Rahsia GerakGeri Lelaki ~ fuyoooo !

41 ulasan:
Assalamualaikum hadirin dan hadirat sekalian..
hehe pe kabo hari neh..hope sentiasa sihat di samping yg trsayang ..
ganu cuaca hujan berangin ... ase macam nak melayang je kena tiup haha..nasib baik pakai baju besi kah2x..
merepek je..

semart giler ye neh..org giler xsemart macamni ..haha
tergoda jap...walaweh..
psst jom bace gerak geri laki2..jgn gtau dorang t dorang xmo ngaku 

betul ke bagi lelaki ..perbuatan diorang  tu lebih penting dari kata2?
menganggukkan kepala
bila korang bercakap dengan lelaki..n then dia selalu angguk2kan kepala maknanya dia sentiasa mengambil berat dan mengambil perhatian atas diri kamu ..dia juga sering memberi perhatian di kala kamu amat memerlukan ..
psst : kalau angguk2 tido tu sila lah ketuk kepale beliau hingga pening!
 mendekatkan badan 
lelaki yang suka mendekatkan badan ketika bercakap ..seorang yang menarik dan mampu memberi tarikan kepada wanita yang mendambakan lelaki ..eceh
psst : tapi hati2 mana tahu dapat flying kick free dr wanita ...! 
 merenung
lelaki jenis suka merenung ni dalia lemah sikit...ase macam nak bagi penampo free pun ade haha...sebab kadang2 renungan seorang lelaki ni lain macam sikit..ada yg mampu membuat tido malam tak lena .. n mampu meluruhkan jantung haha...tapi laki jenis ni seorang yang meminta maybe untuk mendapatkan cinta..
psst : jgn renung tajam sangat macam dah tembus pakaian kena renung..yang ni renungan gatai !
 menggerakkan tangan dan badan
lelaki yg memberangsangkan..penuh tanggungjawab dan punyai rasa cinta yang mendalam ..lelaki ni menganggap kata2 tak mmpu mengungkapkan kata2 hanya perlakuan yg dpt menggambarkan..n seorang yg baik hati dan juga sensitif..
psst : yeke ??
 suka berdiri
 lelaki jenis suka berdiri ni sebenarnya ada bisul haha...bila kamu duduk n dia berdiri..lelaki yang suka menguasai dan mengonkong...suka mempengaruhi org lain demi kepentingan dirinya sendiri..dan pantang mengalah ..
psst : padahal ade bisul 
memandang mata 
yang ni satu lagi cek tak tahan kalau laki suka pandang mata den..rasa macam malu2 kambeng terserlah...kyle suka sgt pandang mata...bagi kiss eh kick baru tahu haha...lelaki yang suka pandang mata org yang yakin dan berterus terang ..dia sentiasa memberi perhatian dan menjaga hati semua orang 
psst : awww haha

hati berbicara:
itu saje untuk kali ini..
pecah kace pecah cermen..
lepas bace harap komen...
(budak cute ni kate)
xleh tulis byk2 hari ni...perut ase penuh haha..

41 ulasan:

JaMaL Arif Rosman berkata...

abes laki yang suka cakap sambil baring camne?? jahaha.. nice entrie.. suka bace.. bagi kiss eh silap bagi kick tau ar,, hahaha suke quote tu..

kay yea berkata...

gerak geri gurl2 la pasni..k? :D

nanakimie berkata...

hehe..betul2 tang pandang mta n renung tu lemah cket:)neway,sangat cute dak kat atas tu!

qasehraihan berkata...

putih melepak awk ni ek??
org trg ke??kt ne??

mksih follow sy..
sy dh follow awk lama dlu..haha
keep in touch

Qaseh dalia adelia berkata...

@JaMaL Arif Rosman
hehehe yg baring tu jenis yang pemalas kot...haha

Qaseh dalia adelia berkata...

@kay yea
xleh rahsia hehehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@nanakimie
hehe mmg cute sgt ..suke tengok..

Qaseh dalia adelia berkata...

@qasehraihan
ek sis..tak putih pun dah makin hitam hehe..ganu kat besut :)

sory sis..baru folo terlepas pndang ngeee...insyaAllah

Ujang9897 berkata...

kalo dating selalu kentut cmner..hahaha

Tanpa Nama berkata...

heee.suke lah dengan entry nieyh ^^
the best

Solihin Zubir berkata...

sy suka mendekatkan diri bila bercakap..
wahh.. tak sangka sy ni dambaan wanit..
aahhahahahahahaa..
makaseh dr luv.. ;-p

Qaseh dalia adelia berkata...

