtau tentang tutorial2 button2 comel kat atas tu..
nampak tak yang bulat2 tu bawah header..
hehehehehe sebenarnya xpndai nak buatkan tutorial tu..
tapi ada jugak blogger lain mintak tolong buat..
so dalam blog dalia ni..
my hubby yang buatkan semua..
dalia sepatah haram pun tak pandai hahaha..
so kalau nak tau klik link tu ye..
kalau tak paham pergi tanya dia..
jangan tanya dalia coz dalia tak kan tahu macamana heheheehhe


sekian time kaseh !

3 ulasan:

iqbalhakimi berkata...

hehe..blogger laki sesuai tak letak button cumil2 nie? =P

Tanpa Nama berkata...

baeknyer hubby tlong..:)
papepon trime kasih...

ahsfantasy24 berkata...

hehehe..
cweet hubby die ^^,

Pondok usang:
Muka tak cantik xpew, tp hati maw cantik yew..(◕‿◕✿)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com