Thaipusam Festival in Thailand

10 ulasan:
Assalamualaikum semua...
amacam petang ni ok2 je ?or ada something nak share ngan dalia ?
hehe sedih? meh dalia  nak ubatkan.. gembira ? nak tumpang gembira ... kecewa ? dalia pujukkk... hehe mai sini olololo cyg mama (haha ape lah aku merepek)
emmm jom tengok festival thaipusam.. menarik tertarik betul..hinggakan takut untuk melihatnya..
nape ek diorang sanggup buat macam ni ?
adakah itu satu penghormatan pada agama diorang? nauzubillah ~
















hati berbicara :
tanya org atas ni tak sakit ke weh !

10 ulasan:

Ujang9897 berkata...

mak ai..mak tak sggup nyah

JIJI YU berkata...

muehe..nak kena pergi tengok live nih..

Kembang Perawan 3288 berkata...

:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

huhu..sis gerun lah nak tgk.

alexa yussida berkata...

sakit tgk...macam mana dorg bole bt n tahan..tak paham =.='

Qaseh dalia adelia berkata...

@Ujang9897
mak pun xsanggup nyah

Qaseh dalia adelia berkata...

@JIJI YU
ek tak mampu nak tgk live..yg macam ni pun dah gerun

Qaseh dalia adelia berkata...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
tau xpe sis

Qaseh dalia adelia berkata...

@alexa yussida
tak paham jugak huhuh... sggup tahan sakit grrr

atie berkata...

nape la menzalimi diri..haih..

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com