@Ujang9897
haha sila hantuk kepale laju2 kat dinding ye

Qaseh dalia adelia berkata...

@nurul ain
tq dear hehe

nazirulhazwan~ berkata...

1,2,3,4 tu mmg same cm den, tak sangke den mmg emsem.haha

Qaseh dalia adelia berkata...

@Solihin Zubir
owh solihin seorg yg tertarik...haha dr luv lah pulak...ooo ni mesti ramai tertarik ni..jaga iman haha

black butterfly berkata...

btul~~klo laki tenung ni cm tajam jer..^_^

Maria Azhari berkata...

Huhuhu... Betoi2.. renungan laki boleh buat girls cair...

Qaseh dalia adelia berkata...

@nazirulhazwan~
haha perasan giler

Qaseh dalia adelia berkata...

@Maria Azhari
hahaha tau xpe dear..n ase malu sgt

@black butterfly
hehehe..sabo je lah

Amira Naddia berkata...

yg memandang mata tuh yg paling xtahan! haha..malu seh..xtaw nk watpe! adoi..kelihatan budus on de spot terus

Qaseh dalia adelia berkata...

@Amira Naddia
hahaha...tutup je mate beliau ...

LALABIELA berkata...

menarik..

cerita-gadis-ini berkata...

renungan mata xbole blah kn?rs mcm nk pitam...awwww

garfield88_aini berkata...

suka entry nie...
Lelaki mmg suka tunjukkan gerak badan diorang... sy suka bf sy dkt dgn sy tp bukan wt yg bukan2 la... lagi suka cra lelaki yang betul2 take care sal kta...

logorithm berkata...

Fuiyo! I jenis yang menggerakkan tangan dan badan! Memang betul! Hehe...

BINGO!!!

ayushida berkata...

en.husband akk mmg suka pandang mata, sbb tu kawen ngan dia! hehehe..(ketawa sambil senyum miang).

Indra Amirrul berkata...

wah...mcm2 tahu pasal lelaki..

btw..jom singgah blog saya..sertai contest pertama saya...bagi sokongan ya..:)

http://fiarcacoutura.blogspot.com/2011/01/contest-bergambar-saya-sayang-kawan.html

Ogy berkata...

Yg bab merenung tu..mama pernah gak kena dulu...kita duk syok2 bercerita..dia merenung je...aduss..serba tak kena...lebih2 lg kalo yg merenung tu lelaki yg kita suka....dia kata dia suka tgk mama tersipu2 malu lepas sedar kena tenung...iskk jahat tul...

sissyira berkata...

salam

mengerakkan tangan dan badan =)


apa khabar pagi ni ?

~aYeeN & SuE~ berkata...

ouh..ini ke rhsianye ..heheh..
x thn yg SUKA BERDIRI tuh..padahal de bisul ek..=P

Hanim Mahali berkata...

@kay yea
gerak geri gurl laki la kena tulis... ~ lalalaaa

gaung berkata...

adeh..kalau laki tu cakap sambil pandang ke lain?


ENTRY TERBARU: lelaki malu nak mulakan

Qaseh dalia adelia berkata...

@LALABIELA
tq dear

Qaseh dalia adelia berkata...

@cerita-gadis-ini
awwww haha tahu xpe... grrr buat malu je

Qaseh dalia adelia berkata...

@garfield88_aini
eheh xbuat bukan2 tape haha... ye lah dia salu nak dekat dgn kita...romantikk uuuu

Qaseh dalia adelia berkata...

@logorithm
hehe dah tau rahsia bro

Qaseh dalia adelia berkata...

@ayushida
hahaha kelakar akak.. suka miang tu

Qaseh dalia adelia berkata...

@Indra Amirrul
ye saye penyelidik lelaki kah2

Qaseh dalia adelia berkata...

@Ogy
haha tau xpe sis..n ade jugak laki renung2 ni saje nak tgk rekasi kite...oooemmmgeee

Qaseh dalia adelia berkata...

@sissyira
wslm dear..khabar bek hehehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@gaung
yang tu maybe xyakin pd diri n pemalu tahap dinosour

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com