Segmen SYOK SENDIRI - 2

7 ulasan:
Assalamualaikum..
nak join segmen abg ben lagi yeyy !

  1. Boleh berikan nama glamour anda dalam dunia maya ini ?
  2. Kenapakah anda memilih nama tersebut ?
  3. Kenapa anda berblogging ?
  4. Siapakah pemberi semangat anda ?
  5. Sudah berapa lamakah anda berblog ?
  6. Siapakah idola anda dalam dunia blogging ini ?
  7. Kenangan manis anda dalam dunia blogging ?
  8. Kenangan pahit anda dalam dunia bloggng ?
  9. Pencapaian terbaik anda dalam dunia blogging ini ?
  10. Selain berblog , apakah minat anda ?
  11. Bagaimana anda membahagikan masa anda diantara berblog dengan aktiviti yang lain ?
  12. Sila nyatakan cita cita anda terhadap blog anda itu
  13. Pendapat anda mengenai dunia blog di malaysia ini ..
  14. Nasihat anda untuk mereka jika ingin memiliki blog sendiri ..
  15. Nyatakan dalam majalah mana anda ingin dimasukkan ..

1-nama glamour QDA aka Qaseh Dalia Adelia


2-nama ni bez walaupun panjang ...tercipta bila lahirnya anak buah ku yang bernama dalia..n yang lain2 tu fikir punye fikir ..dapat lah qaseh dan adelia..kacuk2 jadi lah cenggitu...
cantek n unik ..hehehe


3- berblogging sebab suka menulis..dulu2 maybe juz saje.. n now i feel more fun when i berblog..eceh macam artis dah jawab temuramah..haha... skang ni bez sangat berblog walaupun kadang2 idea tu xde..yang lebih gembira dapat kenal ramai blogger2 lain..wpun xdpt juin gath haha


4-pemberi semangat ..mestilah insan tersayang .. wan khairil anuar 


5-berblog dari september 2010 hingga sekarang dan hampir 5 bulan


6-abg ben ashaari


7-kenangan manis ... dapat seorang abg yang sangat2 baik :) ngee biarlah rahsia ..abadikan kenangan itu selama2nya 


8-kenangan pahit..emm xde lah pahit sangat ..semua nya manis2 je..


9-pencapaian terbaik..my first contest dapat sambutan hangat n yang tu dapat meningkat kan ramai follower n then ..skang dah nak capai 2000 ..insyaAllah n alhamdulillah 


10-selain berblog..minat main fb haha..kalau xmelibatkan online..suka baca novel n dengar radio..suka baca2 benda yang menarik perhatian n then dr situ dapat idea ...


11-masa tu dalia online n berblog kat opiz je waktu siang hari...malam tu tak dapat online lah..malam bagi masa kat orang yang tersayang 


12-cita2 terhadap blog ni..dalia nak teruskan hingga dalia puas hati ..n then dapat membuatkan orang kenal apakah "qaseh dalia adelia "


13-pendapat .. blog malaysia pun mampu bangun ..contoh dah ramai yg berjaya n then dapat rezeki baekk punye..chaiyok !


14-nasihat utk semua n diri sendiri..dimana jalan di situ ada kemahuan..jangan di kejar sangat tentang popular n duit semata2 tapi menarikkan entry ..pasti popular dan duit itu datang tanpa di undang ... for me too..insyaAllah 


15- majalah rapi gak r haha..nak majalah remaja sebenarnya ..lama dah mengidam ngeeee...~


hati berbicara:
sekian terima kasih..
insyaAllah selagi kudrat ada..selagi line internet tak putus2 ..
dalia akan terus berblog :)

7 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com