Rahsia GerakGeri Lelaki ~ fuyoooo !

41 ulasan:
Assalamualaikum hadirin dan hadirat sekalian..
hehe pe kabo hari neh..hope sentiasa sihat di samping yg trsayang ..
ganu cuaca hujan berangin ... ase macam nak melayang je kena tiup haha..nasib baik pakai baju besi kah2x..
merepek je..

semart giler ye neh..org giler xsemart macamni ..haha
tergoda jap...walaweh..
psst jom bace gerak geri laki2..jgn gtau dorang t dorang xmo ngaku 

betul ke bagi lelaki ..perbuatan diorang  tu lebih penting dari kata2?
menganggukkan kepala
bila korang bercakap dengan lelaki..n then dia selalu angguk2kan kepala maknanya dia sentiasa mengambil berat dan mengambil perhatian atas diri kamu ..dia juga sering memberi perhatian di kala kamu amat memerlukan ..
psst : kalau angguk2 tido tu sila lah ketuk kepale beliau hingga pening!
 mendekatkan badan 
lelaki yang suka mendekatkan badan ketika bercakap ..seorang yang menarik dan mampu memberi tarikan kepada wanita yang mendambakan lelaki ..eceh
psst : tapi hati2 mana tahu dapat flying kick free dr wanita ...! 
 merenung
lelaki jenis suka merenung ni dalia lemah sikit...ase macam nak bagi penampo free pun ade haha...sebab kadang2 renungan seorang lelaki ni lain macam sikit..ada yg mampu membuat tido malam tak lena .. n mampu meluruhkan jantung haha...tapi laki jenis ni seorang yang meminta maybe untuk mendapatkan cinta..
psst : jgn renung tajam sangat macam dah tembus pakaian kena renung..yang ni renungan gatai !
 menggerakkan tangan dan badan
lelaki yg memberangsangkan..penuh tanggungjawab dan punyai rasa cinta yang mendalam ..lelaki ni menganggap kata2 tak mmpu mengungkapkan kata2 hanya perlakuan yg dpt menggambarkan..n seorang yg baik hati dan juga sensitif..
psst : yeke ??
 suka berdiri
 lelaki jenis suka berdiri ni sebenarnya ada bisul haha...bila kamu duduk n dia berdiri..lelaki yang suka menguasai dan mengonkong...suka mempengaruhi org lain demi kepentingan dirinya sendiri..dan pantang mengalah ..
psst : padahal ade bisul 
memandang mata 
yang ni satu lagi cek tak tahan kalau laki suka pandang mata den..rasa macam malu2 kambeng terserlah...kyle suka sgt pandang mata...bagi kiss eh kick baru tahu haha...lelaki yang suka pandang mata org yang yakin dan berterus terang ..dia sentiasa memberi perhatian dan menjaga hati semua orang 
psst : awww haha

hati berbicara:
itu saje untuk kali ini..
pecah kace pecah cermen..
lepas bace harap komen...
(budak cute ni kate)
xleh tulis byk2 hari ni...perut ase penuh haha..

41 ulasan:

  1. abes laki yang suka cakap sambil baring camne?? jahaha.. nice entrie.. suka bace.. bagi kiss eh silap bagi kick tau ar,, hahaha suke quote tu..

    BalasPadam
  2. gerak geri gurl2 la pasni..k? :D

    BalasPadam
  3. hehe..betul2 tang pandang mta n renung tu lemah cket:)neway,sangat cute dak kat atas tu!

    BalasPadam
  4. putih melepak awk ni ek??
    org trg ke??kt ne??

    mksih follow sy..
    sy dh follow awk lama dlu..haha
    keep in touch

    BalasPadam
  5. @JaMaL Arif Rosman
    hehehe yg baring tu jenis yang pemalas kot...haha

    BalasPadam
  6. @qasehraihan
    ek sis..tak putih pun dah makin hitam hehe..ganu kat besut :)

    sory sis..baru folo terlepas pndang ngeee...insyaAllah

    BalasPadam
  7. kalo dating selalu kentut cmner..hahaha

    BalasPadam
  8. heee.suke lah dengan entry nieyh ^^
    the best

    BalasPadam
  9. sy suka mendekatkan diri bila bercakap..
    wahh.. tak sangka sy ni dambaan wanit..
    aahhahahahahahaa..
    makaseh dr luv.. ;-p

    BalasPadam
  10. @Ujang9897
    haha sila hantuk kepale laju2 kat dinding ye

    BalasPadam
  11. 1,2,3,4 tu mmg same cm den, tak sangke den mmg emsem.haha

    BalasPadam
  12. @Solihin Zubir
    owh solihin seorg yg tertarik...haha dr luv lah pulak...ooo ni mesti ramai tertarik ni..jaga iman haha

    BalasPadam
  13. btul~~klo laki tenung ni cm tajam jer..^_^

    BalasPadam
  14. Huhuhu... Betoi2.. renungan laki boleh buat girls cair...

    BalasPadam
  15. @Maria Azhari
    hahaha tau xpe dear..n ase malu sgt

    @black butterfly
    hehehe..sabo je lah

    BalasPadam
  16. yg memandang mata tuh yg paling xtahan! haha..malu seh..xtaw nk watpe! adoi..kelihatan budus on de spot terus

    BalasPadam
  17. renungan mata xbole blah kn?rs mcm nk pitam...awwww

    BalasPadam
  18. suka entry nie...
    Lelaki mmg suka tunjukkan gerak badan diorang... sy suka bf sy dkt dgn sy tp bukan wt yg bukan2 la... lagi suka cra lelaki yang betul2 take care sal kta...

    BalasPadam
  19. Fuiyo! I jenis yang menggerakkan tangan dan badan! Memang betul! Hehe...

    BINGO!!!

    BalasPadam
  20. en.husband akk mmg suka pandang mata, sbb tu kawen ngan dia! hehehe..(ketawa sambil senyum miang).

    BalasPadam
  21. wah...mcm2 tahu pasal lelaki..

    btw..jom singgah blog saya..sertai contest pertama saya...bagi sokongan ya..:)

    http://fiarcacoutura.blogspot.com/2011/01/contest-bergambar-saya-sayang-kawan.html

    BalasPadam
  22. Yg bab merenung tu..mama pernah gak kena dulu...kita duk syok2 bercerita..dia merenung je...aduss..serba tak kena...lebih2 lg kalo yg merenung tu lelaki yg kita suka....dia kata dia suka tgk mama tersipu2 malu lepas sedar kena tenung...iskk jahat tul...

    BalasPadam
  23. salam

    mengerakkan tangan dan badan =)


    apa khabar pagi ni ?

    BalasPadam
  24. ouh..ini ke rhsianye ..heheh..
    x thn yg SUKA BERDIRI tuh..padahal de bisul ek..=P

    BalasPadam
  25. @kay yea
    gerak geri gurl laki la kena tulis... ~ lalalaaa

    BalasPadam
  26. adeh..kalau laki tu cakap sambil pandang ke lain?


    ENTRY TERBARU: lelaki malu nak mulakan

    BalasPadam
  27. @garfield88_aini
    eheh xbuat bukan2 tape haha... ye lah dia salu nak dekat dgn kita...romantikk uuuu

    BalasPadam
  28. @Ogy
    haha tau xpe sis..n ade jugak laki renung2 ni saje nak tgk rekasi kite...oooemmmgeee

    BalasPadam
  29. @gaung
    yang tu maybe xyakin pd diri n pemalu tahap dinosour

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com