pemenang paling kreatif dimenangi oleh ~

13 ulasan:
Assalamualaikum...
ok hari ni last pemenang untuk edit foto contest...
so tamat lah pemenang2 untuk my contets..
yang xberjaya ampun kan dalia..
xmampu nak pilih kesemuanya...tapi jutaan time kaseh sbb join ye...
walaupun last2 minit still ada orang join support my contest..
tq so much...kerana dirimu begitu beharga...

khaliesah dapat pemenang paling kreatif jom tengok pic2 dia edit...

sebelum editing

selepas editing..

tahniah kepada khaliesah... u win dear...gurl ni wah cantek editing ni n so kreatif... tq dear join my contest...n dear bertuah...hehe dalia suka editing ni...macam di alam fantasy pulak ye... xmo bebel panjang2 hanya tahniah yang mampu di berikan..hope dapat menggembirakan hati dear ye...
bagi email or no fon ye.....

hati berbicara "
 thanx to all...skang dah tamat lah sesi2 contest2 ni....letih jugak ye...hehe papepun dalia harap u olz sentiasa support dalia...dalam berblog hehe...n hope u olz dapat jadi yang terbaik antara yg terbaik sekian 

13 ulasan:

  1. congrat pada pemenang plg kreatif...hadiah mintak kat cik dalia mucuk k hehe

    BalasPadam
  2. wow! tahniah pada pemenang. memang cantik gambar tu :)

    BalasPadam
  3. dah agak dah . die mesti menang punyaa , HEHE

    BalasPadam
  4. uwaaa~ cedeynye...xmenang..dalia, wt contest ni lg~~~~~

    hee~ tahniah..=)

    BalasPadam
  5. wow..mcm filem avatar...

    wei hadiah ujang mane

    BalasPadam
  6. ouh, menarik sungguh ini gambar! hehe

    BalasPadam
  7. Bagus betul dia edit. Tahniah. Memang layaklah..!

    BalasPadam
  8. Dah agak pemenangnya...tahniah...

    BalasPadam
  9. Tahniah kepadanya ... ;)





    http://edrina-dafinites94.blogspot.com

    BalasPadam
  10. tlg jgn approve komen sy yg tu, ade nom dan emel sy tu...

    anyway thnx...

    BalasPadam
  11. wah.. yang ini memang kreatip.. memang sgt patut menang.. TAHNIAH..

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com