Lagi 2 Pemenang hari ini ~ esok last

23 ulasan:
Assalamualaikum 
haaaaaaaaa hari ni lagi dua pemenang nak umumkan jeng3x...
haisyyy banyak yang menarik di hati tapi yelah kan terpaksa pilih antara yang terbaik...
2 orang kali ini lelaki lah ...
jeng3x...jom kita saksikan...yeahhhhh rock tunggang langgang !

siapakah ini...jengx2


ceh dia guna pic dalia lah pulak....

 muke buruk sebelum di edit
after editing
like this pic so much ..bukan sebab dia gunakan pic dalia...tapi editing dia ni seakan2 macam potret...hehehe suka tengok...cantik tak..kuwang2x tapi hasil lebih cantik kalau guna pic orang yang cantik..hehehe papepun tahniah ye...like ur editing tapi boleh kemaskan lagi eceh...kritik pulak haha..papepun tahniah...


pemenang seterusnya jeng2x
jengx2 
jom tengok editing jejaka ini pulak

 sebelum editing

selepas diedit

tadaaaaaaaaaa cantik tak..dalia xpndai nak edit macam ni hehehe...editing dari mofaiz..dia juz kerat2 pic n cantumkan pastu tambah background kat belakang tu...ceria je kan..like this pic so much...so tahniah mofaiz..u r the winner hehehe

hati berbicara :
sila tinggalkan email ye...
esok last winner yang paling kreatif...topup lebih sikit yang kreatif ni..
nak tau sape?
tungggu esokkkkkkkkkk okeyh

23 ulasan:

  1. congrat pd pemenang...uit saye xmenang ke hahaha

    BalasPadam
  2. tahniah pada semua pemenang. memang cantik gambar yang diedit. suka tengok :)

    BalasPadam
  3. @ kyle..kite pun tak menang..patut kite ugut cket2 tuan tanah ni...baru die bagi kite menang..keh..kehkeh

    BalasPadam
  4. wah! mmg cantik pic tu! :D hehe

    BalasPadam
  5. suka pic kedua tu... kawaii!

    BalasPadam
  6. @misz sheyla
    wahhh nak ugut ape tu dear... ni yang xtakut ni hahaha

    BalasPadam
  7. creative nyer la dorg nih..tahniah yer yg berjaya..huhuhuh

    BalasPadam
  8. cantik giler + kreatif ....tahniah sumer =)

    BalasPadam
  9. tahniah pada pemenang...aku kalah bahahaha

    BalasPadam
  10. wahhh...cantiknya..papepon..tahniah pada pemenang...

    BalasPadam
  11. @misz sheyla
    ahaha btl 2 sheyla tp kalu ugut n menang xbest gak coz saye jugak yg taja hadiah 2 hahaha dpt kat diri sndr lak

    BalasPadam
  12. waahhh... menang ke?hahaha.. bajet nak cari kawan2 baru je.. TQVM!

    p/s:kena tinggal email kat sini ke? mofaizmz@yahoo.com

    -nk kasi hadiah keta ke ni.. hehe ;)

    BalasPadam
  13. tq.. tq.. saya tujukan kemenangan ni pada ibubapa saya di kampung.. err..

    BalasPadam
  14. fuh,.,,memang tak de can lah wan nak menang,,huhuhu,,taniah

    BalasPadam
  15. so kreatif.. congratz kpd pemenang ^^

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com